saeednajafi
Member
starboy_tehran گفت:من يه كد دارم كه كار ميكنه هم تو ورژن 4 هم ورژن 5
کد:Username: Amr Code: QY0KF5XAWJV8CEGRH3MRSA
ولي اين كد مخصوص مجيد آنلايني هاي گل هست 8)
به كسي نديداااا![]()
موفق باشيد .
عباس
ايوووول
حال دادي به ما

starboy_tehran گفت:من يه كد دارم كه كار ميكنه هم تو ورژن 4 هم ورژن 5
به كسي نديداااا![]()
موفق باشيد .
عباس

saeednajafi گفت:starboy_tehran گفت:من يه كد دارم كه كار ميكنه هم تو ورژن 4 هم ورژن 5
به كسي نديداااا![]()
موفق باشيد .
عباس
ايوووول
حال دادي به ما![]()
starboy_tehran گفت:saeednajafi گفت:starboy_tehran گفت:من يه كد دارم كه كار ميكنه هم تو ورژن 4 هم ورژن 5
به كسي نديداااا![]()
موفق باشيد .
عباس
ايوووول
حال دادي به ما![]()
خواهش ميكنم . مجيد جون هم زحمت كشيدن
موفق باشيد .
magid گفت:با سلام
فقط يك نكته :اين فضاي كه مي تونم فايل هاي رو پيوست كنم داره پر مي شه مي شه يكمي بيشترش كنيد
با تشكر
مجيد( 8O )
iman_flash گفت:ببخشيد اين فايلي كه براي تلفظ كلمات هست براي ورژن 5 فرق ميكنه؟ چون من اون فايل مال ورژن 4 رو رو اين نصب كردن كار نميكنه!!
sp-sky گفت:magid گفت:با سلام
فقط يك نكته :اين فضاي كه مي تونم فايل هاي رو پيوست كنم داره پر مي شه مي شه يكمي بيشترش كنيد
با تشكر
مجيد( 8O )
خب ميتونيد تعدادي از فايلهايي كه به نظرتون بودنشون ديگه ضرورت نداره رو پاك كنيد تا فضاتون بيشتر بشه
8OPeyman-Pop گفت:با استفاده از Babylon ميتونيد به سادگي و فقط با يك كليك به ترجمه و اطلاعات مرتبط با واژه مورد نظر برسيد.اين برنامه قادره هر متني رو از هر مكاني به زبان مورد نظر شما ترجمه كنه.مثلا ميتونيد در دسكتاپ ، محيط وب ، محيط برنامه هاي كاربردي از نرم افزار استفاده كنيد و به معني اون كلمه پي ببريد.
قابليت هاي جديد Babylon-Pro :
استفاده از اين برنامه بسيار بسيار آسان هست.فقط كافيه تركيب كليدي كه براي برنامه مشخص كردين رو استفاده كرده و در محيط دلخواه بر روي واژه مورد نظر كليك كنيد.در اين حالت يه پنجره خوش تيپ باز ميشه و معني كلمه رو به همراه يه چند نمونه جمله هايي كه اون كلمه توشون استفاده شده ، رو به شما نشون ميده!
اين نرم افزار شما رو قادر ميكنه كه به 25 ديكشنري حرفه اي در 13 زبان دسترسي داشته
منبع : p30world
Peyman-Pop گفت:چیذری جان ممنون از اینکه اطلاعات خودتون رو در اختیار بچه ها گذاشتید .
اما گفته شما صحیح نیست ، این برنامه باید بسته هایی رو بفرسته و دریافت کنه تا بتونه برای شما که دیکشنری اونرو دانلود نکردید از سایت خودش برای شما اینکار رو انجام بده .
اگر شما دیکشنری اونرو دانلود کنید دیگه نیازی به انتقال و دریافت داده ها برای ترجمه متن نیست .
اگر برنامه ای کار جاسوسی بخواد در کامپیوتر انجام بده خیلی زود به زمین میخوره یا خبر اونرو سایت های امنیتی پخش میکنند که واسه اسم و محبوبیت برنامه اصلا خوب نیست . پس تا برنامه ای واقعا مفید نباشه و کار غیر قانونی انجام نده اینقدر زود معروف نمیشه و جایگاه خودش رو حفظ نمیکنه .
شاد باشید .
) به دليل كنترل اطلاعات در اين شركت اينطور موارد بسيار كنترل ميشوند. پكتهايي كه براي تبادل اطلاعات براي دريافت معاني لغات ارسال و دريافت ميشوند به آدرسي مشخص ميروند. اين ميان تعدادي از اين پكتها به آدرسي نامعلوم (از آي پي فقط كشور مشخص است) ارسال ميشوند ! (طبق گزارش ارايه شده) اين راجع به قسمت اول صحبت شما.
sirvan گفت:اینم کرک
حالشو ببرین
fooladi گفت:من برنامه pestpatrol رو دارم . اين برنامه قسمتي داره به اسم keypatrol كه كارش اينه برنامه هايي كه كيبورد رو كنترل مي كنند لو ميده . مثل بعضي برنامه هاي جاسوسي و ....
حالا نكته جالب تو عكس ديده ميشه !!!!
Peyman-Pop گفت:fooladi گفت:من برنامه pestpatrol رو دارم . اين برنامه قسمتي داره به اسم keypatrol كه كارش اينه برنامه هايي كه كيبورد رو كنترل مي كنند لو ميده . مثل بعضي برنامه هاي جاسوسي و ....
حالا نكته جالب تو عكس ديده ميشه !!!!
دوست عزیز این برنامه باید کیبورد رو کنترل کنه تا کلمه شمارو بتونه دریافت کنه و با دیتا بیس خودش مقایسه کنه .
هر کیبورد مانیتوری دلیل بر مخفی بودن اون نمیشه .