Align to Path

با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی . می خواستم چند تا آبجکت رو روی یه مسیر مرتب کنم که به مشکل بر خوردم . رفتم سراغ سینما فوردی و دیدم که درست انجام میشه . اما تو مکس هر چقدر کلنجار رفتم دیدم نمیشه . درست در نمیاد . از دستور Spacing tools زیر مجموعه align زیر مجموعه Tools استفاده کردم اما نتیجه شد این . میشه راهنمایی کنید ؟ ممنون از همه !

تو سینما فوردی درست انجام شد :

Yt89.jpg

تو مکس درست انجام نمیشه . آبجکت های اضافی درست می کنه و حتی اون رو روی خط نمیچینه .

78poi.jpgnmbvc.jpg

mahdi.b

Member
سلام و درود .. تا اونجایی که بنده میدونم تو مکس نمیشه چند تا جسم رو با هم روی یک لاین با spacing tool قرار داد و فقط برای یک object میتونه این کارو بکنه .. یعنی نمیتونه بشناسه جداگانه چندتا رو .. واسه همین وقتی شما چند object رو انتخاب میکنی همه رو یک object در نظر میگیره .. موفق باشی

nc_hamid

Member
سلام
مکس توابع خیلی خوبی برای Path داره اما من خودم ابزاری برای این کار ندیدم ( شایدم هست من بلد نیستم)
اما خیلی راحت با یه اسکریپت دو خطی می شه این کار رو کرد .
من یه اسکریپت نوشتم با یه Rollout خیلی ساده .
بعد از اینکه Object ها رو انتخاب کردی باPick Path خط رو انتخاب می کنی بعد Align To Path رو می زنی .

پیوست ها

• Align To Path.zip
    461 بایت · بازدیدها: 7

amin256

Well-Known Member
تا اونجایی که بنده میدونم تو مکس نمیشه چند تا جسم رو با هم روی یک لاین با spacing tool قرار داد و فقط برای یک object میتونه این کارو بکنه .. یعنی نمیتونه بشناسه جداگانه چندتا رو .. واسه همین وقتی شما چند object رو انتخاب میکنی همه رو یک object در نظر میگیره

مکس توابع خیلی خوبی برای Path داره اما من خودم ابزاری برای این کار ندیدم ( شایدم هست من بلد نیستم)
مگه میشه غولی مثل مکس نتونه این کار رو بکنه.
اتفاقا با ابزار های مکس میشه علاوه بر اینکه آبجکت ها رو روی یک مسیر قرار داد اون ها رو هم انیمیت کرد ، جهت قرار گرفتنشون رو تغییر داد ، Banking کرد و...
یک فیلم ضبط کردم واستون تو لینک زیر گذاشتم فقط بابت کیفیتش ببخشید چون حجمش رو آوردم پایین.
http://s2.picofile.com/file/7886663010/SRFile2013_8_10_2_14_1_31.mp4.html

از جواب های مفیدتون ممنون . واقعا" لطف کردید .

امین و حمید عزیز بابت ضبط فیلم و اسکریپت نویسی نهایت تشکر رو دارم ! امیدوارم بتونم جبران کنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا