Action script

kiarash.M

Active Member
script نویسی در فلش همانند دیگر زبان های script نویسی ( java Script ) دارای متود های خاص و از پیش تعیین شده است .
action script در واقع یک زیان برنامه نویسی برای محیط tun-time پلیر معروف adobe یعنی adobe flash player است .
action script با استفاده از ActionScript Virtual Machine ( ماشین مجازی as ) اجرا میشه که به احتصار AVM نام داره .{ البته لفظ مجازی برای virtual توصیفه کاملی نیست }
همون جور که همی میدونمی تمامی زیانهای برنامه نویسی توسط کامایلرشون کامپایل میشن یه bytecode format ها که فقط توسط کامپوتر قابل فهم است . این عملیات در as توسط کامپابلر مخصوص as یعنی Adobe® Flash CS3 Professional یا Adobe® Flex™ Builder انجام میشه که compile نام داره .

حال که سال ها از تولد as میگذره در نسخه سوم as تعییرات اساسی ای رو شاهد بودیم مانند :
با توجه به اظهارات lee.B یکی از کارکنان adobe :

نسخه جدید avm به نام AVM2 برای ایجرای بهترو مطلوب تر .
کامپایار پیشرفته تر با حفض استادارد ECMAScript.
استفاده از XML API در ECMAScript برای XML .
استفاده از نسخه سوم DOM* .

با این وجود در فلش با استفاده از دستورات کنترلی متداول برنامه نویسی و متود های فراوان میشه برنامه نویسی قابل قبولی رو ارئه داد!

در زیر لیستی از Statement های action script رو با هم میبینیم و تک تک بررسی میکنیم ... ...

break

case

class

continue

delete

do..while

dynamic

else

else if

extends

for

for..in

function

get

if

implements

import

interface

intrinsic

private

public

return

set

set variable

static

super

switch

throw

try..catch..finally

var

while

with

کیارش .
------------
*Document Object Model : DOM

khorzu

Member
شاید ربطی نداشته باشه اما توی بحث مهندسی نرم افزار اسکریپت ها معمولا یه نوع داده محسوب می شند.
اسکریپت ها زمان اجرا کامپایل می شند و از این لحاظ نمی شه flash یا flex رو کامپایلر AS دونست .

kiarash.M

Active Member
فرمایشتون درسته .. منم همینو گفتم
ولی اگه به خود سایت سازنده روجوع کنید ..متوچه میشید که اونام همین نام compile رو برای بروسه بعد از Ctrl+Enter گذاشتن ..

ولی در هر صورت ممنون .. لطف دارید که مگید حرف شما رو قبول دارم ..

khorzu

Member
بحث كيارش خان داره منحرف مي شه اما اين حس جذاب توسعه بي ربط ها نمي زاره اين پست رو ننويستم . شايد اصلا همه اين بحث به خاطر اينه كه compile مورد نظر كيارش جان همون encode كردن اشياء به زبون فلش پلير هست كه در اصطلاح درست هم هست . ام ، بحث بي ربط من از اين جا شروع مي شه كه ByteCode هاي كامپايل شده توسط يك كامپايلر - در مفهوم برنامه نويسيش - بايد به زبون خام ماشين باشند و دقيقا شامل عملگر هاي پروسسور باشند . مثل mov ، add و ... . اما در واقع فايل هاي swf اين جوري نيستند وگرنه اصلا نيازي به فلش پلير نبود .منظور من هم از اينكه AS حين اجرا كامپايل مي شه معطوف به همچين استدلالي و البته نظر تكميلي يكي از استاد هاي دانشگاهمون بود. در آخر بايد بگم كه از نظر بابيلون من لغت compile يعني "جمع کردن زباله" و اين هر دو مفهوم مورد نظر من و كيارش خان رو در بر مي گيره :wink:
اين فضاي راحت تضارب آراي مجيد آنلاين داره منو مي كشه .

amir_s

Active Member
خرزو جان ... یادمه زمانی که انجمن ها PhpBB بود ( خیلی وقت پیش ها بحث هایی در مورد ByteCode و MachinCode داشتیم ... یه جستجو ضرر نداره !

graphics

New Member
help

:rose:سلام
من یک سایت کار کردم که بصورت فلش هست اما حالا هر کار میکنم اکشن اسکریپهای لینک به صفحه دیگه کار نمیکنند
کسی هست تونه در مورد چگونگی لینک کردن در فلش به من کمک کنه؟
مرسی:cry:

بالا