hosein0251
مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
Premiere Pro CC رو دانلود و نصب کردم . چیزایی که خودم حس کردم بهتر شده رو میگم :
- سرعت باز شدن نرم افزار یکم سریعتر شده .
- preset ها خیلی جامع تر و بهتر شده . مخصوصا اضافه شدن فرمت DNXHD به پریست preview
- سرعت Playback ویدئو ها شاید در حد 30 درصد بهتر شده . من فایل Full HD با بیت ریت بالاتر از 40 مگ بر ثانیه و با دو فرمت MOV , DNXHD رو به صورت realtime تو یه سیستم خیلی معمولی Core i3 , رم 4 گیگ و کارت گرافیک معمولی ATI اجرا کردم .( قبلا امکان پذیر نبود ).
شاید بهترین تغییر تو پریمیر ورژن جدید همین بهینه سازی سرعت پخش و ادیت تو فایلهای سنگین باشه . . من حتی فایلهای فوق العاده سنگین Red One که با فرمت R3d و رزولیشن 4K رو هم تو همین سیستم Core i3 رو وارد پریمیر ورژن CC کردم و واقعا شگفت زده شدم .
- سرعت خروجی گرفتن هم چند درصد سریعتر شده .
مدت زمان بیشتری که با این ورژن کار کنم خصوصیات بیشتری رو مینویسم .
شما دوستان عزیز هم چیزایی رو که شخصا تجربه کردید رو به اشتراک بگذارید .
- سرعت باز شدن نرم افزار یکم سریعتر شده .
- preset ها خیلی جامع تر و بهتر شده . مخصوصا اضافه شدن فرمت DNXHD به پریست preview
- سرعت Playback ویدئو ها شاید در حد 30 درصد بهتر شده . من فایل Full HD با بیت ریت بالاتر از 40 مگ بر ثانیه و با دو فرمت MOV , DNXHD رو به صورت realtime تو یه سیستم خیلی معمولی Core i3 , رم 4 گیگ و کارت گرافیک معمولی ATI اجرا کردم .( قبلا امکان پذیر نبود ).
شاید بهترین تغییر تو پریمیر ورژن جدید همین بهینه سازی سرعت پخش و ادیت تو فایلهای سنگین باشه . . من حتی فایلهای فوق العاده سنگین Red One که با فرمت R3d و رزولیشن 4K رو هم تو همین سیستم Core i3 رو وارد پریمیر ورژن CC کردم و واقعا شگفت زده شدم .
- سرعت خروجی گرفتن هم چند درصد سریعتر شده .
مدت زمان بیشتری که با این ورژن کار کنم خصوصیات بیشتری رو مینویسم .
شما دوستان عزیز هم چیزایی رو که شخصا تجربه کردید رو به اشتراک بگذارید .