:: Babylon Pro 5.0 Full هم عرضه شد ! ::

saeednajafi

Member
starboy_tehran گفت:
من يه كد دارم كه كار ميكنه هم تو ورژن 4 هم ورژن 5

کد:
Username: Amr
Code: QY0KF5XAWJV8CEGRH3MRSA

ولي اين كد مخصوص مجيد آنلايني هاي گل هست 8)
به كسي نديداااا :wink:

موفق باشيد .

عباس

ايوووول
حال دادي به ما :wink:

saeednajafi گفت:
starboy_tehran گفت:

کد:

موفق باشيد .

عباس

ايوووول

خواهش ميكنم . مجيد جون هم زحمت كشيدن

موفق باشيد .

magid

Member
starboy_tehran گفت:
saeednajafi گفت:
starboy_tehran گفت:

کد:

موفق باشيد .

عباس

ايوووول

خواهش ميكنم . مجيد جون هم زحمت كشيدن

موفق باشيد .

قربون starboy_tehran جان :oops: :oops:

sp-sky

Member
magid گفت:
با سلام
فقط يك نكته :اين فضاي كه مي تونم فايل هاي رو پيوست كنم داره پر مي شه مي شه يكمي بيشترش كنيد

با تشكر
مجيد( 8O )

خب ميتونيد تعدادي از فايلهايي كه به نظرتون بودنشون ديگه ضرورت نداره رو پاك كنيد تا فضاتون بيشتر بشه

iman_flash

Active Member
ببخشيد اين فايلي كه براي تلفظ كلمات هست براي ورژن 5 فرق ميكنه؟ چون من اون فايل مال ورژن 4 رو رو اين نصب كردن كار نميكنه!!

magid

Member
sp-sky گفت:
magid گفت:
با سلام
فقط يك نكته :اين فضاي كه مي تونم فايل هاي رو پيوست كنم داره پر مي شه مي شه يكمي بيشترش كنيد

با تشكر
مجيد( 8O )

خب ميتونيد تعدادي از فايلهايي كه به نظرتون بودنشون ديگه ضرورت نداره رو پاك كنيد تا فضاتون بيشتر بشه

ممنون از راهنمايتون :wink: 8O

R_chizari

Active Member
Peyman-Pop گفت:
با استفاده از Babylon ميتونيد به سادگي و فقط با يك كليك به ترجمه و اطلاعات مرتبط با واژه مورد نظر برسيد.اين برنامه قادره هر متني رو از هر مكاني به زبان مورد نظر شما ترجمه كنه.مثلا ميتونيد در دسكتاپ ، محيط وب ، محيط برنامه هاي كاربردي از نرم افزار استفاده كنيد و به معني اون كلمه پي ببريد.

قابليت هاي جديد Babylon-Pro :
استفاده از اين برنامه بسيار بسيار آسان هست.فقط كافيه تركيب كليدي كه براي برنامه مشخص كردين رو استفاده كرده و در محيط دلخواه بر روي واژه مورد نظر كليك كنيد.در اين حالت يه پنجره خوش تيپ باز ميشه و معني كلمه رو به همراه يه چند نمونه جمله هايي كه اون كلمه توشون استفاده شده ، رو به شما نشون ميده!

اين نرم افزار شما رو قادر ميكنه كه به 25 ديكشنري حرفه اي در 13 زبان دسترسي داشته
منبع : p30world

درود
ضمن تشكر از پيمان عزيز ٬ در كنار امكانات و ويژگيهاي مثبت اين برنامه يك مورد مهم و قابل تعمق وجود دارد كه در اينجا عرض ميكنم.
اين برنامه بعد از نصب packet٬ هايي را به آدرسي نا معلوم در اينترنت ارسال ميكند. اين عمل بصورت خودكار انجام شده و در پوشش بنر تبليغاتي بالاي برنامه (در برخي نسخه ها) و در برخي ديگر حتي بدون وجود بنر مربوطه انجام ميشود. با استفاده از برنامه هاي قوي network tracking در شركت ايران خودرو اين مورد ثابت شده است. علاوه بر اينكه معلوم نيست اين برنامه چه اطلاعاتي و به كجا ارسال ميكند اما حجم بالاي اين ارسال قابل توجه بوده و بخشي از پهناي باند اينترنت را نيز مشغول ميكند.
به موارد فوق اين مورد را نيز اضافه كنيد كه خاستگاه اين ديكشنري جالب كه حتي زبانهاي بسياري را نيز به رايگان پشتيباني ميكند كشور اسراييل ميباشد.

