BaseBord های مخصوص معماری هرکی نیاد ضرر کرده

iman007

Well-Known Member
اول پلاگین اونو دانلود کنید بعد برید به سراغ چگونگیه نصب پلاگین

نصب پلاگین
تری دی مکس را باز کرده به Utilitise بروید دکمه Runscript بزنید حالا پلاگین را انتخاب و oky کنید. پنجره ای باز میشود در آخر پنجره Install را بزنید . لحظه ای صبر کنید تا پلاگین نصب شود. یه پنجره باز می شود آنرا ببندید.
به Customize رفته و پنجره ی Customize user inetrface را باز کنید. در پنجره ی toolbar از زیر مجموعه Category
، track را انتخاب کنید . دکمه New از animation Layer را زده و نام آن را Sweep بگذارید . حالا از زیر مجموعه Track ، Sweep Profile را در داخل دکمه Sweep درگ کنید. حال پنجره Sweep را هر کجا که خواستید قرار دهید .
این از آموزش نصب پلاگین و در آینده اینو مفصل آموزش می دم که چگونه باهاش کار کنید

پیوست ها

• TrackScripts.zip
    3.5 مگایابت · بازدیدها: 336

iman007

Well-Known Member
از کسانی که از این تاپیک دیدن می کنند خواهش می کنم که نظر بدند
الان آخرهای آموزش این پلاگین هستم و تا یکی ، دو روز آینده در این تاپیک قرار می دم

iman007

Well-Known Member
برای دیدن آموزشها حتما این نرم افزار دانلود کنید ، این نرم افزار ، نرم افزار فیلم برداری از دسکتاپ هستش که من با این نرم افزار آموزشهارو آماده کردم. این نرم افزار خیلی بدردتون میخوره از دستش ندین.

پیوست ها

• Instant Demo 7.50.45 (www.Downloadha.com).zip
    4.9 مگایابت · بازدیدها: 170

iman007

Well-Known Member
سلام ، بابا نظر بدید ، انتقاد کنید چمیدونم پیشنهاد بدین

iman007

Well-Known Member
تصویری از این پلاگین

پیوست ها

• 02-16-2011 12-31-47 ب.jpg
    02-16-2011 12-31-47 ب.jpg
    110.2 کیلوبایت · بازدیدها: 105

iman007

Well-Known Member
ارضم به حضور همه که این پلاگین مخصوص کنده کاری و گچ بری هستش مثل نمای داخلی و بیرنی ساختمان که دیده باشید میبینید که بعضی از جاهاش به صورت برجسته یا کنده کاری شده هستش مانند دیواره های داخل خانه

نکته: این پلاگین فقط با ابزارهای دو بعدی کاریرد دارد مثل line , rectangle ....
به امتحانش میعرضه پیشنهاد میکنم این پلاگینو دانلود کنید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا