قالب Coca cola

.:BehzAd:.

Active Member
قشنگ شده بهزاد جان. خوشگل خوشگلا:rose:

دلم واسه طراح لوگو فونت کوکا کولا میسوزه واسه این آینه ای نوشتنش!!!
اون دنیا تک تک این قوطی هارو ... اوخ اوخ

مرسی حمید جان

بیخیال ولش بذار بگن.

هتر نیست این مطالب رو بزاریم کنار و در مورد کار صحبت کنیم؟! دوست عزیز تو کل دنیا دیگه این طرز فکر رو قبول ندارن، و واقعا هم درست نیست، شما مگه تمام کلمات فارسی رو بررسی کردی که برعکس بخونی چی میشه؟!!!
و اما کار
بهزاد جان کارت روز به روز داره بهتر میشه، این که با یکم کار بیشتر روش خیلی خیلی بهتر از این میشد شکی نیس مثلا( این قطره ها مثل آهنربا شدن که به قوطی چسبیدن، پایین نمیان؟)
ولی خیلی کار خوبی شده
موفق باشی

نمیدونم بچه ها بجای اینکه به مدل و شیدر و رندر فکر کنند راجب یه موضوع دیگه صحبت میکنند خوشم اومد تایماز جان که با دیده هنری به کار نگاه میکنی.

ممنون بابت لطفت.

آدم هر چقدر بیشتر زحمت بکشه نتیجه بهتر میگیره.

این قطره ها مثل آهنربا شدن که به قوطی چسبیدن، پایین نمیان؟

این رو متوجه نشدم تایماز جان؟

این تک فریمه چطور پایین بیان؟

یه توضیح میدی منظورت رو متوجه بشم؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.آهان به این میگن رندر.جدا از بحث زیبایی آدم تشنه میشه!!
خیلی خوب شده.تمیز مرتب
زاویه خیلی خوب.
یه پوستر تبلیغاتی تمام عیار شده.
شیدر ها عالی شدن.رفلکت های رو عالی کنترل کردی. قطره ها رو چیکار کردی؟ خیلی خوب شده.
برای فوکوس این جور کارها از تکنیک من استفاده نکن.از خود فوکوس وی ری استفاده بکن
یا اگه میخوای از تکنیک من استفاده کنی حتما توی متریال های شیشه آب .... تیک تو قسمت سایه و اینها تیک alpha رو حتما بزن تا توی لایه z depht شیشه و رفلکت اعمال بشه.
ایکاش چندتا قطره هم روی زمین میریخت.
به کارت از 10 میشه 9.5 داد.

Active Member
سلام.آهان به این میگن رندر.جدا از بحث زیبایی آدم تشنه میشه!!
خیلی خوب شده.تمیز مرتب
زاویه خیلی خوب.
یه پوستر تبلیغاتی تمام عیار شده.
شیدر ها عالی شدن.رفلکت های رو عالی کنترل کردی. قطره ها رو چیکار کردی؟ خیلی خوب شده.
برای فوکوس این جور کارها از تکنیک من استفاده نکن.از خود فوکوس وی ری استفاده بکن
یا اگه میخوای از تکنیک من استفاده کنی حتما توی متریال های شیشه آب .... تیک تو قسمت سایه و اینها تیک alpha رو حتما بزن تا توی لایه z depht شیشه و رفلکت اعمال بشه.
ایکاش چندتا قطره هم روی زمین میریخت.
به کارت از 10 میشه 9.5 داد.

سلام

مرسی عارف حان:rose:

همه چی رو تو وی ری در آوردم البته احتمالش هست با انجین های دیگه هم رندر بگیرم.

قطره ها هم پارتیکل سیستم مکس هست.

فوکوس هم دو نوع هست یکی با وده مکس یکی هم با فتوشاپ و استفاده از لایه ها.

مرسی و ممنون از نظر ونفدت:rose:

mohammadyzr

Well-Known Member
سلام بهزاد جان
سال نو مبارک. بعد از یه مدت که به اینجا سر زدم کار زیبات رو دیدم که به نظرم پیشرفتت تو این مدت واقعا تحسین برانگیزه.:rose:

دو تا نقد هم از کارت دارم: یکی قطره ها که به نظرم هنوز یه مقدار واسه طبیعی تر شدن جای کار دارن و یکی هم اینکه میزان Subdivs در افکت Depth of Field یه مقدار کمه و باعث ایجاد نویز توی کار شده.
با آرزوی موفقیت روزافزون

Active Member
سلام بهزاد جان
سال نو مبارک. بعد از یه مدت که به اینجا سر زدم کار زیبات رو دیدم که به نظرم پیشرفتت تو این مدت واقعا تحسین برانگیزه.:rose:

دو تا نقد هم از کارت دارم: یکی قطره ها که به نظرم هنوز یه مقدار واسه طبیعی تر شدن جای کار دارن و یکی هم اینکه میزان Subdivs در افکت Depth of Field یه مقدار کمه و باعث ایجاد نویز توی کار شده.
با آرزوی موفقیت روزافزون

سلام محمد جان خوبی:rose:

مرسی سال نو حودت هم مبارک باشه

ممنون بایت لطفی که داری و دلگرمی میدی:rose:

نقد هات هم رو کاملا قبول دارم و اگه وقت شد دوباره رندر جدید آپ میکنم.

پیشرفت هم خیلی نبوده ولی هست کارای رو که هنوز هیچ جا رو نکردم.

Active Member
ایول بهزاد خوب شده . :wink:
بازم روی قطره های آب کار کن .
موفق باشی.

مرسی احسان جان:rose:
اوی داداش فردا حتما یه مقدار دیگه روش کار میکنم.

ممنون و منم برات آرزوی موفقیت میکنم.

پسر ایده هاتو چطوری میابی ..مثلا اینو چقد طول کشید ایده پردازی کنی و اینکه ساخته این چقد طول کشید:د؟

به دور ورت نگاه کن پر از چیزای جالب برای مدلسازی هست من یه روز رو این وقت گذاشتم البته دوستان آپدیت میخوان و ان شا الله که فردا رو برسم یه رندر دیگه ازش بگیرم.

های بهی آفرین تو وقت های خالیت یک کار زدی ایول خشنگ شده
راستی فهمیدی آمریکا اعصابش بهم ریخته کل کارخونه های ایران رو رمز گشایی کرده چی توز کاله پگاه میهن

Active Member
های بهی آفرین تو وقت های خالیت یک کار زدی ایول خشنگ شده
راستی فهمیدی آمریکا اعصابش بهم ریخته کل کارخونه های ایران رو رمز گشایی کرده چی توز کاله پگاه میهن

مرسی سعید جان:rose:

رمز گشایی؟:shock:

یعنی چی چیکار کرده کن که خبر مبر اینا چیزا دستم نیست ولی خبرای چیزای دیگه هوووووو آپدیدت آپدیتم

AYANDEHSAZ

Member
سلام .

واقعا کار زیبا و قشنگی شده و با واقعیت خیلی نزدیکه . ولی به نظر من قطرات آب روی قوطی های عمودی زیاد جالب نشده ولی قطرات آبی که روی قوطی خوابیده هست خیلی قشنگ شده . به قول دوستان قطرات آب روی قوطی های عمودی سیاه شده . اشکال دیگه ای نمی بینم و در حدی هم نیستم که اشکال بگیرم :-?

موفق باشی :rose:

Active Member
سلام .

واقعا کار زیبا و قشنگی شده و با واقعیت خیلی نزدیکه . ولی به نظر من قطرات آب روی قوطی های عمودی زیاد جالب نشده ولی قطرات آبی که روی قوطی خوابیده هست خیلی قشنگ شده . به قول دوستان قطرات آب روی قوطی های عمودی سیاه شده . اشکال دیگه ای نمی بینم و در حدی هم نیستم که اشکال بگیرم :-?

موفق باشی :rose:

مرسی :rose:

بله قطرات آب خوب نشده به دوستان هم گفتم اگه وقت کنم یه رندر دثگه میگیرم و سعی میکنم قطرات رو بهتر کنم

مرسی از نظر و نقدت:rose:

aroen

Well-Known Member
سلام فکر میکنم مقدار قطره ها خیلی زیاد شده،رو کلیت کار تاثیر بدی میذاره علتش شاید این باشه که سطح صاف قوطی ها این مقدار قطره رو خودش نگه نمیداره :-?

جدیدترین ارسال ها

بالا