قالب camaro rs

hamed max

کاربر فعال
سلام به همگی دوستان...................................این چند وقت اینقدر درگیر کار و درس و طرح 5 و پایان نامه دانشگاه هستم که هیچ فرصتی برا کارای هنری نداشتم.......................راستش قبل از این من هیچ وقت رندر استودیویی رو تجربه نکرده بودم و این اولین کارمه............اینو هم اول بگم این ماشینه مال hd model car اورموشن هستش نگید نگفتم و تهمت دزدی و ..........!!!!!! این کار صرفا برای تمرین استودیو هستش ،شاید چون اولین کارمه اشکالاتی داشته باشه اما خب سعیمو کردم که مشکلی نداشته باشه................................امیدوارم خوشتون بیاد

software for post.P......................adobe AE cs6........PS cs6(magic looks 2).............perfect effect...................

پیوست ها

• rs.jpg
    rs.jpg
    458.4 کیلوبایت · بازدیدها: 50

madmaster_3d

Well-Known Member
از نظر دزدی که حامد جان کلا برنامه ها دزدیه . البته می دونم منظورم شما چی بود
در مورد کار هم خوب میشه اگر خودت مدل کنی. برای اولین استودیو خیلی عالیه.

hamed max

کاربر فعال
آره بابا همه چیمون دزدیه.....................ممنون .......بازم میگم فقط و فقط قصدم رندر بود نه مدل.....................................

hamed max

کاربر فعال
دوستای عزیز............................برادرا.............خواهرا......................به خدا اولین رندر استودیویی منه............فقط....فقط............برا نورپردازی و پست پروداکت کار اینو زدم.......................اینقدر به این آبجکته گیر ندین میدونم ready for render.................فقط خواستم ببینم اینایی که کارشون رندر استودیویی نظرشون چیه برا اولین کارم؟؟؟؟؟؟..........................مثل اینکه...............:sad:

دوستای عزیز............................برادرا.............خواهرا......................به خدا اولین رندر استودیویی منه............فقط....فقط............برا نورپردازی و پست پروداکت کار اینو زدم.......................اینقدر به این آبجکته گیر ندین میدونم ready for render.................فقط خواستم ببینم اینایی که کارشون رندر استودیویی نظرشون چیه برا اولین کارم؟؟؟؟؟؟..........................مثل اینکه...............:sad:

مثل اینکه سوِء تفاهم شد آقا حامد .. من منظورم این بود که خود اورموشن میگه این مدلا آماده هستن واسه رندر و هیچ مشکلی نداره که بخوایم ازشون استفاده کنیم
حالا گیرم طرف بیاد یه ماشین مدل کنه بعد رندر بگیره خوب چقدر همینطوری ازش رندر بگیره واقعا تکراری و حوصله سربر مبشه دیگه نمیشه که هِی ماشین مدل کنیم تا تو رندرامون تنوع داشته باشیم بجاش میتونیم از همین مدل های آماده استفاده کنیم

Mehran coyote

Well-Known Member
حامد کارت متفاوت بود خسته نباشی
همین که یه قدم جلو برداشتی عالیه
کارتم خیلی زیبا شده
هم پست پرو به اندازس هم رفلکت ها خوب شدن
اگر لامپ های ماشین روشن بودن خیلی به زیباتر شدن صحنت کمک میکرد

موفق باشی:rose:

::reza::

کاربر VIP
سلام
رندر استدیویی خوبه. میتونستی از نورهای پشت صحنه هم استفاده کنی.
یکم هم نویز تو کارت دیده میشه در قسمتهایی که نور کمی خورده . مثلا آینه جلو و رینگها . متریال داخل ماشین هم به نظر خامه . مثل سقف داخلی.
در کل خوبه .
موفق باشی.
از دوستان میخوام وارد بحثهای حاشیه ای نشوند . مرسی:rose:

hamed max

کاربر فعال
آهان.....................................از همه دوستای گل ممنونم بابت نظرات و کمکتون.....................................بازم دوست دارم نکاتی رو از رندر های استودیویی بدونم.........................البته قبل انجام کار کلی کار این مدلی دیدم،اما خب بازم نکته های دوستان یه چیز دیگه ست.......................:rose:

ali_max3

New Member
استودیو قشنگ شده .
فقط ااق ماشین یه جور به رنگ و خام هست .
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا