سلام اینم از طراحی من چطوره بچه ها
Morteza76 Member Oct 25, 2008 #2 اون رنگ قرمز نوشته کارو یه جورایی خراب کرده... اون طرحای بالا و پایین هم اگه نبود بهتر بود....
nima_dsnr کاربر VIP Oct 25, 2008 #3 اون ایده 4-5-6 جالبه به نظرم نوشته زیر مجید آنلاین رو هم بهتر میتونستی کار کنی. حداقل افکتش رو برداری بهتر میشه... دیگه .......... خسته نباشی
اون ایده 4-5-6 جالبه به نظرم نوشته زیر مجید آنلاین رو هم بهتر میتونستی کار کنی. حداقل افکتش رو برداری بهتر میشه... دیگه .......... خسته نباشی
M MEGA WAVE Active Member Oct 25, 2008 #4 سلام < کاره جالب و خوبی شده ، ایده بسیار خوبی داشتی اما... رنگ ها رو متناسب انتخاب کن سعی کن اون قرمز رو متمایل به نارنجی کنی < روی فونتها هنوز جا داره کار کنی < نمره ات :
سلام < کاره جالب و خوبی شده ، ایده بسیار خوبی داشتی اما... رنگ ها رو متناسب انتخاب کن سعی کن اون قرمز رو متمایل به نارنجی کنی < روی فونتها هنوز جا داره کار کنی < نمره ات :
memol_515 Active Member Oct 25, 2008 #5 ايده اش جالبه . اجرا هم ساده و خوبه. كلا كار ساده ايه. عيبي نداره به نظرم. مرسي كه به فكر تولد سايت بودي. موفق باشي
ايده اش جالبه . اجرا هم ساده و خوبه. كلا كار ساده ايه. عيبي نداره به نظرم. مرسي كه به فكر تولد سايت بودي. موفق باشي
memol_515 Active Member Oct 25, 2008 #6 ايده اش جالبه . اجرا هم ساده و خوبه. كلا كار ساده ايه. عيبي نداره به نظرم. مرسي كه به فكر تولد سايت بودي. موفق باشي
ايده اش جالبه . اجرا هم ساده و خوبه. كلا كار ساده ايه. عيبي نداره به نظرم. مرسي كه به فكر تولد سايت بودي. موفق باشي
[SOBHAN] Active Member Oct 26, 2008 #7 تنها عيبي كه به نظرم مي رسه بگم اينه كه رنگ قرمز و آبي با هم خيلي هم خوني ندارن . همين ! خسته نباشيد موفق باشيد محمد حسين
تنها عيبي كه به نظرم مي رسه بگم اينه كه رنگ قرمز و آبي با هم خيلي هم خوني ندارن . همين ! خسته نباشيد موفق باشيد محمد حسين
Peace Dove Well-Known Member Oct 26, 2008 #8 سلام سامان جان!(اسمه خودمه که!) کارت جالب شده اما منم یک عیبی که از من گرفته شد رو از شما میگیرم! چرا شش فارسی نیست؟؟!! موفق باشی سامان
سلام سامان جان!(اسمه خودمه که!) کارت جالب شده اما منم یک عیبی که از من گرفته شد رو از شما میگیرم! چرا شش فارسی نیست؟؟!! موفق باشی سامان
mayapower Well-Known Member Oct 26, 2008 #9 سلام خوبه ولی سعی کن تو کارات فارسی نویسی کنی.. کارت و ایده ات جالبناک بود:d