A Lotus Sprout

coelho

Member
درود:rose:
اینم از از جدیدترین کار بنده که برای آلبوم یه شاخه نیلوفر محسن چاوشی طراحی شده.ایده و اجرای این کار کلا یک هفته طول کشید.
جزئیات ومراحل کارو میتونید در لینک زیر مشاهده کنید
https://www.behance.net/gallery/A-Lotus-Sprout/14221167

پیوست ها

• 800f2.jpg
    800f2.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 34

nima_dsnr

کاربر VIP
یه شاخه نیلوفر که مال خیلی وقت پیشه
الان داری کاور می زنی؟
من به شخصه نوشته رو نمیبینم
پیشنهاد میشه فونت خواناتری انتخاب کنی
ایده قشنگیه آفرین
بنظر میاد دست رو خودت کشیده باشی
یکمی نافرمه و باید آناتومیش رعایت بشه
مثلا انگشت اشاره دست راست نسبت به انگشت وسط مقایسه کن
اما بافت رو خوب با پلاگین در آوردی
موفق باشی

coelho

Member
یه شاخه نیلوفر که مال خیلی وقت پیشه
الان داری کاور می زنی؟
من به شخصه نوشته رو نمیبینم
پیشنهاد میشه فونت خواناتری انتخاب کنی
ایده قشنگیه آفرین
بنظر میاد دست رو خودت کشیده باشی
یکمی نافرمه و باید آناتومیش رعایت بشه
مثلا انگشت اشاره دست راست نسبت به انگشت وسط مقایسه کن
اما بافت رو خوب با پلاگین در آوردی
موفق باشی
درسته آلبوم قدیمیه ولی این کار در واقع یه Fan Art محسوب میشه. قراره که آلبوم که شامل 12 ترک هست رو 12 نفر طراحی کنن که من ترک یه شاخه نیلوفر رو انتخاب و طراحی کردم.
در ضمن اناتومی دست هیچ مشکلی نداره من نمیدونم چرا هرکس فکر میکه یه کار طراحیه گیر میده به آناتومی.دست یه تصویر استوک هست:green:که اگه به لینکی که دادم بری میتونی مراحل ساخت کارو هم ببینی.
در این کار از هیچ پلاگینی استفاده نشده بلکه تنظیمات متعدد فیلترهای استاندارد فتوشاپ به خصوص فیلتر Oil Paint هست که به شخصه عاشقشم.
در مورد فونت هم باید بگم زیاد خواناییش برای من مد نظر نبوده و همین که در بطن کار باشه برام بسنده میکنه در اصل میخواستم یه جورایی با تصویر مچ باشه...........

coelho

Member
:)) ناامید نشو
بالاخره یه روزی مجیدآنلاین به روزای خوبش برمیگرده
الان داره پوست میندازه و نیروهای جوون تربیت میکنه
پخته که شدن میشه مثل سالهای گذشته
امیدوارم همینطور که میگی بشه:rose:
حتی تا یکسال پیش هم وضعیت این بخش خوب بود ولی نمیدونم یدفعه چی شد که به کل خلوت شد.

dark_graph

کاربر فعال
سلام

خلاسه و مختصر بگم ، دوست عزیز اگه شما کاری رو واسه نظر سنجی میذاری باید جنبه انتقاد داشته باشید ، همونطور که از تمجید لذت میبرید
منم با نظره نیما موافقم و فکر کنم این مدل رو بار ها دیدیم مخصوصا واسه روز درخت کاری ، بنظر من اگه بجای دست همون گل رو با شاخه که توی
اسم آلبوم هست ولی من توی کارت ندیدم ، بین نت های موسیقی معلق می کردی هم متفاوت تر میشد هم اینکه ارتباط بیشتری با اثر برقرار
می کردی
سربلند باشید:rose:

coelho

Member
سلام

خلاسه و مختصر بگم ، دوست عزیز اگه شما کاری رو واسه نظر سنجی میذاری باید جنبه انتقاد داشته باشید ، همونطور که از تمجید لذت میبرید
منم با نظره نیما موافقم و فکر کنم این مدل رو بار ها دیدیم مخصوصا واسه روز درخت کاری ، بنظر من اگه بجای دست همون گل رو با شاخه که توی
اسم آلبوم هست ولی من توی کارت ندیدم ، بین نت های موسیقی معلق می کردی هم متفاوت تر میشد هم اینکه ارتباط بیشتری با اثر برقرار
می کردی
سربلند باشید:rose:
دوست عزیز بنده که چیزی نگفتم که شما میگی انتقاد پذیر باش
فقط به شبهات ایشون جواب دادم.ایشون گفتن دست اناتومیش مشکل داره گفتم تصویر استوکه.گفتن از پلاگین استفاده کردید گفتم فیلترههای استاندارد فتوشاپه.گفتن که نوشته خوانا نیست که برای ایشون توضیح دادم.
پس با این حال یا شما از پست من بد برداشت کردید یا اینکه درست و کامل نخوندید.
به نظرم ایدتون هم خیلی عالیه.
و یه چیز دیگه که باید بگم و خیلی گله از بچه ای انجمن دارم اینه که هروقت من اینجا کاری گذاشتم همه فکر میکنن باید کار مفهومی داشته باشه یا اینکه فقط دنبال مفهوم تو کارا میگردن در صورتی که از لحاظ بصری و تکنیکی خیلی برای کار زحمت میکشم و هیچکس اصلا بهش اشاره هم نمیکنه.در صورتی از کارهام در وبسایتهای خارجی بسیار خوب استقبال میشه و فیدبکهای بسیار خوبی هم میگیرم با اینکه از لحاظ اجرایی کارهای اونها هم بسیار قوی هست .ولی در وبسایتهای ایرانی نمیدونم جریان به چه صورته،مورد داشتیم حتی طرف نمیدونه هنر چیه یا دیجیتال ارت چه هست یا مثلا فتوشاپو رو فقط در حد یه کراپ کردن تصویر بلده ولی تا یه کار قوی میبینه شروع میکنه به ایراد گرفتن که آقا که این کارت مفهوم نداره و .... بدون اینکه جنبه بصری و تکنیکی کارو در نظر بگیره.همه کارهای هنری لازم نیست که مفهومی داشته باشن،یکی از جنبه های بسیار مهم اثار هنری اینه که کار در چشم مخاطب زیبا به نظر برسه به طور مثال اگر یک اثر هنری جلد یک کتاب باشه باید از نظر بصری انقدر جذاب باشه که ببینده رو ترغیب به خرید کتاب کنه.اگر شما به سایتی مثل Behance سر بزنید میبینید که برای اونا جنبه بصری چقدر اهمیت داره.با اینحال بنده تا جایی که امکان داره سعی میکنم از مفهوم در کارهام استفاده کنم.که اگه به گالری بنده سر بزنید خواهید دید.در ضمن با اینکار نمیخواستم مفهومی رو برسونم بلکه میخواستم احساساتی که از اهنگ گرفتم رو منتقل کنم.موفق باشیـــــــــــ....

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
دروود بر تو ای جوانمرد
بسیار زیباست !!! رنگشو خیلی دوست داشتم . دست هم به نظر من ایرادی نداره ... :rose:

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
تبریک منکه خیلی خوشم اومد
نخسوزن رنگبندیش به فضای کار محسن چاوووشی میخونه کاملن
فقط منهم با عرض پوزش با فونت مشکل دارم.اگر فونتتون یکم ضخیم تر باشه (فقط یه ذره) به نظرم بهتر میشه.
موفق بباشی ^_^

coelho

Member
دروود بر تو ای جوانمرد
بسیار زیباست !!! رنگشو خیلی دوست داشتم . دست هم به نظر من ایرادی نداره ... :rose:
درود بر تو دستیار مدیر:rose:
نظر لطفته.کار جدید چی زدی؟
تبریک منکه خیلی خوشم اومد
نخسوزن رنگبندیش به فضای کار محسن چاوووشی میخونه کاملن
فقط منهم با عرض پوزش با فونت مشکل دارم.اگر فونتتون یکم ضخیم تر باشه (فقط یه ذره) به نظرم بهتر میشه.
موفق بباشی ^_^
ممنون ماندانا خانوم:rose:
در مورد فونت هم قبلا توضیح دادم.میخواستم با کار مچ باشه و نمیخواستم جدا از بقیه عناصر کار باشه.خواناییش هم اصلا برای من ملاک نبوده وگرنه حتما روی این موضوع کار میکردم..
شوما هم موفقتر بباشید:paint:

coelho

Member
یعنی دیگه انجمن دوبعدی کلا نابود شده.الان تمام تمام تاپ گالری رو هم زدن به نام انجمن سه بعدی. اخه چه وضعشه.حداقل بیاید نظر بدید.یکم انجمن پویاتر بشه:sad:
هستند بچه هایی که هر از چندگاهی میان و می خوان اینجارو یه تکونی بدن ولی بدلیل عدم مشارکت بچه ها نهایتا بعد از یک ماه دست از کار میکشن.تا خود مدیرا برنامه ای ترتیب ندن همین آشو همین کاسست!

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
اطراف کارتون رو خیلی دوست داشتم فضای خاص خودشو داره
ولی اون گل نیلوفر وسط و دست از نظر تناسب و تم کار کلا به نظرم میتونست خیلی بهتر و مچ تر باشه

در کل خسته نباشید

nader918

Well-Known Member
خوب واقعا کارتون 20
ولی خوب در مورد دست ها حس میکنم یکم انگشتاش خم داشت بهتر بود (نظر شخصی)
در مورد نوشته هم که خودت توضیح دادی ملاک نبوده!
در کل موفق باشی !!!
آقای بهرامی دوتا پست گذاشتی باید امتیاز منفی بگیری :wink:
یا علی :rose:

coelho

Member
اطراف کارتون رو خیلی دوست داشتم فضای خاص خودشو داره
ولی اون گل نیلوفر وسط و دست از نظر تناسب و تم کار کلا به نظرم میتونست خیلی بهتر و مچ تر باشه

در کل خسته نباشید
ممنون آقای بهرامی
قسمت قرمز رنگو بیشتر توضیح میدید.مثلا چکارش میکردم میتونست بهتر باشه.اگر ایده بهتری هم دارید بگید.ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا