amir studio اولین ide نوشته شده برای php در ایران

به نام خدا ::

همون طور که بعضی از دوستان میدونند از حدود یک سال پیش شروع به نوشتن یک ide برای php کردم . به دلیل وجود بعضی از مشکلات این برنامه تا امروز آماده نشد .

اما به لطف خدا از حدود یک ماه قبل با تلاش واقعآ شبانه روزی تونستم که نسخه اولیه این برنامه رو آماده کنم . البته نسخه اولیه تا کامل بشه حدود 1 ماه دیگه زمان احتیاج داره .

چند تصویر از نمونه اولیه میذارم تا دوستان با دیدن اون و دادن نظرات مناسب من رو کمک کنن تا بتونم این برنامه رو هر چه کاملتر آماده کنم .

در ابتدا باید بگم که این برنامه علاوه بر php میتونه کدهای C# و java رو هم آنالیز کنه . واسط کاربری انعطاف پذیز و قدرتمندی هم برای جاوا اسکریپت طراحی شده که کدذ نویسی ایجکس رو برای شما بسیار راحت و اسون کرده .

این برنامه برای ویندوزهای xp و ویستا و سون به راحتی کار میکنه و هیچ مکشلی هم نداره . این برنامه دارای یک وب بروزر هستش که کدهای شما رو آنالیز میکنه و همون لحظه به شما نتیجه کار رو نمایش میده . این وب بروزر در واقع همه ویژگی های خودش رو از اینترنت اکسپلورر به ارث برده .

من سعی کردم همه نیاز هایی رو خودم در دوران کد نویسی php احساس کردم رو در این برنامه قرار بدم .

زبان برنامه نویسی سی شارپ بر پایه دات نت 3.0

0ec8962b-c24b-4795-bcdb-e04fe784f01b

16425c8f-ce8f-40a9-819b-60a651fa9b76

c6f2bea3-a686-44f1-863a-8d63ac943d80

12c0d8bc-0d95-47d6-880c-f37bd0b583b4

7a5875f3-5ee5-43e2-8d79-d82b6028ccb0

aeea825a-98c6-40de-92c6-85f089d83eea

76a3eed3-2ba1-4b10-bb5c-f8926ca3e683

7516c284-9f18-4e6a-973b-659ff30f8cce

48800a88-cc98-42e4-84a9-7e332817a2f1

اگر تصاویر واضح نبودند اون ها رو با برنامه point باز کنید . فوتی شاپ دم دستم نبود این طور شد دیگه :d

آخرین ویرایش:

Y.P.Y

Well-Known Member
سلام،
ide خوبیه، خسته نباشید ;). با چه زبونی نوشتیدش؟
و اینکه اگر یک نام فنی/لاتین براش انتخاب کنید بهتر نیست؟

tarhebartar

Member
می بخشید من عکسی برام لود نشده , اسکرین شات ها رو از کجا باید ببینم !

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL

همون طور که بعضی از دوستان میدونند از حدود یک سال پیش شروع به نوشتن یک ide برای php کردم . به دلیل وجود بعضی از مشکلات این برنامه تا امروز آماده نشد .

اما به لطف خدا از حدود یک ماه قبل با تلاش واقعآ شبانه روزی تونستم که نسخه اولیه این برنامه رو آماده کنم . البته نسخه اولیه تا کامل بشه حدود 1 ماه دیگه زمان احتیاج داره .

چند تصویر از نمونه اولیه میذارم تا دوستان با دیدن اون و دادن نظرات مناسب من رو کمک کنن تا بتونم این برنامه رو هر چه کاملتر آماده کنم .

در ابتدا باید بگم که این برنامه علاوه بر php میتونه کدهای c# و java رو هم آنالیز کنه . واسط کاربری انعطاف پذیز و قدرتمندی هم برای جاوا اسکریپت طراحی شده که کدذ نویسی ایجکس رو برای شما بسیار راحت و اسون کرده .

این برنامه برای ویندوزهای xp و ویستا و سون به راحتی کار میکنه و هیچ مکشلی هم نداره . این برنامه دارای یک وب بروزر هستش که کدهای شما رو آنالیز میکنه و همون لحظه به شما نتیجه کار رو نمایش میده . این وب بروزر در واقع همه ویژگی های خودش رو از اینترنت اکسپلورر به ارث برده .

