قالب AUDI R8 Studio

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.
همانطور که قول داده بودم از کار آخرم یه Making of ساختم.اینم لینکش

ینک کار توی بخش آموزش مکس

از برادران و خواهران گرافیست تقاضا مندم یه لوگوی آبرومندانه براش درست کنن.ابعاد 200 × 500

نرم افزارهای مورد استفاده : 3dsmax 2012 - V-Ray 2.2003 - Photoshop CS6 - Nik Color EFX 4.0
:tavajoh:
از تمام مراحل ساخت فیلم برداری شده.از اونجایی که امکان آپلود ندارم هر کی خواست می تونم براش با پست پیشتاز بفرستم.هرکدوم از عکس ها با یه تکنیک جدا درست شده.تقریبا 100 دقیقه فیلم هست/
خود کار.

پیوست ها

• Auti-R8-hdr-2.jpg
    Auti-R8-hdr-2.jpg
    594.9 کیلوبایت · بازدیدها: 83
  • Auti-R8-Solid.jpg
    Auti-R8-Solid.jpg
    311.9 کیلوبایت · بازدیدها: 79
  • BMW-X6-Advance-Finish.jpg
    BMW-X6-Advance-Finish.jpg
    962.1 کیلوبایت · بازدیدها: 88
  • 15-final-post.jpg
    15-final-post.jpg
    678.2 کیلوبایت · بازدیدها: 76
آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی دادا عارف واسه آموزشت هم خیلی مرسی :rose:
کارای زیبایی شدن ولی هر کدومشون چندتا مورد جزئی دارن
مثلا عکس 2 از راست هنوز احساس می ششه ماشین تو هواس و رو اسفالت ننشته و عکس اچ تی نسبت به ماشین یکم مات هست
عکس اخری هم که نویز داره

یا علیـــ

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه فقط یکم شیشه ها نویز داره یکی از عکسا خیلی داره. ایول از این حرکتت خیلی خوشم اومد ( فرستادن)

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
شما کارت درسته عارف جان
به خاطر آموزش هم خیلی ممنون.یدونه ای:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
خیلی عالیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه فقط یکم شیشه ها نویز داره یکی از عکسا خیلی داره. ایول از این حرکتت خیلی خوشم اومد ( فرستادن)

سلام علی جان.افکت grain هست اونها نویز نیست.وقتی توی دوربین دیجیتال واقعی شما عدد iso رو بالا ببری این اتفاق میافته.یه جورایی شبیه عکس واقعی میشه.
مرسی عباس جان.لطف داری

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
خیلی خوب و دقیق کار کردی عارف جان ..
تبریک میگم خیلی خوب شده..
فقط به قول بچه ها این hdri دیگه نخنما شده.. :green:
+
بابت میکینگ اف ممنون کلی استفاده کردم .. :rose:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام عارف جان خیلی خوبه ولی این بک پلیت تکراری شده کاش تو یه محیط دیگه رندر میگیرفتی مدونم چیزه خوبی نیست و باید تو همون سایت معروف بخری ولی خوب دیگه من خودم از این خسته شدم یکی از دوسنتان خیلی وقت پیش یه اودی رو تو یه محیط دیگه رندر گرفته بود خیلی هم خوب شده بود قرار بود بک پلیت رو شیر کنه که متاسفانه نکرد ولی خوب تو نت هست ولی باید وقت بزاری تا بتونی یه خوبش رو پیدا کنی البته الان سه روز گوگل رو بستن و نمیشه سرچ زد.

جدیدترین ارسال ها

بالا