انیمیشن 3D Chess - Element 3D And AfterEffects

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
3D Chess - Element 3D And 3Ds Max

یک انیمیشن 2 دقیقه ای ساختم حجمش خیلیه اجازه آپلود نمیده .
برای همین یه شات گذاشتم اگه شد یه 20 تا دیگه هم میذارم حالا دوستان فعلا ایراد های این رو بگیرند تا رندر نهایی رو انجام بدم
رندر همین فریم که میبینید با منتال ری انجام شده و زمانش حدود 11 ثانیه شده با یه CPU دو هسته ای ســـــــــاده ...
این مدل متعلق به پلاگین Element 3D که با فرمت Obj بود دیدم HighRes ازش استفاده کردم .
DOF کاملا با منتال ری ساخته شده . پست پروداکشن تو فتوشاپ و افتر افکتز انجام شده و ورژن تری دی مکس هم 2012 بود اونم بخاطر شیدر هایی بود که توش داشتم .
کیفیت ویدیو هم HD 720 .
شدیدا منتظر انتقاداتتون هستم .
ممنون ...

Chess.jpg

پیوست ها

• A 8 (0-00-00-00).jpg
    A 8 (0-00-00-00).jpg
    273.2 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • A 6 (0-00-00-00).jpg
    A 6 (0-00-00-00).jpg
    262.4 کیلوبایت · بازدیدها: 20
آخرین ویرایش:

ssdsajad

Active Member
من به عنوان یه تازه کار نمیتونم تا عمقشو هم درک کنم که چه ایرادی داره یا نداره
اما
با چشم یه مخاطب معمولی نگاه میکنم این حس بهم دست میده...
انگار یک فریم از یه فیلم هالیوودی هست

فقط پایین سمت راستش

مهره ی سرباز از راست دومی پایینش :))
یهکم به جای سایه نور داره

ssdsajad

Active Member
برای چی درستش کردی؟؟؟
برای یک پروژه هست؟
یا ساختی گوشه کامپیوتر خاک بخوره؟؟

nabiloo

Member
آفرین
خیلی خوب کار کردی.
کاش target دوربین رو جوری قرار میدادی که سربازی که جلوی شاه هست هم کمی واضح تر بود.
در ضمن الان اون چیزایی که خاک میخورن یا زیر خاکی میشن ارزششون بیشتره!
ادامه بده........
موفق باشی.

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام بر پارکینگ خودم :lol: شوخی می کنم خوبی؟ کار قشنگی شده. حالا چرا هم فتوشاپ هم افتر ؟ به نظر من به جای مهره فیل مهره شاه رو میزاشتی اینطوری سربازها جلوی شاه هستن و دارن مواظبت می کنن. خیلی باحالاتر میشه. الانشم قشنگه.

برای چی درستش کردی؟؟؟
برای یک پروژه هست؟
یا ساختی گوشه کامپیوتر خاک بخوره؟؟

سجاد جان همه چیز که پول و پروژه نیست. من خودم به شخصه 3 دی کار می کنم چون لذت میبرم. عشق بازی سازی و 3 دی دارم. همه چیز پول نیست. :)

ssdsajad

Active Member
سجاد جان همه چیز که پول و پروژه نیست. من خودم به شخصه 3 دی کار می کنم چون لذت میبرم. عشق بازی سازی و 3 دی دارم. همه چیز پول نیست
با همین تفکر ادامه بدی ....به کمپانی های آفتافه سازی هم نمیرسی
یه مسئله که منو ناراحت میکنه اینه

خیلی هاتو این سایت هستند با سن های 15 سال20 سال 22 سال...
که نابغه های سه بعدی هستند.....
یکی از همین ها هم linkinparkforever خودمون
من احساس میکنم باید کارهارو واسه پروژه ها ساخت . و آموزشی منتشرنکرد ... سادگی نکرد
تو تاپیک گردی هایی که داشتم به این نتیجه رسیدم که یه سری کاربر حرفه ای هستند که میان اینجا و با کلک علم های این حرفه ای های گمنام را یاد بگیرند و تو پروژه های خودشون استفاده کنند.

من از linkinparkforever میخوام که پروژه هایی که واسه خاک خوردن ساختی (مثل خودم که 500 تا آهنگ ساختم واسه خاک خودن)
تو کامپیوتر نگاه دار و منتشر نکن ..چون ایده هاش لو میره... و زمانی که به یه جایگاه بزرگی رسیدی (عمرا اگه نرسی)
ازشون استفاده کنی به عنوان یه آرشیو بزرگ خصوصی

LinkinForEver

آفرین
خیلی خوب کار کردی.
کاش target دوربین رو جوری قرار میدادی که سربازی که جلوی شاه هست هم کمی واضح تر بود.
در ضمن الان اون چیزایی که خاک میخورن یا زیر خاکی میشن ارزششون بیشتره!
ادامه بده........
موفق باشی.

ممنون رفیق ، اختیار دارید .
اره میدونم سربازه اینجوری شده ولی اون Motion Blur داشت برای اینکه تو عکس حذف بشه زدم تارش کردم .

الان فیکسش کردم بازم ممنون از نظری که دادی .

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

سلام بر پارکینگ خودم :lol: شوخی می کنم خوبی؟ کار قشنگی شده. حالا چرا هم فتوشاپ هم افتر ؟ به نظر من به جای مهره فیل مهره شاه رو میزاشتی اینطوری سربازها جلوی شاه هستن و دارن مواظبت می کنن. خیلی باحالاتر میشه. الانشم قشنگه.

سجاد جان همه چیز که پول و پروژه نیست. من خودم به شخصه 3 دی کار می کنم چون لذت میبرم. عشق بازی سازی و 3 دی دارم. همه چیز پول نیست. :)

ممنون رفیق قدیمی ...
واسه عکس بالا از فتوشاپ واسه کامپوز استفاده کردم واسه خود انیمیشن از افتر افکتز .

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

با لین کین پارک شوخی کردی یا داستان یه چیز دیگه است؟؟؟
عزیزم با احساسات ما lp ها بازی نکن

راست میـــــــــــــــگه هــــــــــــا ! داداش ما لینکینی ها عاشق صلحیم اما اگر کسی ... اگر کسی .... خدایی نکرده ... زبونم لــــــــــال ...
جـــــــــــــــــوری چکش میزنیم .............. جـــــــــــــــــــــــوری چکش میزنیم که دیگه فکر گفتن اسم لینکین هم به ذهنش راه پیدا نکنه .

شـــــــــــوخی کردم ها !!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
من نوکرتم ما هم همینطور لینکین جان. بابا جوش نکنید منم خودم قدیم پارکینگ پارک رو گوش میکردیم از البوم سال 2007 به بعدش دیگه با آهنگاشون حال نکردم. البته آهنگ Burning In The Skies قشنگه که برای سال 2010 هست ولی بقیه من حال نمی کنم. حالا هر کی یک سلیقه ای داره و برای خودش قابل احترامه

سجاد جون جوش نکن. ببین یکی از بچه ها هست کارهاش رو تو سایت های خارجی میزاره. بعد از طریق همین سایت ها بهش پیشنهاد شده و کار میزنه و پول میگیره . شما حرفه ای شو همین کار رو بکن. نگران آینده نباش. تو ایران پارتی می خواد همه چیز. یک حقیقته. فکر می کتی اشتباه میگم برو سایت cgart.ir اونجا مصاحبه ها رو بخون. در کل به نظر من آدم اول باید 3 دی رو برای خودش کارکنه. اگر کارت خوب باشه شرکت های خارجی خودشون میان سراغت. تو ایران هم پول به درد بخور نمیدن ( غیر از معماری )

در کل آدم نیاز داره کارهاش رو اینحا بزاره که هم تشویق بشه و روحیه بگیره برای ادامه هم ایراد های کار رو بشنوه و تصحیح کنه کارو. موفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.اولا دوستان یه زحمتی بکشن چند تا پست پشت سر هم ندن.پست قبلی خودتون رو ادیت کنین مگر اینکه جواب تازه میخواین بدین.گزینه ادیت برای همین مواقع هست.
دوم برای صاحب تایپیک که؛ مینویسی انیمیشن و یه شات کوچیک که تقریبا هیچی رو نشون نمیده گذاشتی!خودت قضاوت کن
سوم برای سجاد بزرگوار . من با تفکر شما 100 درصد مخالم.نمی دونم فعالیتم رو توی سایت دیدین یا نه.می تونین به بخش ابزارهای سه بعدی مکس و آموزش مکس بخش تایپیک های مهم یه نگاه بندازی
اولین اصل برای هر کی چیزی بلده به نظرم این جمله زیباست : ذکات علم نشر آن است .آمام صادق (ع).
خیلی از هکر های دنیا به خاطر حرف معروف پاسکال برنامه نویس بزرگ که میگه علم فروشی نیست یا خیلی جمله از بزرگان علم و دین.
من شخضا روزی که ترجمه کتاب وی ری رو شروع کردم نیت کردم توی دلم گفتم برای رضای خدا شروع میکنم نکات کلیدی رو ترجمه کردم و توی سایت به اشتراک گذاشتم.جوابشم گرفتم. از اون وقت تاحالا علمم چند برابر شده.پس اگه اعتقاد به برکت حتی توی علم داشته باشی نیاز نیست علم رو قایم کنی.
این درست هست که آدم باید کار بکنه.من شخصا شکر خدا سرم شلوغه و پروژه زیاد انجام میدم.شاید خیلی هاش در حد سایت اینجا نباشه اما منبع درآمدم هست و راضی هستم.
اما خب ریت سنی دوستان طوری هست که یا میخوان یه شبه پولدار بشن یا انگیزه ندارن.خود من اول توی یه دفتر با ساعتی 1500 کارم رو شروع کردم.اما الان که 100 برابر اون موقع شدم همون مهندس منو به تهران میاره با هزینه رفت و آمد و هتل و پروژه رو مثلا 3 روز میبندم .تسویه میکنه برمیگردم.پس بها دادم براش.اینقدر مفت کارکردم اما تلاش کردم خودمو تا حدی بالا کشیدم.
دوستان هم باید کار خوب بزنن و رزومه کنن. کار که خوب بشه میان دنبال آدم.هرکسی زیبایی رو تشخیص میده.
در مورد کارهم یه جوری فشرده بکن و بزار تا بشه نظر داد.با یه شات بسته کوچولو نمیشه روی انیمیشن نظر داد

ssdsajad

Active Member
عارف جان شما یکی از بزرگان این سایتی .... صد درصد منظور شما و افرادی مثل شما نیست...
علم فروشی نیست
این جمله را هم من گفتم :
اول از علمی که بدست آوردی سودشو ببر و بعد به دیگران آموزش بده............
چون اونوقت این علم به اسم یکی دیگه ثبت میشه !!!

من نوکرتم ما هم همینطور لینکین جان. بابا جوش نکنید منم خودم قدیم پارکینگ پارک رو گوش میکردیم از البوم سال 2007 به بعدش دیگه با آهنگاشون حال نکردم. البته آهنگ Burning In The Skies قشنگه که برای سال 2010 هست ولی بقیه من حال نمی کنم. حالا هر کی یک سلیقه ای داره و برای خودش قابل احترامه
لین کین پارک فقط انرژیه سعی کن به هر دلیلی انرژیتو از دست ندی ..چون هم زود پیر میشه .. و هم سلیقه ات تند تند عوض می شه.......
کارشناس این داستانها هستم که میگم !!!!!!!!!!!!

سجاد جون جوش نکن. ببین یکی از بچه ها هست کارهاش رو تو سایت های خارجی میزاره. بعد از طریق همین سایت ها بهش پیشنهاد شده و کار میزنه و پول میگیره . شما حرفه ای شو همین کار رو بکن. نگران آینده نباش. تو ایران پارتی می خواد همه چیز. یک حقیقته. فکر می کتی اشتباه میگم برو سایت cgart.ir اونجا مصاحبه ها رو بخون. در کل به نظر من آدم اول باید 3 دی رو برای خودش کارکنه. اگر کارت خوب باشه شرکت های خارجی خودشون میان سراغت. تو ایران هم پول به درد بخور نمیدن ( غیر از معماری )

