check flash player with PHP

kiarash.M

Active Member
سلام
اسم می خواستم بدونم میتونم با php بفهمم که flashplayer رو سیستم هست یا نه !
بعد با خود فلش میتونم ورژن رو تشخیص بدم ..
چون تو سایت adobe اگه فلش پلیر نداشته باشی header به صورت img میاد بالا ..
البته نمیدونم اونا با چی چگ مکنن ..
میخواستم خودم یه فلش تو یه div بدون diplay بذارم بعد اگه load شد به حبری بده به header ..
حالا گفتم شاید راه مستقیمی هم باشه .

در ضمن فقط یکی بگه برا تکرار به function تو بازه های متوالی زمانی از چه functioni میتونم استفاده کنم ..
ممنون.
کیارش.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سوال دومیت اگه توی فلش منظورت هست از setInterval میتونی استفاده کنی
در مورد سوال اول بهتره از کد جاوا اسکریپت ارستفاهد کنی در صورتی که فلش پلیر نصب نبود توی div ی که فلش گزاشتی یک فلش با ورژن پایین تر قرار بدی یا اصلا یک عکس قرار بدی
اگه خواستی بگو تا کد هم بزرام

kiarash.M

Active Member
نا سلامنی admin فلش شدیم ! interval واسه PHP میخوام
اون کدم که خود فلش یا javascript مسیازه موقع export و میدونم .. :دی که من میخوام با PHP فقط کار کنم ..
اینجام انجمن PHP واسه این ایجا پرسیدم :دی
ولی در کل مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
می بخشید منظورت رو متوجه نشدم - می دونم که بابا مدیر بخش فلشی - برای همین با تعجب اینو نوشتم:shock:
تا جای که من می دونم توی پی اچ پی فقط برای مدیریت بر زمان اجرا از می توان از timer , sleep استفده کرد که برای این کار اصلا کاربردی نداره
من خودم در این باره قبلا جستجو کردم ولی راهی برای گرفتن وضعیت فلش پلیر پیدا نرکردم که با پی اچ پی باشه
با پی اچ پی توی مشه خیلی از اطلاعات کاربرو گرفت ولی این یکی رو فکر نکنم

راه هایی که دیدم استفاده کردن بعضی سایتها با کمک یک فایل فلش بوده که با ورژن پایین طراحی شده که دارا بودن یا نبودن فلش رو به یک فایل پی اچ پی ارسال می کنه یا به صورت سشن یا کوکی قرار می ده برای استفاده سیستم که یکم روش تخیلی و ضایعی هستش روش جاوا اسکریپت خیلی ساده تر و کاربردی تره و کاربردی تره

در کل خدمت شما استاد عزیز اسائه ادب نشده باشه :snap:، ما هنوز دروه شاگردی رو طی می کنیم:D

در دربار پادشاه ، سلطان فقط می تونه مهمان باشه :lol:

YTERROR

Active Member
از این هم میشه استفاده کرد :

PHP:
<?
//check for flash!
if(eregi("application/x-shockwave-flash", $_SERVER['HTTP_ACCEPT']))
{
     $hasFlashSupport=true;
}

<object
  data="index.swf"
  type="application/x-shockwave-flash"
  codebase="http://<?=$_SERVER['HTTP_HOST']?>/sitepoint/flashdetection/testmovie/"
  width="550"
  height="400">
        <param name="movie" value="http://<?=$_SERVER['HTTP_HOST']?>/sitepoint/flashdetection/testmovie/index.swf" />
        <param name="menu" value="false" />
        <param name="quality" value="high" />
        <param name="bgcolor" value="#ededed" />
        <?
        if($hasFlashSupport)
        {
        //tell actionscript to skip the version check (we know version 6.0r65 or greater is installed)
        //flashvars makes a variable called skipVersionCheck available on the _root timeline.
        ?>
</object> 
 ?>

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
این بسیار خوبه ولی به هر حال گرفتن ورژن فلش پلیر با پی اچ پی امکان پذیر نمی باشد (همون جوری که YTERROR عزیز گفتند )
و می بایست از یک فایل فلش یا جاوا اسکریپت برای ورژن استفاده نمود

parsiteam

Member
سلام . ببخشید توی بحث اساتید فضولی میکنم . ولی یک پیشنهاد دارم شاید بدرد بخوره .

اگر ما بیایم یک تیبل بسازیم بعد BackGround رو یک تصویر بدیم . داخلش هم یک فایل فلش بزاریم فکر کنم مشکل حل بشه . چون اینجوری حتما هدر که بکگراند بوده دیده میشه . حالا اگر طرف توی سیستمش فلش پلیر داشت که خوب فایل فلش هم روی اون بکگراند قرار میگیره و قضیه منتفی میشه . اگر هم نداشت فایل فلش اصلا لود نمیشه و بکگراند تیبل نمایش داده میشه .

اگر پیشنهادم مشکلی داره بگید دوستان .

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
اگه که فرد فلش پلیر نداشته باشد منطقه فلش به صورت سفید در می آید و عکس زیرین نمایش داده نمی شود
ولی برای این مشکل راهی هم وجود دارد که برای برخی فلش ها مشکلی ایجاد می کند و امکان وارد کردن اطلاعات فارسی توسط کاربران (به طور عادی) را از فایل مورد استفاده حذف می کند و این راه استفاده از خاصیت شفافیت در آبجکت برای قرار دادن فلش می باشد به صورت زیر
و
<param name="wmode" value="transparent" />

می باشد

توی این روش ما می بایست برای فایل فلشمون در صورتی که از رنگ پس زمینه استفاده می کرد یک شیپ با رنگ مورد نظرمون در پایین ترین لایه به جای رنگ پس زمینه قرار بدیم چون پس زمینه به هر رنگی که با شه نمایش داده نخواهد شد

این رمش یک مشکلی فنی داره در کل که بارگزرای شدن اون تصویر بکگرانده که در صورتی که فلش پلیر داشه باشه و یا نه بار گزاری می شه که خیلی عمل درستی نمیباشد

جدیدترین ارسال ها

بالا