5تا سوال دارم.اگه جوابشو ميدمنيد كمكم كنيد...

Pooriya_Online

Active Member
سلام

والله دوستم ازم 10تا سوال پرسيد منم كم اوردم گفتم ميرم از دوستاي مجيدآنلاينيم ميپرسم پس تورو خدا آبرومو بخرين(مقصر خودمم آخه گفتم هر سوالي ازم بكني بلدم :oops: )

حالا بريم سراغ سوالا:

1. KEO (كه يه ماهوارس) رو كي اختراع كرد؟
2. CRM چيه؟
3. بزرگترين شركت توليد نرم افزاري اروپا كودومه؟
4. كي موس و رابط گرافيكي كاربر رو اختراع كرده؟
5. Safari چيه؟

5تاي بقيش رو يا بلد بودم يا رفتم از تو فرهگ لغت كامپيوتري ديدم. ولي اينا ديگه نبود :roll: :wink:

اگه بلدين تورو خدا كمك كنيد.

موفق و پيروز باشيد...

anti-life

Active Member
اخه تورو خدا بگو اين كلمات اول ماله كامپيوتر هست يا ماله يه چيز ديگه ....من كه اصلا اين كلمات به گوشم نخورده بابا ما كه اكابر ردي هستيم جوري حرف بزن بفهميم.

iRWEBDES

Active Member
من سپوال 5 رو ميدنم
safari تو ايران دو تا هست
1 - يك نوع پرايد استيشن
2 - يك عطر
...
چه ربطي داشت

مهرداد كوهي

saman_sweden

Active Member
Pooriya_Online گفت:
سلام

والله دوستم ازم 10تا سوال پرسيد منم كم اوردم گفتم ميرم از دوستاي مجيدآنلاينيم ميپرسم پس تورو خدا آبرومو بخرين(مقصر خودمم آخه گفتم هر سوالي ازم بكني بلدم :oops: )

حالا بريم سراغ سوالا:

1. KEO (كه يه ماهوارس) رو كي اختراع كرد؟
2. CRM چيه؟
3. بزرگترين شركت توليد نرم افزاري اروپا كودومه؟
4. كي موس و رابط گرافيكي كاربر رو اختراع كرده؟
5. Safari چيه؟

5تاي بقيش رو يا بلد بودم يا رفتم از تو فرهگ لغت كامپيوتري ديدم. ولي اينا ديگه نبود :roll: :wink:

اگه بلدين تورو خدا كمك كنيد.

موفق و پيروز باشيد...

1 توسط جناب Andrew Bridges
اينم لينك سايت راحع به KEO
پاسخ دوم يه روش فكري براي اورگانيزه كردن مشتري كه شركتها بكار مي برند
اين لينك
http://www.cgd.ucar.edu/cms/crm/

سوال سوال سوال احمقانه اي است پاسخ اسن سوال را كسي نخواهد داد
شركت ممكن است در اروپا باشد اما توليد نرم افزار در امريكا با هند باشد ولي ايرلند در اين زمينه سابفه طو لاني دارد
براي نمونه
برنامه WS_FTP LE مال اروپا است در اصل از آلمان ولي دفتر اصلي در ايرلند

پاسخ سوال 4 افتخارش به سويد است و آقاي Douglas Engelbart كه الان هم زنده است موس را اختراع كردند
پاسخ سوال 5 فكر كنم اين دوستتان كه اين سوالات را كرده در سويد تشريف داره آخر اگر همين سفاري را در مبحث كامپيوتر بسنجيم يعني يه سيستم ديتا بيس براي تحقيق در دانشكاهها است اينطوري ميشه Sverige's forskningsinformationssystem
اما حالت كلي به معناي پارك ملي كه انواع حيوانات در آن نگهداري شدهو مردم براي ديدن حيوانات از خودروها استفاده مي كنند
موفق باشيد

saman_sweden

Active Member
oxygenws گفت:
در مورد سوال 5 شاید منظور اوشون سایت safari مربوط به شرکت o'reilly بوده باشه! -> http://safari.oreilly.com

موفق باشید، امید
توجه كنيد همه سوالات در مورد الكترونيك كامپيوتر است كه پاسخ سوال 5 هم از همين گروه هست و داده شده يه معني يه سيستم ديتا بيس براي تحقيق در دانشكاهها است

Pooriya_Online

Active Member
خيلي ممنون آقا سامان.

در اين بين دوستم گفت فقط 2تاش درسته سوال 1و5و3 رو هم گفت قلت هستش و گزينه هاشو بهم داد (نميدونم ولي فكر كنم مسابقه ميخواد شركت كنه كه سوالاتش چهار گزينه اي هستش :wink:)

1. مخترع ماهواره KEO:
الف)هنينگ كارگرمن
ب)بوريس باباييان
ج)ژان مارك فليپ
د)اميد كردستاني

2.Safari چيست؟
الف) اسم رمز جديدترين سيستم عامل اپل
ب) نام نرم افزار پخش چند رسانه اي MacOS
ج) نام مرورگر وب جديد شركت اپل
د) نام نرم افزار كلاينت پست الكترونيك اپل

3.بزرگترين شركت توليد كننده نرم افزار اروپا:
الف) اوراكل
ب) SAP
ج) Cycore
د) سان مايكروسيستمز

ممنون ميشم گزينه ها رو بگين

موفق و پيروز باشيد...

saman_sweden

Active Member
درمورد سوالات اگر همون اول 4 جوابي مي داديد پاسخ مي گرفتيد و لا براي بعض از سوالات مانند سفاري هزار پاسخ هست
در مورد پاسخ سوال اول ببخشيد من ريس قسمت اون شركت را معرفي كرده ام درسته اسم مخترع هست
Jean-Marc Philippe
ج)ژان مارك فليپ
از كشور فرانسه
پاسخ سوال سوم ميشه SAP

کد:
Founded in 1972, SAP is the recognized leader in providing collaborative business solutions for all types of industries and for every major market.

Headquartered in Walldorf, Germany, SAP is the world's largest inter-enterprise software company, and the world's third-largest independent software supplier overall. SAP employs over 28,900 people in more than 50 countries. Our professionals are dedicated to providing high-level customer support and services.
در ضمن اون سه تا بقيه شركتهاي امزيكايي هستند كه همگي توي كالفرنيا هستند

MrMohi

Active Member
فکر میکنم سوال 2 یعنی سافاری که اسم مرورگر جدید سیستمهای اپل هست گزینه ج صحیح هست

جدیدترین ارسال ها

بالا