Background چي داريد؟

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام...
بچه ها براي طراحي داخلي گاهي يه صحنه ميسازيم كه از پنجره بيرون پيداست و نمايي از شهر يا طبيعت ديده ميشه...
ويژگي اين بكگراندها اينه كه زاويه دوربين در عكس برداري از اونها خيلي مناسب بكگراند بودنه يه طراحي داخلي يا Interior هست... مثلا لانگ شات يا نماي باز از بالا نيست يا نورشون مناسبه و كيفيت عالي هم دارن چون اگه كيفيتشون خوب نباشه رندر نهايي رو هم تحت تاثير قرار ميدن...
خواستم ببينم از اين جور عكسها با كيفيت كسي داره... مثلا بكگراند شب توي شهر پر از آسمون خراش...
خودم شخصا هر دفعه بايد كلي تو عكسها و اينترنت بگردم تا چيز باحالي گير بيارم...
اگه براتون جالب بود اين تاپيك رو بانك بكگراندهاي حرفه اي بكنيم... اگر هم پيشنهاد ديگه اي داريد كه بگيد خوشحال ميشم..

ممنون از همه...

DIMO

Active Member
ایول با این فکرت موافقم واقعاً این بکگراندهای با کیفییت هم معذلی هست واسه خودش.فقط یه سوال خودت بکگراند نیاز داری یا به عنوان یه ایده این تاپیک رو زدی؟

Sherlock_Holmes

Active Member
هر دو Dimo جان...
خودم نياز داشتم گفتم اگه ايده جالبيه بياين بكگراندهامونو بزاريم اينجا تا همه استفاده كنند...
چيزي داري بذار..
ممنون...

:Mohsen:

کاربر باتجربه
من دارم يه سري بك گراند با كيفيت . ولي اگه بخوام همه رو آپ كنم طول ميكشه
بگيد چه چيزهايي بيشتر كارايي داره تا بگردم ببينم دارم . اگه داشتم ميزارم

موفق باشيد

Sherlock_Holmes

Active Member
طبيعت و شهر ...
در حالت شب و روز...
فقط لانگ شات نباشه همون زاويه و خصوصيات كه گفتم... چون اينجوري بدرد ميخوره...
ممنون عزيز...

pythoN

Active Member
سلام .
برای استفاده از یه همچین تکنیکی باید تا حد امکان خودتون عکس بگیرید . دنبال عکس گشتن برای کار سودی نداره . چرا که خود به خود مجبور میشید تا کارتون رو با اون عکس وقف بدین اما اگه کارتون رو رندر بگیرید و بعد براش عکس بگیرید ( عکاسی ) خیلی موثر تر و لذت بخش تره .
موفق باشید .

DIMO

Active Member
من یه چندتا رو می خاستم up کنم اما شیطون منو وسوسه کرد و رفتم رو قسمت قالبهای سایت و قالب سایت رو به mobil edition تبدیل کردم،خواستم ببینم کسی روش بر گردوندنش به قالب قبلی رو بلده یا نه؟فقط سریعتر چشمام کور شدن هر چه زودتر هم ای بکگراندها رو بتونم up کنم.

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام .
برای استفاده از یه همچین تکنیکی باید تا حد امکان خودتون عکس بگیرید . دنبال عکس گشتن برای کار سودی نداره . چرا که خود به خود مجبور میشید تا کارتون رو با اون عکس وقف بدین اما اگه کارتون رو رندر بگیرید و بعد براش عکس بگیرید ( عکاسی ) خیلی موثر تر و لذت بخش تره .
سلام..
راست ميگي... حال كردم با اين پيشنهادت...
فقط يه كم محدوديت هم داره... مثلا يه طراحي داخلي انجام ميدي با معماري مدرن و دكوراسيون خيلي علمي و هنري... خب حالا تو اين شهرهاي ما كجا ميشه يه لوكيشن خوب پيدا كرد و عكس گرفت كه به فضا بخوره؟

خود به خود مجبور میشید تا کارتون رو با اون عکس وقف بدین
اين تيكه رو خيلي راست ميگي...

DIMO

Active Member
عالیه فقط بکگراند شهر رو هم در ساعات مختلف روز و شب اگه داری بذار من که فعلاً نمی تونم upload کنم.کسی راه حلی برای مشکل من نداره،یعنی بی خیال upload بکگراند یشم؟

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
من یه چندتا رو می خاستم up کنم اما شیطون منو وسوسه کرد و رفتم رو قسمت قالبهای سایت و قالب سایت رو به mobil edition تبدیل کردم،خواستم ببینم کسی روش بر گردوندنش به قالب قبلی رو بلده یا نه؟فقط سریعتر چشمام کور شدن هر چه زودتر هم ای بکگراندها رو بتونم up کنم.

اینجا رو بخونین ^.^ :

http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=83255

/

می هم می تونم بازی آیا؟
shy.gif

این مدلی خوب هستش آیا؟
shy.gif
:

/
موفق باشید
4xvim2p.gif

pythoN

Active Member
مثلا يه طراحي داخلي انجام ميدي با معماري مدرن و دكوراسيون خيلي علمي و هنري... خب حالا تو اين شهرهاي ما كجا ميشه يه لوكيشن خوب پيدا كرد و عكس گرفت كه به فضا بخوره؟
اره راست میگی اما من فقط راه کاربردی رو گفتم . خیلی سخته که بخوای اینجا یه همچین چیزی پیدا کنی . اما باز به خلاقیت خود فرد بر میگرده .

DIMO

Active Member
mandana_ns دستت درد نکنه چشمام داشت کور میشد :shock: واقعاً این قالب موبایل رو خدا نسیب گرگ بیابون هم نکنه.درضمن شرلوک جان من با حرف تو راجع به پیدا نشدن یه لوکیشن واسه یه بکگراند خوب موافق نیستم 6 تا بکگراند up کردم 2 تاش ماله تهرانه ببین و بعد نظرت رو بگو.

پیوست ها

• BackGround.zip
    592.3 کیلوبایت · بازدیدها: 38

Sherlock_Holmes

Active Member
آره ... خوبه mohsendan.... منتها Dimo راست ميگه از شهر در ساعات مختلف شبانه روز...
..
mandana_ns خوش اومديد... اين نما كه شما زحمت كشيديد همون لانگ شات هست... نماي باز... براي وقتي كه يه اتاق در يه آسمون خراش طراحي ميشه عاليه... اما اگه زاويه پايين تر يا اصطلاحا level يا eye level باشه يعني همتراز چشم خيلي عالي ميشه... چون اين زاويه هاي eye level هست كه كميابند... البته من اين عكس كه گذاشتيدو خيلي دوست داشتم خيلي قشنگه...
.
dimo اينا عالي بودند... اما من بازم ميگم لوكيشن خوب نيست!! البته نه مطلقا بلكه كم هست... تو همين عكسايي كه گذاشتي از تهرون باز مجبور بوده عكاس از نماي خيلي باز بگيره چون جزييات قابل توجهي موجود نبوده ... بهر حال خيلي ممنونتم...
دوستان ميبخشيد من چيزي زيادي ندارم كه ارزش آپ كردن داشته باشه!! اصلا واسه همين كه ندارم اين تاپيكو زدم...
ممنون از همه...

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
mohsendan ممنون...
ميگم بعضي بكگراندها هم هستند كه جالب نيستند اما از بعضي جاهاشون ميشه استفاده كرد!
acigar.gif

اين عكسو ببينيد نمايي كه از پنجره به بيرون داره چه خوب به فضا ميخوره:

minterior_front.jpg

اين بكگراندشه!

background.jpg - 0.63MB

خيلي بيمزست به تنهايي!

گاهي با flip كردن و چرخوندن و اينا ميشه بعضي بكگراندها رو هم جالب كرد...
نه؟

Sherlock_Holmes

Active Member
احسنت... عالي بودند...
اولي رو بيشتر دوست داشتم چون نماي باز نبود و بقول خودت براي همون ديوار روبرويي محشره...
البته دومي هم كيفيت خوبي داشت...
ممنون...
داشتي بازم بزار...

DIMO

Active Member
دستتون درد نکنه من هم اگه چیزی روی هاردم پیدا کردم میزارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا