Axess-Banner

NaviD.R.R

Member
نام طرح : Axess
ابعاد : 290~250
نرم افزار : photoshop CS
توضيحات : اين طرح تابلوي يك مغازه لوازم ورزشي است.
give_rose.gif

Axess-NDesign.jpg

AMiR

Active Member
خيلي عاليه
ولي فكر كنم اون لكه ها تو بكگراند نباشه بهتره
ولي واقعا زيباست

AMiR

Active Member
فكر كنم اون دايره ها نماد ورزش باشه چون من تو تبليغ Nike‌هم اين مدل دايره رو ديده بودم

NaviD.R.R

Member
ممنون از نظر دوستان ، هم با اون دايره ها و خطوط منحني و هم رنگهايي كه به كار بردم سعي كردم نمادي از تحرك و ورزش باشه.

twister

New Member
سلام دوست عزيز .

طرح خيلي جالبي هستش و پر انرژي هستش .

ولي به قول آقاي مهدي بهتره كه اثري هم از ورزش توش باشه .

اگه بتوني اون نقطه ز ( در اكسز) رو تبديل كني به يك توپ فوتبال خيلي خوب ميشه چون توپ فوتبال هم سياه و سفيده و با افكت متنت سازگار ( حتما امتحان كل ) . :)

و اگر بتوني از تصاوير ورزشي كمرنگ و مات هم استفاده كني در پشت اكسز بازم خوب ميشه . :)

به هرصورت طرحت زيباست . :)

Mandana

Active Member
جدا از خود طرح که خیلی ناز شده.رنگ قرمزش حرف نداره.مخصوصا این قرمزی که انتخاب کردی خودش نمود تحرک و قدرت هم هست.حرکتهای طرح هم همینطور.دیگه فکر نکنم بیشتر ازین چیزی لازم داشته باشه.
کار خیلی نازیه
با اجازه سیو کردیم
rom.gif

موفق باشی
toyou.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لازم نيست تو يه طرح حتما بصورت مستقيم به چيزي اشاره بشه. مخصوصا تو تابلوي مغازه. الان اگر دقت كنيد فروشگاهها و مغازه هاي معروفي مثل بوف يا مستر پيچ و ... اصلا تو سر در مغازشون نشوني از ساندويچي يا لباس فروشي شما نميبينيد چون نيازي نيست نشون داده بشه. مغازه به اون بزرگي رو ملت دارن ميبينن كه موضوعش چيه ديگه!

نويد خيلي خيلي خوب شده. رنگبندي هم عاليه. يكمي شبيه طرحهاي گرافيتي شده. در كل عاليه. ميذارمش تو تاپ گالري سايت.

موفق باشي.

Saeed-masih

Member
سلام نوید عزیز
من کلی پنجره رو بستم تا این کارت و زودتر ببینم. ما که ارادت خاصی نسبت به شما داره و کارهای شما هم نیازی به تعریف نداره اینم مثل همیشه و همه کارات 20 20 از سارا خانمم بابت اینکه این کارو توی تاپ گالری سایت گذاشتن تشکر میکنم و به سلیقه ایشونم احسنت میگم.
آرزومند آرزوهایت
سعید ابراهیمی
سرباز مملکت

uona_casper

New Member
دیگر دوران اشاره مستقیم در گرافیک دیزاین گذشته
این طرح هم از لحاظ رنگ بندی و هم از لحاظ فضا سازی و ایجاد فرم های پر تحرک و با نشاط طرح خوبی برای ورزش می باشد.

YTERROR

Active Member
نوید قشنگ شده امیدوارم تویی چاپ یا .. اون برشات خراب نشه چون معمولا کارای چاپی یا تابلو یا در کل خارج از کامپیوتر سعی می کنند یک طرح ساده ولی تویی چشم بزنند اگه اون برشها رو حذف کنی به نظر بدلیل خلوت شدن طرح از دور خیلی شیک تر به نظر بیاد تا این که بخواد برشها باشه

پ.م : برات ایمیل کردم ولی انگار تغییری ندادی اگه به مشکلی خوردی بگو بگم درست کنه

موفق و پیزور باشید

NaviD.R.R

Member
نوید قشنگ شده امیدوارم تویی چاپ یا .. اون برشات خراب نشه چون معمولا کارای چاپی یا تابلو یا در کل خارج از کامپیوتر سعی می کنند یک طرح ساده ولی تویی چشم بزنند اگه اون برشها رو حذف کنی به نظر بدلیل خلوت شدن طرح از دور خیلی شیک تر به نظر بیاد تا این که بخواد برشها باشه

پ.م : برات ایمیل کردم ولی انگار تغییری ندادی اگه به مشکلی خوردی بگو بگم درست کنه

موفق و پیزور باشید

ممنون از نظرت عادل جان ، فكر كنم با يه چاپ 6 رنگ با pass بالا چاپشم خوب در بياد ...

پ.م : ميلت كه رسيد منم بهش دادم ولي ظاهرا تا 1 روز Transfer‌طول ميكشه ، بازم ممنون اگه به مشكل برخوردم بهت ميگم.

Mandana

Active Member
سعید گلم سعی کن در محدوده ی تاپیک سوال بپرسی.اینو توی پیغام خصوصی هم میشه پرسید عزیز.ممنون میشم.موفق باشی
character0144.gif

NoNam3

Member
کار خوبی شده :)
ولی اگر کسی ندونه انگار برای ساندویچی درست شده...
از رنگ های سرد هم توش استفاده کن
:d

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ولی اگر کسی ندونه انگار برای ساندویچی درست شده...
از رنگ های سرد هم توش استفاده کن
دوست عزيز براي نشون دادن حالت پويايي و تحرك بايد رنگهاي گرم استفاده كرد نه رنگهاي سرد.

NaviD.R.R

Member
دوست عزيز براي نشون دادن حالت پويايي و تحرك بايد رنگهاي گرم استفاده كرد نه رنگهاي سرد.

تاييد ميشه ، اگه از رنگهاي سرد استفاده مي كردم نمي تونستم اون حالت تحرك و پوپايي رو تو بيننده ايجاد كنم در مورد ساندويچي هم موافقم كه مي تونه تابلوي يه ساندويچي هم همين شكلي باشه البته با يه مقدار تغيير ...

جدیدترین ارسال ها

بالا