Coffee-Cup TypOGraPhY

Coffee-Cup TypOGraPhY + Shadow

اسم كار Coffee-Cup هست چون از تايپوگرافي دو كلمه Coffee و Cup ايجاد شده ... :)
نمي دونم ، شايد به نظر خيلي ساده بياد ولي هر چي كه هست واقعا واسه من زمان گير بود و پدر چشم هام رو در آورد ... :) و قرار بود كامل تر از اين بشه ولي ديدم اگر ادامه بدم ممكنه چشم هام رو از دست بدم :دى
يه نكته اي هم كه هست اينه كه شايد كار به نظر نامتقارن و كج بياد ، ولي اين طور نيست و علتش زاويه اي از فنجون بوده كه من روش طراحي كردم ... :wink:
كار رو با Dial Up با سختي هاي فراوون Upload كردم ... خوشحال مي شم نظر دوستان رو بدونم :rose:

Coffee-Cup

با توجه به نظر دوستان گرفتم يه سايه اي با تايپوگرافي درست كردم كه 2 تا حالت زير رو تونستم به دست بيارم ...
من اولي رو ترجيح مي دم ، به نظرتون كدوم بهتره ؟

Coffee-Cup + Shadow1

Coffee-Cup + Shadow2

اگر پيشنهادي هم واسه سايه دارين خوشحال مي شم بدونم و بقيه پيشنهادات دوستان رو هم ايشالا تا چند روز آينده اجرا مي كنم. :rose:

آخرین ویرایش:

Saeed

Well-Known Member
خیلی عالی شدهـ تبریک و خستهـ نباشید میگم ، اگه یکمی روی سمت راست و پایینش هم کار کنی خیلی بهتر هم میشهـ .. :rose:

موفقیت .. !!

Mr.Doosti

Active Member
سلام دوست عزیز...
واقعاً خسته نباشی کاره جالب و خوبی شده تبریک.
فقط سمت راست از بالا تا قسمت p یکم کج و ماوجه مدلی که داشتین طراحیش میکردید اینجوری بود؟؟؟
در کل خسته نباشید...
موفقیت!!!

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام
درکت میکنم، یه کار واقعا زمانگیریه.
ولی در نتیجه خیلی خوب شده، فقط اون پایین فنجون رو کاش صاف درمیوردی.
موفق باشیــ.

ممنون از همه دوستان بابت نظراتتون ... همون طور كه گفتم اون كج بودن گوشه پايين واسه زاويه فنجون بوده ... حالا باز روش كار مي كنم ولي فكر نكنم بشه به اين سادگي ها تغييرش داد چون كار يه جوريه كه تغيير در هم گوشه باعث تغيير در كل كار مي شه ... :wink: :rose:

آخرین ویرایش:

MOSTAFA

کاربر فعال
خیلی خوب شده... میشه بگی چند تا لایه شد؟!!!:green:
اگه یکم تنوع خاکستری قسمت سفید رو بیشتر میکردی زیباتر میشد مثلا جاهایی که سایه خورده رنگ کلمات تیره تر و قسمت های روشن رنگ کلمات سفید باشه...
خسته نباشید، Good Luck

Mj

Well-Known Member
سلام زیباست بهت حق میدم که چشمات از حدقه بزنه بیرون:lol:
شوخی کردم واقعا عالی شده درکت میکنم کار بسیار زمان گیریه
موفق باشی

majid_a95

Active Member
:wink:سلام
کارخوبیه! تبریک :rose:این آرمه ؟بکه؟ چیه؟؟ منظورم اینه که کاربریش چیه؟:)
یا همینطوری واسه دلت زدی؟:green: (هرچیه جالب وقشنگه):rose:
یا علی

30min

Banned
خیلی خوب شده .
خسته نباشی .
فرم کلیش من رو یاد والپیپرهای VladStudio میندازه .
برای بخارش هم فکر کنم قشنگ بشه اگه کار کنی .
موفق باشی .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار خیلی خوبی شده. کاملا مشخصه که براش وقت صرف کردی.

ولی بنظرم همونطوری که بچه ها هم گفتن 3 تا کار میتونی انجام بدی که از این هم بهتر بشه.

اول اینکه بجز رنگهایی که استفاده کردی ، از رنگهای خاکستری هم برای نشون دادن سایه و روشنهای فنجون
استفاده کن. قبلا توی بخش آموزشهای PDF یک آموزش برای همین کار قرار داده بودم. ببینش شاید به کارت بیاد:
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=417612&postcount=11

دوم اینکه برای طبیعی تر شدن میتونی به فنجون بخار هم اضافه کنی.

سوم اینکه اون سایه ای که زیر فنجون انداختی رو هم میتونی بهتر کنی. چه از نظر سایز ، چه از نظر میزان محوشدگی
و چه از این نظر که کلا اون رو هم با استفاده از کلمه ی Shadow به متن تبدیل کنی!

موفق باشی.

اول از همه ممنون از همه دوستان كه نظراتشون رو گفتن :rose:

خیلی خوب شده... میشه بگی چند تا لایه شد؟!!!:green:
اگه یکم تنوع خاکستری قسمت سفید رو بیشتر میکردی زیباتر میشد مثلا جاهایی که سایه خورده رنگ کلمات تیره تر و قسمت های روشن رنگ کلمات سفید باشه...
خسته نباشید، Good Luck

والا خودمم كنجكاو شدم ببينم ، واسه همين تعداد لايه هاي يكي از Step ها رو كه تخمين زدم بيشتر از 600-700 تا شد و در 4 ضرب كردم ( 4 تا Step داشت كار ) شد 2800 تا لايه:shock: اما كار تا اينجا تموم نشد ! 2800 بر 3.19843 تقسيم كردم شد 875.429 ( Khariat per Second ) كه ميزان توان خريت منو واسه ساخت اين كار رو نشون داد.:shock::cool:

:wink:سلام
کارخوبیه! تبریک :rose:این آرمه ؟بکه؟ چیه؟؟ منظورم اینه که کاربریش چیه؟:)
یا همینطوری واسه دلت زدی؟:green: (هرچیه جالب وقشنگه):rose:
یا علی

والا نمي دونم اسمش رو چي بايد گذاشت ! اصولا به اين نوع كار مي گن تايپوگرافي ... ولي علت طراحي اين كار هم اضافه كردن يه نمونه كار از اين سبك به گالريم بود ... :rose:

خیلی خوب شده .
خسته نباشی .
فرم کلیش من رو یاد والپیپرهای VladStudio میندازه .
برای بخارش هم فکر کنم قشنگ بشه اگه کار کنی .
موفق باشی .

ممنونم ، لطف داري سيمين جان :). راستش واسه بخارش هم كار كردم و در نمونه اي روي سيستم دارم بخار رو هم با تايپوگرافي درست كردم ولي مسئله اين بود كه اگر بخار رو هم مي ذاشتم تايپو هاي Cup با Smoke توي هم مي رفت و يه كم ناجور مي شد... بعدشم سعي كردم يه كار تركيبي درست كنم و بخار رو به صورت گرافيكي روي تايپو ها بندازم ولي موفق نشدم ... ولي باز روش كار مي كنم. :wink: :rose:

کار خیلی خوبی شده. کاملا مشخصه که براش وقت صرف کردی.

ولی بنظرم همونطوری که بچه ها هم گفتن 3 تا کار میتونی انجام بدی که از این هم بهتر بشه.

اول اینکه بجز رنگهایی که استفاده کردی ، از رنگهای خاکستری هم برای نشون دادن سایه و روشنهای فنجون
استفاده کن. قبلا توی بخش آموزشهای PDF یک آموزش برای همین کار قرار داده بودم. ببینش شاید به کارت بیاد:
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=417612&postcount=11

دوم اینکه برای طبیعی تر شدن میتونی به فنجون بخار هم اضافه کنی.

سوم اینکه اون سایه ای که زیر فنجون انداختی رو هم میتونی بهتر کنی. چه از نظر سایز ، چه از نظر میزان محوشدگی
و چه از این نظر که کلا اون رو هم با استفاده از کلمه ی Shadow به متن تبدیل کنی!

موفق باشی.

اول از همه ممنون كه وقت گذاشتين نظر دادين :rose: ،
اول كار مي خواستم بعد از تكميل ، تايپو ها رو از توي مدل برش بدم كه كاملا يه سبك متفاوت بود ، اما اين مدلي كه انتخاب كردم بد جوري تنوع رنگ سايه داره و به اون حالت اگر بود خوب در نميومد ... اما اين پيشنهاد دوستان رو هنوز امتحان نكردم ... اما طي يكي دو روز آينده كه ADSL رو دوباره وصل كنم ، هم اين آموزش رو دانلود مي كنم و هم اين پيشنهاد رو روي كار امتحان مي كنم :wink:

همون جور كه توي پست قبلي هم گفتم بخار يه كم كار رو سخت مي كرد و وقت گير مي شد و شايد نتيجه خوبي هم نمي داد :)

و در مورد سوم از پيشنهادتون خوشم اومد و البته دليلي كه سايه تايپو نيست همون طول كشيدن و خستگي كار بود ولي اين يه كار رو حتما حتما انجام مي دم :cool: :wink:

بازم ممنون :rose:

MrHossein

Well-Known Member
سلام.
روي تناسب شكل فنجون هم كاركن
كج بودن بيشتر بخاطر تركيب نامناسب فضاهاي منفي و مثبت بوجود اومده.

موفق باشي :paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا