دیجیکالا-پیشنهاد من
به نام خدا
ببینید دوست عزیز من نمی تونم بهتون خیلی کمک کنم ولی من خودم دوربین sony dsc-h5 را دارم که نسبت به قیمتش خوب خریدم و واقعا دوربین خوبی است ولی یک دوربین حرفه ای نیست.
من بهترین دوربینی که می شناسم NIKON D90 است که با قیمتی در حدود 1 میلیون و 200 هزار تومان وجود دارد ولی این دوربین واقعا حرفه ای است.
پیشنهاد من SONY DSC-H9 که دو مدل از دوربین من بالاتره و خوبه فکر می کنم نیاز شما را برطرف کند.
دوربینی هم که شما می خواهید بخرید 10 مگاپیکسل است و به نظر دوربین خوبی می آید.
دوربين ديجيتال کانن پاورشات مدل SD770 (که در اروپا با نام IXUS 85 معرفي شده است) دوربين جمع و جور و زيبايي است که قابليتهاي خوب و کارآمدي را به کاربر خود ارائه ميکند. اين دوربين به حسگر 10 مگاپيکسلي و زوم 3 برابر مجهز است. صفحه نمايش آن نيز يک صفحه نمايش 2.5 اينچي است که زاويه ديد خوبي را ارائه ميکند و کيفيت خوبي نيز دارد.
مشخصات كلي :
فشرده و كوچك (Compact) - حسگر 10 مگاپيكسل - صفحه نمايش 2.5 اينچ - لنز 35-105 ميليمتر - بزرگنمايي اپتيكال 3برابر - بزرگنمايي ديجيتال 4برابر - محدوده ديافراگم F2.8 - F4.9 - سرعت شاتر 1500/1 تا 60/1 ثانيه - حساسيت 80 تا 1600 - اتوماتيک و قابل تنظيم و 5 حالت از پيش تنظيم شده تنظيم تراز سفيدي - قابليت فيلمبرداري: Yes
قيمت: 249000 تومان
خرید:
به خظر من بهتره به آدرس زیر بروید و دو دوربینی که قصد خرید آن ها را دارید با هم مقایسه کنید تا به نتیجه ای برسید.
کد:
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Compare.asp?PId=DC-Can-SD770