خیلی ممنونتبريك ميگم بسيار عالي ولي كاش عكس
اصلي رو هم ميزاشتي![]()
اره به نظر خودمم خیلی کنتراستشون بالاست، فکر میکنم به خاطر رنگ طلایی و سیاهی هست که درونشون استفاده شده...سلام
خیلی زیبا شده لذت بردم
فقط اون گل هایی که دور دست پیچیده شده و ادامه پیدا کرده قسمت دستش که خوبه ولی در ادامش فکر می کنم همچین مچ نشده با کار
می دونی به جورایی واسه من با بقیه کار همخونی نداره نمی دونم دلیلش چیه فکر می کنم که خیلی شارپ هستن
موفق باشی
فکر کنم اگه اون ها رو هم با ابر پوشش بدی بهتر بشه
یه جوری که انگار داره از ابرا عبور می کنه .
ببخشیدا اگه زباد نظر می دم ولی چون خیلی از کارت خوشم اومد دوست دارم کاملاً طبیعی باشه

مرسی شما هم موفق باشیدزيبا شده
موفق باشي
نظر لطفته دوست عزیزعاليه
فانتستيك
من از اين جور طرحها خيلي خوشم مياد![]()

اختیار دارید شما استاد مایی... از نظرت استفاده کردم دوست من مرسیخیلییی خوشمل شده داداش فرهاد !!
فقط به نظر من اون گل هایی که دور دستشه و ادامه پیدا کرده یه جوریه !!
یه آبجکت دیگه استفاده کن ببین چطوری میشه !!
البته ببخشیدا !! شمااستاد مایی ...

من مصطفی امخواهش میکنم... فکر میکنم منظورتون او دود رنگی هست؟!!!... البته اون براش نیست...یکم بیشتر توضیح بدیدکار بسیار جالبی شده اما من با براش های رنگی یه کم مشکل دارم ... یه جوریه .. نمیدونم
جسارت منو ببخشید
موفق موفق باشید![]()
مرسی، از یک تکسچر برای گل ها استفاده کردم و کل کار درون PS بودهخیلی قشنگ شده . گلها براش هستند یا کورل پینتر یا ... ؟؟؟؟ بزار تو DA فیوریت کنمش![]()

آره این نمونه ی 1200x900 با حجم کم هست که برای راحتی بازدید کننده ها قرار دادم. همونطور که گفتم طرح اصلی 1600x1200 با حجم 1.4mb بود. متونید طرح اصلی با سایز ارجینال رو در DA Gallery من مشاهده کنید.سلام
جالب شده طرحت، ولی کیفیت پایینه !
موفق باشیــ.