:: C/- SsTeEL II::

Mohamad

O-.-O
cdfhj...
fsd tdq fvndl
خودت دیگه ترجمش کن (از روی کیبورد)

موفق باشی

ايـول ، خـيلى زيبا و حـرفه ايى شده ، بسى فـراوون حـال كردم
905.gif

اسـتـاد ، ممكنه در مورد دم و دسگاتون و مـارك و قيمتشون و يه كمى هم در مورد نـحوه كارتـون توضيح بدهيد البته خواهشا ، چون به اين جور كارا خيلى علاقه دارم و تازه كارم هستم ، بالاخره آدميزاد بايد از يه جايى كارشو شروع كنه ديگه ، خوب منم ميخوام بزنم تو اين نخا
127fs4573872.gif

در ضمن موفق باشى دوسته من
s187.gif

P.A.Y.T.O.N

Active Member
ممكنه در مورد دم و دسگاتون و مـارك و قيمتشون و يه كمى هم در مورد نـحوه كارتـون توضيح بدهي

G-Pen340-250x150.jpg

شکلش تقریبا شبیه اینه ..البته یه کم بزرگتر.. مارکش جنیوس هست و در کل 30-40 تومن بیشتر نیست.. واسه اینکه کار آدمو راه بندازه بدک نیست... اگه تبلت خفن تر می خوای باید وکوم بگیری که از 100 تومن A6 شروع میشه تا الا ماشاالله!
نحوه کار هم چیز پیچیده ای نیست شما اول باید قلم نوری رو تهیه کنی و باهاش تمرین کنی تو نت هم میتونی مقالات دیجیتال پینتینگ رو سرچ بزنی تا آموزش های خوبی نصیبت بشه...
دیگه همین

خیلی توپ شده مهدی جون چند وقتی بود نمونه کار نداشتی اینو دیدم کلی حال کردم
ما چخلصیم!

[SOBHAN]

Active Member
از پله ها . تيركهاي چراغ بسي لذت بردم ...
خيلي قشنگ بود.

موفق باشيد
محمد حسين

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار قشنگی شده مهدی. البته بنظرم بازم جای کار داره. یکمی روی سایه روشنها بیشتر میشه وقت گذاشت.

آموزشای خفن دیجیتال پیتینگی که توی نت هست رو اگر ببینی دقیقتر متوجه میشی.

همه ی دیجیتال پینتیستا تا اینجایی که تو رفتی رو میرن ولی بعدش بازم کار رو بیشتر پرداخت میکنن.

رنگهای بیشتری روی کار میارن و با ابزارایی مثل Dodge و Burn و ... سایه روشنهای قشنگی ایجاد میکنن.

ولی در کل خیلی خوب کار کردی.

موفق باشی.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
اره خوب قبول دارم که تازه 50% کاره... ولی خوب امکانات خوب می خواد مثلا برای دیتیل های ریزتر رزولیشن قلم باید بالا تر باشه... و تنظیم کردن بعضی براش ها که من خیلی وارد نیستم... ولی با تمرین درست میشه!

hosienmax100

3D Artist
من یه wow بزرگ باید بگم اما الان خسش هستم بعدآ.....

خیلی زیبا شده آقا مهدی (اگه اشتباه نکنم ) اما به قول خودت با تمرین زیباتر هم میشه ایول ....

شکلش تقریبا شبیه اینه ..البته یه کم بزرگتر.. مارکش جنیوس هست و در کل 30-40 تومن بیشتر نیست..

جالبه چقدر ارزان باید یکی سفارش بدم ......البته واسه دکور وگرنه ماکه....:wink:

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا