canon SD770 is(ixus 85 is)

tititoti

New Member
salam...mikham nazaretoon ro dar morede in durbin bedunam...
chetor durbinie ?nesbat be gheimate 290000 tomanish miarze?

Morteza76

Member
چرا بد باشه هرچی هست شرکت canon اونو ساخته پس چیز خوبیه امکاناتش هم خوبه ، لنز و دایف خوبی هم داره!
قیمتش هم بد نیست.
به هر حال اگر بخریش ضرر نمی کنی. البته می تونی انتخابای بهتری هم داشته باشی!

1farahani

Member
دیجیکالا-پیشنهاد من

به نام خدا
ببینید دوست عزیز من نمی تونم بهتون خیلی کمک کنم ولی من خودم دوربین sony dsc-h5 را دارم که نسبت به قیمتش خوب خریدم و واقعا دوربین خوبی است ولی یک دوربین حرفه ای نیست.
من بهترین دوربینی که می شناسم NIKON D90 است که با قیمتی در حدود 1 میلیون و 200 هزار تومان وجود دارد ولی این دوربین واقعا حرفه ای است.
پیشنهاد من SONY DSC-H9 که دو مدل از دوربین من بالاتره و خوبه فکر می کنم نیاز شما را برطرف کند.
دوربینی هم که شما می خواهید بخرید 10 مگاپیکسل است و به نظر دوربین خوبی می آید.
Preview.jpg

دوربين ديجيتال کانن پاورشات مدل SD770 (که در اروپا با نام IXUS 85 معرفي شده است) دوربين جمع و جور و زيبايي است که قابليت‌هاي خوب و کارآمدي را به کاربر خود ارائه مي‌کند. اين دوربين به حس‌گر 10 مگاپيکسلي و زوم 3 برابر مجهز است. صفحه نمايش آن نيز يک صفحه نمايش 2.5 اينچي است که زاويه ديد خوبي را ارائه مي‌کند و کيفيت خوبي نيز دارد.
مشخصات كلي :
فشرده و كوچك (Compact) - حسگر 10 مگاپيكسل - صفحه نمايش 2.5 اينچ - لنز 35-105 ميليمتر - بزرگنمايي اپتيكال 3برابر - بزرگنمايي ديجيتال 4برابر - محدوده ديافراگم F2.8 - F4.9 - سرعت شاتر 1500/1 تا 60/1 ثانيه - حساسيت 80 تا 1600 - اتوماتيک و قابل تنظيم و 5 حالت از پيش تنظيم شده تنظيم تراز سفيدي - قابليت فيلمبرداري: Yes

قيمت: 249000 تومان
خرید:
به خظر من بهتره به آدرس زیر بروید و دو دوربینی که قصد خرید آن ها را دارید با هم مقایسه کنید تا به نتیجه ای برسید.
کد:
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Compare.asp?PId=DC-Can-SD770

جدیدترین ارسال ها

بالا