adiddas's label

OSX

Member
سلام
راستش نمیدونم طراحی این کار خوب شده یا نه ولی من چون عاشق کمپانی آدیداسم این کارو هم دوست دارم
یه توضیح هم بدم:
برای چاپ جنسش رو کاغذ در نظر نگرفتم ،جنسش رو مثل 100 دلاری آمریکا که از کتانه طراحی کردم:wink:
نظر یادتون نره لطفا:)

پیوست ها

• label.jpg
    label.jpg
    360.6 کیلوبایت · بازدیدها: 22
  • label1.jpg
    label1.jpg
    302.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • labe2l.jpg
    labe2l.jpg
    175.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

ƒxmahdi

New Member
به نظر من خیلی زیباست مطمئنا زیاد وقت گذاشتین ! همین طور نیست ؟

• Like
Reactions: OSX

OSX

Member
آره حدود 2 روز ،ولی نکته اینجاست که خود کار زیاد کار سختی نیست ،بیشتر وقتمو رو ایده پردازی گذاشتم:)

PrinceofCs

Well-Known Member
حالت تکسچری که به خود کار دادی خوبه ولی آرم آدیداس و اون نیم دایره ها به کار نمیاد مچ نیست !!!!!
یه حالت سوا از کار رو نشون میده!!!

• Like

hoceyn

Active Member
کارت درسته:rose:.
ولی من از تکسچرش خوشم نیومد. حس می کنم استفاده از تکسچر اصلی فتوشاپ کارو تابلو می کنه و تا یه آماتور میبینه میگه اینکه فتوشاپه!!! ایدت از 100 ، 100. پیاده سازی از 100 ، 50.:green:

• Like

OSX

Member
کارت درسته:rose:.
ولی من از تکسچرش خوشم نیومد. حس می کنم استفاده از تکسچر اصلی فتوشاپ کارو تابلو می کنه و تا یه آماتور میبینه میگه اینکه فتوشاپه!!! ایدت از 100 ، 100. پیاده سازی از 100 ، 50.:green:
منم با شما موافقم ولی من که گفتم اگه قراره روزی چاپ بشه دیگه از تکسچر خبری نیست همون بافت کتان نقش تکسچر رو ایفا میکنه:neutral:

Mehran coyote

Well-Known Member
کار زیبایی شده

ولی هر چی نیگا کردم نشد خودمو راضی کنم:-?

استایل روی دایره ای که درست کردی(ارم و خط ها) خوب نشده
تکسچر هم که خودت قضیشو روشن کردی

با این حال طرحت قشنگ شده :rose:

• Like

fahmi

Member
کار جالبی میشه اگه یه کم بیشتر روش کار کنید . به نظر من اون 4 تا adidas مشکی که دور کار نوشتید هیچ حرفی واسه گفتن نداره ! باز اگه 3 تا بشه و زیر آرم باشه یا لااقل وسط نوشته های دیگه باشه قشنگ تر میشه . ولی در کل دمتون گرم .

• Like

OSX

Member
دوستان چون خیلی ایده پردازی کردم در نتیجه نمونه کار هم زیاد دارم که همشونم متفاوتن ،:wink:برای امروز 2تای دیگه هم قرار میدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا