pouria_ddd
Active Member
تو چت که بهت گفته بودم هر وقت که smooth می کنم یا این که وتکس ها جابجا می شن مثل عکس سمت راست یا این که چندتا ورتکس یهو به چند ورتکس دیگه تو اون طرف مدل می چسبن (مثل عکس سمت چپ) هم با توربو امتحان کردم هم با مش اسموز
در حالت ورتکست, Control+a, همه رو انتخاب کن, ولد(Weld) بعد همین کار رو در ایجها انجام بده, فکر کنم درست شهتو چت که بهت گفته بودم هر وقت که smooth می کنم یا این که وتکس ها جابجا می شن مثل عکس سمت راست یا این که چندتا ورتکس یهو به چند ورتکس دیگه تو اون طرف مدل می چسبن (مثل عکس سمت چپ) هم با توربو امتحان کردم هم با مش اسموز
سلام
آمدين استقبالم
اينا چيه دستتون؟
خوب،آماده
ها؟
آتش
نه، اين نامرديه
=========================================جدا از شوخي:
كار مزخرف من +V-ray
كسي كه اعتراضي نداره
جدي جدي فاجعه اي شد ها
درست شد به سلامتی مشکل از یک ادیت مش اضافی بود که پاکش کردم مشکل حل شد فردا هم یه عکس از مدلم می زارم.در حالت ورتکست, Control+a, همه رو انتخاب کن, ولد(Weld) بعد همین کار رو در ایجها انجام بده, فکر کنم درست شه
گروه خودمون یک مدل سه بعدی از ماشین گذاشتم نگاه کناین هم پیشرفت جدید کار من.
بابام در اومد تا قسمت چراغها رو درست کردم.
کدوم قسمت رو می گی؟
اگه منظورت جای چراغ هست. هم میشه با Boolean درش آورد و هم edge ها رو با Cut رسم کنی و face مربوط به چراغ پاک کنی
فقط در هر دو حالت باید vertex های گوشه رو درست تنظیم کنی تا کار خراب نشه.
عکس دوم رو ببینمن نفهمیدم کجارو دقیقآ میگی
این جور سوال هارو رو شکل مشخص کنی بهتره
شما شروع کن به مدل هرجا ایرادی داشتی مطرح کن حتما بچه ها کمکت میکننلطفا در مورد مودلينگ سپر جلو هم يه توضيحاتي بديد.
سلام به روی ماهتون
اینم مدل من تا الان راستی اون عکس قبلی وایرش مال خودش نبود شرمنده ...
خوب من همين قسمت رو خوب نمي تونم در آرم تو عكس مشخص كردم .
يه جورايي تو نماي front به سمت داخل مي ره و تو نماي left (از جلو ماشين) بازم به سمت داخل ماشين
در ضمن چون كار به زير ماشين منتقل مي شه خوب ديده نمي شه .
ممنون پوريا جان.
كارت خوبه خوب جلو مي ري.
اگه يه واير هم مي زاشتي خوب بود ما هم به يه نوايي مي رسيديم.
اين ماشين كلا در پايينش مثلا گلگير از خط كناري ماشين به پايين شروط به تورفتگي مي كنه
كه تو عكسي كه گذاشتي من نمي بينم . البته اگه واير مي زاشتي مشخص تر بود .
جلو سپر هم همين جوريه .