Background چي داريد؟

:Mohsen:

کاربر باتجربه
رو چشمم اگه پيدا كنم بازم ميزارم . عكس كه زياد دارم ولي عكسي كه ديدش مناسب باشه سخت پيدا ميشه
اينا چطورن

کاربر باتجربه
دوستان ديگه هم سعي كنن چند تا عكس مناسب و با كيفيت قرار بدن كه بقيه استفاده كنن كه انشا ا... تاپيك پر باري بشه
ممنون

اينم چند تا ديگه

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
ميشه يكمدرباره اين آخري توضيح بدي...!
چيكارش ميشه كرد؟ موارد استفادش خيلي محدوده ولي بازم ممنون...
منم دارم ميگردم چيز باحال نيافتم هنوز...

کاربر باتجربه
ميشه يكمدرباره اين آخري توضيح بدي...!
چيكارش ميشه كرد؟ موارد استفادش خيلي محدوده ولي بازم ممنون...
منم دارم ميگردم چيز باحال نيافتم هنوز...

به نظرم مياد كه بدرد پشت پنجره يه خونه بخوره يا به عبارت بهتر درخت يا گلدوني كه پشت پنجره گذاشتنش كه چون نزديك پنجره بوده فقط يكي از برگهاي اون معلومه ، البته در نماهاي نزديك

يه پيشنهاد : فكر ميكنم كه عكسهايي مثل هواي ابري و آسمون كم ابر و آفتابي هم بدرد بخور باشه ، فكر كنم بتونم يه چيزايي پيدا كنم بزارم ، موافقيد؟؟؟

makhmal3d

New Member
سلام بچه ها
من تازه واردم و تو زمينه يup load و بقيه چيزا وارد نيستم اما فكر كنم چيزايي كه مي خواين رو دارم مي تونين كمكم كنيد بتونم براتون تو سايت بزارم

کاربر باتجربه
سلام بچه ها
من تازه واردم و تو زمينه يup load و بقيه چيزا وارد نيستم اما فكر كنم چيزايي كه مي خواين رو دارم مي تونين كمكم كنيد بتونم براتون تو سايت بزارم

سلام makhmal3d جان ورودت رو به جمع مجيد آنلايني ها تبريك ميگم
برا آپلود عكس برو به آدرس http://img.majidonline.com/index.php
بعد كل لينكي كه براي forum بهت ميده رو كپي كن اينجا

موفق باشي

Sherlock_Holmes

Active Member
makhmal3d خوش اومدي...
خيلي خوب بود... ادامه بده...

فكر ميكنم كه عكسهايي مثل هواي ابري و آسمون كم ابر و آفتابي هم بدرد بخور باشه ، فكر كنم بتونم يه چيزايي پيدا كنم بزارم ، موافقيد؟؟؟
عاليه...

Sherlock_Holmes

Active Member
makhmal3d اينا عالي هستند... خيلي توپ...! دستت درد نكنه فقطمننتونستم سايز اصلي ببينمشون!! خيلي كوچيكند وقتي باز ميشن! مشكل از منه؟

makhmal3d

New Member
makhmal3d اينا عالي هستند... خيلي توپ...! دستت درد نكنه فقطمننتونستم سايز اصلي ببينمشون!! خيلي كوچيكند وقتي باز ميشن! مشكل از منه؟

:Dخيلي خوشحالم
نه مشكل از منه چون حجم انها خيلي زياد بود (3-4 مگا )بود و نمي تونستو آپلود كنم مجبور شدم اندازه را كوچيك و كيفيت را پايين بيا ورم( gif)ولي دوباره امتحان ميكنم .اگه راهي براي افزايش سرعت مي دو نييد لطفا كمك كنيد

Sherlock_Holmes

Active Member
همشونو با winrar فشرده كن و آپلود كن! شايدالبته چيزي از حجمشون زياد كم نشه ولي هركاري ميكني اصلا كيفيت و سايز رو دست نزن لطفا!! چون قراره بانك بكگراندهاي با كيفيت باشه اينجا...:)
بازم ممنون...
.
.
كس ديگه اي نميخواد همكاري كنه؟

آخرین ویرایش:

کاربر باتجربه
:Dخيلي خوشحالم
نه مشكل از منه چون حجم انها خيلي زياد بود (3-4 مگا )بود و نمي تونستو آپلود كنم مجبور شدم اندازه را كوچيك و كيفيت را پايين بيا ورم( gif)ولي دوباره امتحان ميكنم .اگه راهي براي افزايش سرعت مي دو نييد لطفا كمك كنيد

makhmal3d جان برو تو يه نرم افزاري مثل فوتوشاپ و فوتوايمپكت يا ... با فرمتهاي ديگه ذخيرشون كن شايد كم شه . چون 3 4 مگ خيلي زياده برا آپ كردن ، با زيپ هم چيز زيادي ازشون كم نميشه
( البته اگه كيفيتشون در حد پوستر باشه اين حجم و بيشتر از اين طبيعي هست )

makhmal3d

New Member
makhmal3d جان برو تو يه نرم افزاري مثل فوتوشاپ و فوتوايمپكت يا ... با فرمتهاي ديگه ذخيرشون كن شايد كم شه . چون 3 4 مگ خيلي زياده برا آپ كردن ، با زيپ هم چيز زيادي ازشون كم نميشه
( البته اگه كيفيتشون در حد پوستر باشه اين حجم و بيشتر از اين طبيعي هست )

ممنونم فرمتش رو gif كردم ولي كيفيتش بد شد.zip هم تاثيري نداشت البته حجمشون بين 3تا4 مگا ست نه 43 مگا سعي مي كنم صبح زود آپلود كنم شايد در سرعتش تاثير داشته باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا