iranpcg
Active Member
قابلي نداشتsambol گفت:دسدت درد نكنه
قابلي نداشتsambol گفت:دسدت درد نكنه
از اين برنامه فقط در سايتهاي رايگاني ميشه استفاده كرد كه از php , Mysql پشتيباي ميكنند مثل members.lycos.comimanksg گفت:سلام دوستان
والا من php بلد نيستم و ميخاستم كه بيشتر منو راهنمايي كنيد و يه سوال هم داشتم كه آيا ميشه از اين گالري در سايتهاي مجاني هم استفاده كرد يا نه؟
مرسي.
ايمان
توضيحات كامل توي سايتي كه براي اين برنامه ساخيم هست يه سر بزن:http://www.4images.co.srimanksg گفت:از كمكتون ممنونم ولي اگه ميشه يكم بيشتر درمورد آپلود كردن اين فايلها در سايت و نصب اون توضيح بدين.
خيلي خيلي ممنون
قابلي نداشتimanksg گفت:از راهنمايي شما ممنونم.
ايمان.
آخه من از Winrar براي فشرده سازي استفاده ميكنمcaspianblog گفت:عاليه. فقط يه موضوعي كه هست اينه كه چرا براي فشرده سازي از zip و rar استفاده كرديد. بهتر بود كه همه را tar. مي كرديد و يا با tar. هم منتشر مي كريد كه بشه روي هاستهاي لينوكس هم آنها را از حالت فشرده درآورد تا زمان كمتري براي آپلود صرف بشه.
آقا شما معرفي كن چشم من هم استفاده ميكنمcaspianblog گفت:خوب از يك برنامه ديگه استفاده كن كه فايلهات لنگه به لنگه نشه.
mahyar - r گفت:من همين سوالي كه Sambol كرد مي خواستم بدونم جوابش چيه و در مورد جوابتون بايد بگم چون انگليسيم زياد خوب نيست نفهميدم اگر مي شه يكي اين لطف رو در حق من بكنه و به من جواب بده
iranpcg گفت:جواب شما خيلي طولانيه ولي من بطور مختصر بهتون ميگم . شما بايد توي سورس php انجمنتون يه سري تغييرات را انجام بديد تا بتونه از اين برنامه استفاده بكنه . البته تا اونجايي كه من ميدنم اين كار فقط وقتي امكان پذير هست كه شما از انجمن و اين برنامه بخواهيد براي اولين بار استفاده كنيد نه اينكه توي انجمن شما كلي كار انجام شده باشه بعد تازه بخواهيد اين كار را بكنيد . البته به شما سفارش ميكنم كه حتما متن انگليسي را كامل بخوانيد
mahyar - r گفت:من همين سوالي كه Sambol كرد مي خواستم بدونم جوابش چيه و در مورد جوابتون بايد بگم چون انگليسيم زياد خوب نيست نفهميدم اگر مي شه يكي اين لطف رو در حق من بكنه و به من جواب بده
آره دردسرش زياده همون زيپ يه دنيا مي ارزهkami_mz گفت:براي باز کردن فايل هاي فشرده از اين استفاده نکنيد بهتره. براي فشرده کردن هم روي فولدري که مي خوايد رايت کليک کنيد بعد power archiver رو انتخاب کنيد توي تنظيمات بذاريد روي tar يه جاي ديگه اش هم بايد رويgzip باشه. همين.
ببخشيد اگه يه کم گنگ و نامفهومه.