من سعی کردم همه نیاز هایی رو خودم در دوران کد نویسی php احساس کردم رو در این برنامه قرار بدم .

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11
منم اسکرین شاتی نمیبینم!

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
برنامه جالبی به نظر می یاد
تصاویر بزرگ تر بزار تا نمای بهتری رو ازش ببینیم
به هر حال معلومه که خیلی روش کار شده
همون جوری دوستمون گفتن داشتن یک اسم هم برای این جور نرم افزارها مهمه
در ضمن میخوای چطوری این نرم افزار رو ارئه بدی ؟ رایگانه ؟ یا نه؟

موفق و پیروز باشی

foranyone

Well-Known Member
خسته نباشید ، جالب به نظر میرسه !

منم موافقم یه وبسایت جهانی ( چند زبانه) براش بذارید و به صورت free منتشرش کنید ، موفق باشید.

tarhebartar

Member
دوست عزیز این برنامه ظاهرش خوبه ولی یه سوال , این ادیتوره , سایت سازه چیه ؟

و اینکه با چی نوشتی ؟ کلا توضیح شما کامل نیست !

با تشکر

foranyone

Well-Known Member
دوست عزیز این برنامه ظاهرش خوبه ولی یه سوال , این ادیتوره , سایت سازه چیه ؟

و اینکه با چی نوشتی ؟ کلا توضیح شما کامل نیست !

با تشکر

یه ide برا اینکه توش راحتر برنامه نویسی کنی

بالا گفتن که c#!

k2-4u

Well-Known Member
جناب بسیار عالی ..... :wink:
حالا . کی می تونیم در محیط ایرانی شما .
کار کنیم ؟؟
قراره مجانی بدین . یا پولی؟
از آینده هم کمی بگین

سلام . اسکرین شات ها رو با سایز بزرگتر بذاری خیلی بهتره ، اینجوری خیلی از جزئیاتش رو نمی شه دید . مرسی

برنامه مجانی خواهد بود . قسمت های مربوط به php Smarty C# Java script به طور کامل آماده شده . تا آخر هفته هم HTML و CSS آماده میشن .

بیش از 3000 تابع و دستور php به برنامه معرفی شده تا شما رو در نوشتن برنامه هاتون بیشتر یاری کنه .

از امکانات جالب این برنامه این هستش که قراره تا یک ویژگی به اون اظافه بشه تا بتونه دستورات مربوط به جوملا phpbb3 و وورد پرس رو بشناسه و در واقع به کمک اون میتونید برای این سیستم ها هم کد نویسی کنید . این ویژگی رو من خودم در هیچ ide ندیدم .

عکس های بزرگتر رو هم سعی میکنم تا 48 ساعت اینده آماده کنم . برای هر نوع همکاری حتما به امظام نگاه کنید و با من تماس بگیرید .

در مورد اسم هم دوستان نام های پیشنهادی خودشون رو اعلام کنن .

من حتی به یک نفر برای طراحی لوگو و آرم برنامه نیاز دارم .

هر کسی هر نوع همکاری که بکنه هم در وب سایت رسمی برنامه و هم در قسمت درباره ما در برنامه به طور کامل معرفی خواهد شد . (رزومه خوبی خواهد شد :cool:)

و اینکه منتظر همکاری و حمایت های شما دوستان عزیز هستم .

hba

Active Member
روي فايل هاي حجيم هم تست حتما بزن
ما شركت فايل هامون بالاي 8000 خطه يكم روي Dreamveawer مشكل داره با zend كار مي كنيم مشكلي نداره
اسم پيشنهادي من : ParsIDe يا ParsStudio

Y.P.Y

Well-Known Member
با سلام .
خوب نام پیشنهادی شما چیه ؟ این نام هایی که گفتید بیشتر از 80 % بی ارتباط به موضوع کاری منه !
!!
عزیزی همه اونها نامها و صفت هایی هستند که دنیا ازش برای نرم افزار هاشون استفاده می کنند.
یک Editor یا Pad یا Text یا Script و... قبل یا بعدشون بزارید متوجه میشید که چقدر نام شیک وجود داره:
البته پیشنهاد هستند:
Alpha
Assist
Atomic
Classic
Cobra
Core
Creative
Elite
Exa
Flat
Fusion