در کل آدم نیاز داره کارهاش رو اینحا بزاره که هم تشویق بشه و روحیه بگیره برای ادامه هم ایراد های کار رو بشنوه و تصحیح کنه کارو. موفق باشی

راست میگه حمید ........ برو تو سایتهای خارجی کارهاتو بذار

شما حرفه ای شو همین کار رو بکن
انقدر بدم میاد بعضیها نیش دار حرف میزنن ... حالا خوبه یه 3دی بلدیا

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مینویسی انیمیشن و یه شات کوچیک که تقریبا هیچی رو نشون نمیده گذاشتی!خودت قضاوت کن

سلام عارف جان
اول - همه میدونیم دکمه ی ویرایش واسه ی چیه !!!:green:

گفتم که بعد ها می گذارم الان گذاشتم استاد هایی مثل شما ایراد رندرش رو بگیرید بعد کل 2 دقیقه رو رندر بگیرم .
اما شما همه چیز رو گفتی بجز چیزی که باید میگفتی ؟؟؟؟ حالا به نظر شما ایراد های کار چیه ؟؟؟

در ضـــمن من اصلا نمی خوام یک شبه پولدار بشم الان هم دارم تا جایی که میتونم خودم رو واسه تریدی قوی میکنم ولی در کل هدف من هنر بیشتر به جای پـــول
اما نمیگم پول نمیخوام و از این جور چیزها چون مطمئنم که این هنر خودش خرجی رو میده به آدم چون یه هنرمند خوب هیج وقت بیکار نمیمونه !!!!!!!

خوشحالم که دوستانی مثل شما همچین طرز تفکر عالی ای دارن . موفق باشی و واست آرزوی پیشرفت هرچه بیشتر رو میکنم .
چون در اینده بزرگانی مثل شما باید به تازه کار هایی مثل من راه درست رو نشون بدن .

و در پاسخ دوست عزیزم نه فکر نمیکنم کار های من در حد سایت های خارجی باشه شما یه سری به Evermotion بزن !!!!!!!!!!
من که کار های اون هارو دیدم گفتم کلا باید تریدی رو ببوسم بزارم کنار چون جایی واسه ی ماها نیست
یه کاری بود به اسم NYC TAXI شما اونو میدیدین حتی فرشید که چه عرض کنم .... دیگه ....

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

چون آقا عارف گفت ویرایش رو بزن ماهم زدیم !!!
انقدر بدم میاد بعضیها نیش دار حرف میزنن ... حالا خوبه یه 3دی بلدیا

بابا رفیق منظوری نداشت که ... نیش دار نبود که منظو رفیقمون این بود که باید خودتو خوب بسازی بعد اماده ی کار بشی اونم به وسیله ی همین فروم و نظرات دوستان .

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

عارف جان تو همه پست هام دکمه ی ویرایش رو زدم خوب شد !!!!!!!!!!!!!

-------------

دلیل ویرایش : چون آقا عارف گفت ویرایش رو بزن ماهم زدیم !!!

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.گذاشتن توی سایت های خارجی خوبه.
من جدیدا برای خودم توی تمام سایت های خارجی یه profilo درست کردم
اخیرا از focal press باهام دارن یه سری مذاکره های میکنن.از کار پائیز دوست داشتنی خوششون اومده. پس خارجی ها اگه کارها رو ببینن مطمئنا خوششون بیاد سعی میکنن استفاده بکنن.

الان منظور منو در رابطه با ویرایش عمل کردی؟؟
منظورم اینه به جای اینکه 3 تا پست آخرتو پشت سر هم بزنی ( پست های 15 و 16 و 17 ) همه رو توی همون 15 ادیت کنی.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
والا رفیق من الان نمیتونم چیزی بگم چون چیز خاصی از کارت دیده نمیشه وگرنه دریغ نمیکردم عزیز.

خوب f4v ـش کن تا راحت آپ بشه رفیق تا من و دوستان بهتر بتونیمکارت رو ببینیم و نظر بدیم.

حق یارت عزیز

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا