^_^ آی لاو اوبنتو ^_^

RainDigital

Member
سلام.
عنوان پست رو مثل ماندانا زدم ولی کسی به پای ماندانا خانوم برای عنوان پست نمیرسه!!

یک کار کویک نیم ساعته زدم دور مجید آنلاین رو بی سر و صدا خط کشیده بودم ولی مجبور شدم. میخواستم خب نظر سنجی کنم چی کار کنم:cry:

http://raindigital.files.wordpress.com/2007/10/windowslivewriter8fa6702947f6-109a1i-love-ubuntu3.jpg

windowslivewriter8fa6702947f6-109a1i-love-ubuntu-thumb1.jpg

اولین مشکلش رو خودم بگم اصلا حواسم نبود که ستاره ها رو بچرخونم همشون یک زاویه خاص دارن. البته تعریف و تمجید زیاد شنیدیم ازش :D

آخرین ویرایش:

Soldier

Member
خیلی قشنگه !
ولی اون ارم ابونتو ئه سفید تو آسمان به نظرم زیاد لازم نیست دیگه

nima_dsnr

کاربر VIP
نقطه عطف کار همون قلب سرخه هست که توی کار مشکی تو چش می زنه.
باحال شده ..
ایول

RainDigital

Member
آقا محمد گفتش یه دونه رنگی هم بزن ببینیم چطور میشه. منم الان میرم روی رنگی کردنش کار کنم ببینم چطور مطوریاس.

Soldier

Member
به نظرم سیاه و سفید زیبا تر بشه .... اخه همه کارها رنگی ان !

راستی در مورد اون آرم سفید برای این باش زیاد موافق نیستم که تو سایز کوچیکتر اینه ارم اسرائیل میمونه !!!!!!!!!!!!!!
1041.gif

memol_515

Active Member
به نظر من هم كار بسيار عالي اي شده. ايده نويي هم داره. اين مشكي سفيد بودنش هم كه ديگه حرف نداره. همون يه قلب قرمزي كه گذاشتي تو كار خيلي كار رو قشنگ كرده.
خلاصه حرف نداره، دستت مرسي! ;)

Mandana

Active Member
آهای آهای دندون قشنگ!

گفتم خدایا کی تاپیک زدم که خودم نفهمیدم! نکنه باز تو خواب و بیداری دسته گل به آب دادم؟ :lol:
کپی رایت داره آقا! به دلیل عدم رعایت کپی رایت دسترسی شما به مدت 4 صدمه ثانیه محدود میشه :lol:

/

حالا نظرم
Gif0405_088.gif

1.کاکشی بزرگتر درستش می کردی خوب
2.علف ها به نسبت آدمها بلند اند، و کچل!!!
3.اگه رنگی درست می کردی و فقط آدمها و زمین سیاه بودند بیشتر دوستش می داشتم ^.^ البته شاید خیلی کلیشه ای میشد.اما می اوبونتو رو بخاطر رنگهاش دوست دارم بیشتر، تا شکل اش
Gif0405_143.gif

موفق باشی دوستی
Gif0405_083.gif

leili1

Active Member
خوبه چمنارو می تونستی بهتر کارکنی
جدیده ادماش 4تا شده
موفق باشی

آخرین ویرایش:

Soldier

Member
آهای آهای دندون قشنگ!

گفتم خدایا کی تاپیک زدم که خودم نفهمیدم! نکنه باز تو خواب و بیداری دسته گل به آب دادم؟
کپی رایت داره آقا! به دلیل عدم رعایت کپی رایت دسترسی شما به مدت 4 صدمه ثانیه محدود میشه

/

حالا نظرم

1.کاکشی بزرگتر درستش می کردی خوب
2.علف ها به نسبت آدمها بلند اند، و کچل!!!
3.اگه رنگی درست می کردی و فقط آدمها و زمین سیاه بودند بیشتر دوستش می داشتم ^.^ البته شاید خیلی کلیشه ای میشد.اما می اوبونتو رو بخاطر رنگهاش دوست دارم بیشتر، تا شکل اش

موفق باشی دوستی

یعنی چی کچل ؟ مگه علف کچل هم داریم ( به خدا اسپم نبود :sad:)خوب شاید گندم بوده باشه !
4fvgdaq_th.gif

راستی چه اسمایل ( اسماهیل ، به قول بچه های BMC ) خفنی می ذارین ها ! روز به روز وحشتناک تر
127fs1004613.gif

RainDigital

Member
خوبه چمنارو می تونستی بهتر کارکنی
جدیده ادماش 4تا شده
موفق باشی
اصلا به این فکر نکرده بودم که اوبنتو 4 تا آدمن! برم چار تاشون کنم، یه دونه اینورت هم میکنم، دندون پزشکی هم میرم! :mrgreen: علف ها هم یکم بلدندند درسته! به طور خیلی اتفاقی اون خانوم سمت چپیه انگار توی دستش یکی از اون علف ها هست. دقت کنید به نظر خودم این اتفاق جالبناکی بود!(؟)
خواستم رنگی کار کنم دیدم اصلا جالب نمیشه. ولی اون ویرایشی که میخواستم رنگی کنم اون آرم اوبنتو کوکولو هرو برداشتم کردم یک آدم :mrgreen:

10 دقیقه ( یا شاید بیشتر ) دیگه ویرایش جدیدشو میزارم :)

galagoola

Active Member
اینورتش قشه تر بید
ببینم اون آدمکه اون بالا ؟
رنگیشم میکردی دیگه فک کنم بهتر میشد
به هر حال خسته نباشی
مرسی

SEPINAZ

Active Member
آقاي محترم اين چمنا از چه شامپويي استفاده كردن كه از كچلي به در امدن؟!
zthinking2.gif

ايندفه خوشكلتر شده،مشكيشم بيشتر شده توش(اي ول)
در مورد اون آدمكه هم بايد بگم حسشو درك ميكنم،ميخواد پرواز كنه گويا!!!
bliss.gif

دوسش ميدارم كلاً، طرح خوشكليست...

جدیدترین ارسال ها

بالا