به نام خالق هستی ::
با سلام .
سلام . اسکرین شات ها رو با سایز بزرگتر بذاری خیلی بهتره ، اینجوری خیلی از جزئیاتش رو نمی شه دید . مرسی
چند تا اسکرین شات با سایز بزرگتر و با کیفیت بهتر برای شما کاربران محترم آماده کردم . به خاطر اینکه هنوز برنامه کاملآ آماده نیست بعضی از قسمت ها رو تو عکس ها نذاشتم .
و اما در پاسخ به سوالات برخی از کاربران ::
آقا عکسهاتون زیاد واضح نیست ولی شباهت داره با vs php
خوب برنامه های زیادی هستند که شباهت به هم دارند . مثل em editro , php designer , php ide , php coder , zend studio , ..
خوب میدونید چرا این برنامه ها به هم شباهت دارن ؟ اصلا این برنامه ها خودشون شبیه به کدوم برنامه هستند ؟
سال 2000 میلادی مایکروسافت برنامه ویژوال استودیو رو با زبان سی شارپ به جهان معرفی کرد . در این برنامه همه چیز برای کاربر در نظر گرفته شده بود و بهترین امکانات برای برنامه نویس وجود داشت . به طوری که وقتی شما میخواستین تو اون برنامه کد نویسی کنید بیشترین لذت رو از برنامه نویسی میبردید و بیشترین راحتی رو احساس میکردید .
این ها همه برای این بود که برنامه نویسان مایکروسافت تجربیات خودشون رو در قالب برنامه ویژوال استودیو عرضه کرده بودند و محیط واريالعا انعطاف پذیر ویژوال استودیو به سرعت تبدیل شد به یک محیط جذاب و دوست داشتنی برای کاربران .
طولی نکشید که همه برنامه نویسان شروع به الگو برداری از برنامه ویژوال استودیو کردند . دلیل این کار هم این بود میخواستند اون راحتی و ویژگی های مثبتی رو که ویژوال استودیو داشت تو برنامه خودشون قرار بدن.
برای اثبات ادعاهای من شما کافیه فقط به دو لینک زیر سر بزنید و اونها رو با هم مقایسه کنید . لینک اول تصاویر مربوط به محیط ویژوال استودیو هستش و لینک دوم هم مربوط به تعدادی از برنامه های ادیتور php هست . قضاوت با خودتون !
http://images.google.com/images?rlz...visual studio&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wi
http://images.google.com/images?rlz...ome&q=php ide&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wi
روي فايل هاي حجيم هم تست حتما بزن
ما شركت فايل هامون بالاي 8000 خطه يكم روي Dreamveawer مشكل داره با zend كار مي كنيم مشكلي نداره
برنامه هیچ مشکلی با فایل های حجیم نداره . ببینید یک محدودیت برای تعداد کاراکتر ها وجود داره و هیچ کسی نمیتونه این محدودیت رو برداره ! اگر درست یادم مونده باشه در هر کنترل متنی میشه حدود 299000 یا 2799000 کاراکتر وارد کرد . از اون بیشتر رو کنترل اجازه نمیده و با ارور مواجه میشید .
این محدودیت رو مایکروسافت ایجاد کرده و دست شرکت ادوب و .. نیست !
در ضمن یه مشکل دیگه هم وجود داره . اونم شمارشگر تعداد خطوطه . چون این کار توش از گرافیک استفاده میشه و زمانیکه تعداد خطوط بره بالا مقدار زیادی از حافظه سیستم رو اشغال میکنه . اینه که برنامه کمی هنگ میکنه .
خود ویژوال استودیو شمارنده تعداد خطوط نذاشته و شماره خط رو در قسمت پایین برنامه (همون قسمتی که در ie لودینگ رو نمایش میده هنگام لود شدن صفحه جدید) نمایش میده . به این صورت که وقتی موس در هر خطی قرار گرفت شماره خط نمایش داده میشه . این کار باعث افزایش سرعت برنامه میشه و اون حالت هنگ دیگه به وجود نمیاد .
اگر در تصاویر نگاه کنید میبینید که من هم قسمت سمت چپ متن رو که محل قرار گیری شمارشگر هست رو خالی گذاشتم . شاید از ویژوال استودیو تبعیت کردم . دوستان نظروشن رو در این مورد بدن لطفآ .
به نظر من اسم باید یه چیزی مثل پارس داشته باشه + max و micro یا همچین چیزایی
maxparsIde , microparsIde و ...
خوشم اومد ازش :: microparsIde
عزیزی همه اونها نامها و صفت هایی هستند که دنیا ازش برای نرم افزار هاشون استفاده می کنند.
یک Editor یا Pad یا Text یا Script و... قبل یا بعدشون بزارید متوجه میشید که چقدر نام شیک وجود داره:
خوب هر کسی با یه نگاه میتونه متوجه بشه که این نامها برای چه چیز هایی مناسب هستند . با تشکر از شما برای دادن این لیست . میتونه ذهن آدم رو به طرف نام هایی ببره که از ترکیب اون اسامی با چیزایه دیگه به وجود اومدن . اما من میخوام نام پیشنهای هر کس رو بدونم .