Angel

masijoon

Member
سلام
خیلی خوشکله. واقعا زیبا شده. دمت گرم. فقط به نظرم یه کم کنتراست بعضی قسمتا بالاست که اونم دوستان گفتن. ولی عالیه. خوشمان آمد:green:

موفق باشی:rose:

PrinceofCs

Well-Known Member
کار پر قدرتی شده رفیق فقط یه ریزه کاریهارو بیشتر دقت کنی خیلی بهتر میشه
Congratulations

shobair133

Active Member
تبریک :)
مثل همیشه ایده و اجرای فوق العاده :rose:

فقط اون قسمت پشت کار که شبیه دود غلیظ و مشکی شده ، اذیتم میکنه و احساس میکنم یه تضاد شدیدی با کل کار داره !!! تصور حقیر اینه که اگه رنگش یکم شادتر یا ملایمتر بشه خیلی بهتر به دل میشینه ، الآن یکم احساس گنگی بهم دست میده ، یعنی موجودیو میبینم که دوگانه اس !!! و نمیدونم دوستش بدارم یا ازش بترسم (یعنی یه جای کارش میلنگه !)

موفق باشی :rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
فقط اون قسمت پشت کار که شبیه دود غلیظ و مشکی شده ، اذیتم میکنه و احساس میکنم یه تضاد شدیدی با کل کار داره !!! تصور حقیر اینه که اگه رنگش یکم شادتر یا ملایمتر بشه خیلی بهتر به دل میشینه ، الآن یکم احساس گنگی بهم دست میده ، یعنی موجودیو میبینم که دوگانه اس !!! و نمیدونم دوستش بدارم یا ازش بترسم (یعنی یه جای کارش میلنگه !)

مرسی دوست عزیز،
این دقیقا همون چیزیه که میخواستم توی این طرح نشون بدم، دوگانگی یا تضاد... (یا به قول شما ترس یا علاقه...) من همیشه سعی میکنم در کار هام از کنتراست شدید استفاده کنم که همین حسی که شما دارید رو به بیننده منتقل کنم،(سبکه دیگه چه میشه کرد:green:) خوشحالم که میبینم برداشت مورد نظرم رو از طرح داشتید،
خیلی ممنون، موفق باشید

pouya saadeghi

Active Member
عالیه
computer3.gif
تبریک میگم

جدیدترین ارسال ها

بالا