سلام
من مجددا با این فایل زیپ هم مشکل دارم:
! C:\Users\Javad\Desktop\BMI-SilverLight.zip: Unexpected end of archive
نمیدونم چرا؟
نه با خود ویندوز نه با winrar که ورژنش رو هم تغییر دادم نشد
ممنون میشم کسی از دوستان که دانلود کردند توی یه فایل rar مجددا آپ کنند
ممنون
دوستان پیشنهاد دوستانه دارم در هنگام دانلود فایل پیوستی ایشون زدن دکمه تشکر زیاد وقت گیر نیست.
یک نگاهی به تعداد دانلود بندازین 39 دانلود و 3 تشکر این انصافه!!!!
مطمئنا کار جالبی بوده که تو این چندساعت 39 تا دانلود داشته پس از زدن دکمه تشکر دریغ نکنید. خواهشا
تشکر از شما لوسیفر عزیز که کارای حقیر رو دنبال میکنید
سلام
البته من دخالت نکنم بهتره ولی...
دوست عزیز این پست تقریبا مال 1 ماهه پیشه بنابراین فکر نکنم درست باشه فقط برای یه تشکر ساده مبحث رو بالا بیارید...به نظر بنده این طوری حقوق دیگر دوستان پایمال میشه....
لوسیفر جان همدردیم !برنامه بدیه اصلا خوشم نیومد گفت شما لاغر هستید
دوست عزیز من خودم این برنامه را ندیده بودم ، تازه متوجه شدم که جناب امید چنین برنامه را تو انجمن گذاشتند . خواهش می کنم کمی بیشتر رعایت کنید . یه نفر برنامه ای ساخته که واقعاً میتونه الگویی از نظر گرافیک باشه ، فکر نکنم بالاآوردن مبحث مشکلی ایجاد کنه یا حقی ضایع کنه .دوست عزیز این پست تقریبا مال 1 ماهه پیشه بنابراین فکر نکنم درست باشه فقط برای یه تشکر ساده مبحث رو بالا بیارید...به نظر بنده این طوری حقوق دیگر دوستان پایمال میشه....
فکر نمیکنم این پست اینقدرا هم قدیمی شده باشه مخصوصا برای اینجور تاپیکها حالا اگه دوست خوبمون جناب omid سوال پرسیده بودن اون یک چیزی.aref_alikhani : سلام
البته من دخالت نکنم بهتره ولی...
دوست عزیز این پست تقریبا مال 1 ماهه پیشه بنابراین فکر نکنم درست باشه فقط برای یه تشکر ساده مبحث رو بالا بیارید...به نظر بنده این طوری حقوق دیگر دوستان پایمال میشه....