به دوستاني كه اطلاعات مهمي بر روي سيستم خود دارند و همچنين آنهايي كه در شركتها مشغول به كار هستند و اطلاعاتشان برايشان اهميت دارد توصيه ميكنم از خير اين برنامه بگذرند.
ميگويند احتياط شرط عقل است.

شاد باشيد
چيذري

Peyman-Pop

Active Member
چیذری جان ممنون از اینکه اطلاعات خودتون رو در اختیار بچه ها گذاشتید .

اما گفته شما صحیح نیست ، این برنامه باید بسته هایی‌ رو بفرسته و دریافت کنه تا بتونه برای شما که دیکشنری اونرو دانلود نکردید از سایت خودش برای شما اینکار رو انجام بده .

اگر شما دیکشنری اونرو دانلود کنید دیگه نیازی به انتقال و دریافت داده ها برای ترجمه متن نیست .

اگر برنامه ای کار جاسوسی‌ بخواد در کامپیوتر انجام بده خیلی‌ زود به زمین میخوره یا خبر اونرو سایت های امنیتی‌ پخش میکنند که واسه اسم و محبوبیت برنامه اصلا خوب نیست . پس تا برنامه ای واقعا مفید نباشه و کار غیر قانونی‌ انجام نده اینقدر زود معروف نمی‌شه و جایگاه خودش رو حفظ نمی‌کنه .

شاد باشید .‌

R_chizari

Active Member
Peyman-Pop گفت:
چیذری جان ممنون از اینکه اطلاعات خودتون رو در اختیار بچه ها گذاشتید .

اما گفته شما صحیح نیست ، این برنامه باید بسته هایی‌ رو بفرسته و دریافت کنه تا بتونه برای شما که دیکشنری اونرو دانلود نکردید از سایت خودش برای شما اینکار رو انجام بده .

اگر شما دیکشنری اونرو دانلود کنید دیگه نیازی به انتقال و دریافت داده ها برای ترجمه متن نیست .

اگر برنامه ای کار جاسوسی‌ بخواد در کامپیوتر انجام بده خیلی‌ زود به زمین میخوره یا خبر اونرو سایت های امنیتی‌ پخش میکنند که واسه اسم و محبوبیت برنامه اصلا خوب نیست . پس تا برنامه ای واقعا مفید نباشه و کار غیر قانونی‌ انجام نده اینقدر زود معروف نمی‌شه و جایگاه خودش رو حفظ نمی‌کنه .

شاد باشید .‌

درود به پيمان عزيز
دوست خوبم اين مساله را من عرض نكردم. بالاترين مسوولين شبكه ايران خودرو بررسي كرده و طي مدت يكماه بررسي رفتار اين برنامه از طريق ابزارهاي پيشرفته گزارش آنرا به مديريت ارايه نموده اند (اين دوستان همگي داراي مدرك فوق ليسانس و انواع مدارك مايكروسافت هستند :lol: ) به دليل كنترل اطلاعات در اين شركت اينطور موارد بسيار كنترل ميشوند. پكتهايي كه براي تبادل اطلاعات براي دريافت معاني لغات ارسال و دريافت ميشوند به آدرسي مشخص ميروند. اين ميان تعدادي از اين پكتها به آدرسي نامعلوم (از آي پي فقط كشور مشخص است) ارسال ميشوند ! (طبق گزارش ارايه شده) اين راجع به قسمت اول صحبت شما.

در مورد اينكه سايتهاي امنيتي خبر ميدهند :
در سميناري كه چند سال قبل در رابطه با مايكروسافت و ويندوز ان تي برگزار شده بود يكي از سخنرانان كه مدرك دكتراي كامپيوتر داشت و تحقيق مفصلي در رابطه با اين ويندوز انجام داده بود در پاسخ به سوال يكي از حاضرين كه پرسيد امنيت اطلاعات در اين ويندوز چقدر است گفت :

« از هر 20 پكتي كه در شبكه شما رد و بدل ميشود 2 پكت (13 و 14) به آدرسي نامعلوم در اينترنت ارسال ميشود ! اين مورد را با مسوولين مايكروسافت درميان گذاشتم گفتند مساله مهمي نيست اين مساله باگ ويندوز است !!! حال اينكه چطور دقيقا هميشه پكتهاي شماره 13 و 14 به آن آدرس ارسال ميشود پاسخ شماست در مورد امنيت اطلاعاتتان در ويندوز ان تي »

سعي كردم نقل به مضمون كنم اميدوارم صحيح نوشته باشم.

به هر حال من وظيفه خود دانستم اين مورد را در اينجا عرض كنم حال تصميم استفاده با شما خوبان است.

شاد باشيد
رضاچيذري

پي نوشت (پ.ن) : آقا اينكه نوشتي پكتهايي كه ارسال و دريافت ميشود مربوط به دريافت معاني لغات ميشه و ... ظاهرا خيلي ما رو دست كم گرفتيا :wink: :lol: :D :oops:

Peyman-Pop

Active Member
رضا جان اختیار داری شما سروری .

منتها من مطالب امنیتی‌ ایران رو به هیچ وجه قبول ندارم و سایت های امنیتی‌ برام در درجه اول هستند .

مثلا یک سایت IT نوشته بود Magic login دارای یک ویروس درون خود هست که کاربران خبر ندارند چون نورتون آنتی‌ ویروس اونرو Hack tools میشناسه .

وقتی‌ این فرد اینقدر سطحی‌ و ساده به موضوع نگاه میکنه و نمیدونه هنوز معنی‌ هک تولز چی‌ می‌شه هیچ وقت نمی‌شه روی حرف اونها حساب کرد .

پیمان

fooladi

Member
من برنامه pestpatrol رو دارم . اين برنامه قسمتي داره به اسم keypatrol كه كارش اينه برنامه هايي كه كيبورد رو كنترل مي كنند لو ميده . مثل بعضي برنامه هاي جاسوسي و ....

حالا نكته جالب تو عكس ديده ميشه !!!!

Peyman-Pop

Active Member
fooladi گفت:
من برنامه pestpatrol رو دارم . اين برنامه قسمتي داره به اسم keypatrol كه كارش اينه برنامه هايي كه كيبورد رو كنترل مي كنند لو ميده . مثل بعضي برنامه هاي جاسوسي و ....

دوست عزیز این برنامه باید کیبورد رو کنترل کنه تا کلمه شمارو بتونه دریافت کنه و با دیتا بیس خودش مقایسه کنه .

هر کیبورد مانیتوری دلیل بر مخفی‌ بودن اون نمی‌شه .

fooladi

Member
Peyman-Pop گفت:
fooladi گفت:

دوست عزیز این برنامه باید کیبورد رو کنترل کنه تا کلمه شمارو بتونه دریافت کنه و با دیتا بیس خودش مقایسه کنه .

هر کیبورد مانیتوری دلیل بر مخفی‌ بودن اون نمی‌شه .

البته برنامه هاي زيادي هستند كه ورودي دارند ولي كيبورد رو كنترل نمي كنند. اصلا دليلي نداره يه برنامه وقتي به صورت minimized ويا اينكه در system tray هستش كيبورد رو كنترل كنه .

تنها دليلي كه ممكنه وجود داشته باشه و يكي از دوستان جاي ديگه اي گفتند اينه كه بفهمه كي مثلا ctrl + كليك راست ميكنيم . البته اميدوارم همين رو كنترل كنه نه چيزاي ديگه رو.

يه سوال ديگه هم داشتم . من وقتي اين ورژن 5 رو نصب كردم نسبت به ورژن قبلي خيلي سنگينه و كند عمل ميكنه . شما هم اين اشكال رو ديدين يا من دوباره نصب كنم ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا