انیمیشن 3D Chess - Element 3D And AfterEffects

CG-Student

Member
سلام
من حس خودمو میگم . به لحاظ فنی نمیشه نظر داد
به لحاظ حسی
به نظر من صلابت فیل در کنار نجابت اسب به خوبی دیده میشه . کلا صفت اسب نجیب هست و شما با بلور کردن اسب یک پرده ای روی صورت اسب انداختین که به بیننده القا میشه که انگار اسب رو به زمین انداخته و عین یک زیباروی نجیب زاده با دیدنش حس نجابت به آدم منتقل میشه و هم فیل مثل یک ستون استوار در کنار اسب قرار داره و نهایت وضوح تصویر در فیل این حس را القا میکنه که در صورت جنگ در صفحه شطرنج با وجود اینکه فیل به شاه و وزیر نزدیک تره اما فیل جلوتر از اسب پا به صحنه میگذاره

کلا اسب نجیبه و شما با انداختن صفحه بلور روی اون انگار یه رده روی صورت اون انداختین البته برای القای این حس اگر در صفحه دوربین شما اسب و فیل به عنوان نقش اصلی خود نمایی کنند این حس بهتر به بیننده القا میشه

اگه دوست داری انیمیشن آپ کن (در صورتی که کپی رایت ندار ) تا ببینیم و . . .

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام
والا رفیق من الان نمیتونم چیزی بگم چون چیز خاصی از کارت دیده نمیشه وگرنه دریغ نمیکردم عزیز.

خوب f4v ـش کن تا راحت آپ بشه رفیق تا من و دوستان بهتر بتونیمکارت رو ببینیم و نظر بدیم.

حق یارت عزیز

سلام رفیق چشم میذارم میخوام کیفیت اصلیش رو بگذارم کسی حاصر دانلودش کنه ؟؟؟؟
راستی عکس آواتارت چه باحاله من فکر میکم که تو چاهی چیزی هستی با یک فانوس دستت مثل رنگو بود !!! :green:

حق یار و یاورت

m.n1362

Member
با همین تفکر ادامه بدی ....به کمپانی های آفتافه سازی هم نمیرسی
یه مسئله که منو ناراحت میکنه اینه

خیلی هاتو این سایت هستند با سن های 15 سال20 سال 22 سال...
که نابغه های سه بعدی هستند.....
یکی از همین ها هم linkinparkforever خودمون
من احساس میکنم باید کارهارو واسه پروژه ها ساخت . و آموزشی منتشرنکرد ... سادگی نکرد
تو تاپیک گردی هایی که داشتم به این نتیجه رسیدم که یه سری کاربر حرفه ای هستند که میان اینجا و با کلک علم های این حرفه ای های گمنام را یاد بگیرند و تو پروژه های خودشون استفاده کنند.

من از linkinparkforever میخوام که پروژه هایی که واسه خاک خوردن ساختی (مثل خودم که 500 تا آهنگ ساختم واسه خاک خودن)
تو کامپیوتر نگاه دار و منتشر نکن ..چون ایده هاش لو میره... و زمانی که به یه جایگاه بزرگی رسیدی (عمرا اگه نرسی)
ازشون استفاده کنی به عنوان یه آرشیو بزرگ خصوصی

من اصلا نمی خوام بحث به حاشیه بره..ولی فقط میتونم افسوس بخورم اخه چرا؟این جه طرزه فکری دوست من؟آخه چرا ما ها درست بشو نیستیم؟یعنی آدم میخواد خودشو بزنه ...بابا به خدا اینجوری نیست عزیز من این همه سایت خارجی طرف میاد همه چیشو اشتراک میذاره فقط میگه مثلا واسه مدلام باید یه پولی بدی که فایلو بدم....چرا انقدر خودتو پایین میگیری که بترسی چیزی که بلدی یکی دیگه یاد بگیره؟مطمئن باش با این فکرا جلو نخواهی رفت...3 دی هنره یه سری تکنیکه این همه نقاش خوب معمار خوب کار میدت با تکنیکاشون یکم راحت تر فکر کن از همه عذر می خوام

ssdsajad

Active Member
من اصلا نمی خوام بحث به حاشیه بره..ولی فقط میتونم افسوس بخورم اخه چرا؟این جه طرزه فکری دوست من؟آخه چرا ما ها درست بشو نیستیم؟یعنی آدم میخواد خودشو بزنه ...بابا به خدا اینجوری نیست عزیز من این همه سایت خارجی طرف میاد همه چیشو اشتراک میذاره فقط میگه مثلا واسه مدلام باید یه پولی بدی که فایلو بدم....چرا انقدر خودتو پایین میگیری که بترسی چیزی که بلدی یکی دیگه یاد بگیره؟مطمئن باش با این فکرا جلو نخواهی رفت...3 دی هنره یه سری تکنیکه این همه نقاش خوب معمار خوب کار میدت با تکنیکاشون یکم راحت تر فکر کن از همه عذر می خوام
من هیچی بلد نیستم که به کسی یاد بدم
برداشت ها غلط بوداز حرف من
...............
منظورم این پست linkinparkfor ever نبود ..... منظور اینه که چرا یه سری کاربرهای با استعداد میان یافته های خودشونو رایگان به اشتراک میذارند؟؟
چرا افراد بزرگی مثلbubo 3d به همه راهنمایی میکنه ؟؟؟
چرا فلانی و فلانی همش اموزش میدند؟؟؟
ولی یه سری خاص .. دکون باز کردند و میفروشند؟؟
من فقط میگم مراقب باشید این چیزی که اینجاها قرارمیدید ...برای به اشتراک گذاشتن باشه
آرشیو مغازه دار هارو پر نکنید .....
من میگم اول خودت سود ببر از یافته ات و بعد منتشر کن که چه کار کردی
لطفا چند پست بالا تر را بخون و بعد ناراحتیه خودتو از پستم بوووووووررررررروووووز ززز بده

SinaTR

Well-Known Member
اقای LinkinForEver
اولا من انيميشنی اينجا نديدم
دوما اون دليل های ويرايشی که نوشتی يعنی چی الآن؟ بخنديم؟ گريه کنيم؟

من هیچی بلد نیستم که به کسی یاد بدم
برداشت ها غلط بوداز حرف من
...............
منظورم این پست linkinparkfor ever نبود ..... منظور اینه که چرا یه سری کاربرهای با استعداد میان یافته های خودشونو رایگان به اشتراک میذارند؟؟
چرا افراد بزرگی مثلbubo 3d به همه راهنمایی میکنه ؟؟؟
چرا فلانی و فلانی همش اموزش میدند؟؟؟
ولی یه سری خاص .. دکون باز کردند و میفروشند؟؟
من فقط میگم مراقب باشید این چیزی که اینجاها قرارمیدید ...برای به اشتراک گذاشتن باشه
آرشیو مغازه دار هارو پر نکنید .....
من میگم اول خودت سود ببر از یافته ات و بعد منتشر کن که چه کار کردی
لطفا چند پست بالا تر را بخون و بعد ناراحتیه خودتو از پستم بوووووووررررررروووووز ززز بده

آقا سجاد دليل همه اين سوالايی که پرسيدی يه جملس: به خودشون مربوطه

هرکس واسه هر کاری که انجام می ده دليلی داره قرار نيست شما دليل همه کارای بقيه رو بدونی

LinkinForEver

اقای SinaTR
اولا قرار هم نبود انیمیشنی گذاشته بشه اگه هم پست های قبلی رو میخوندی میفهمیدی گفتم .
دوما این چیزی ای نوشتم یعنی دقیقا چیزی که فکر میکنم به خودم مربوطه ، شما دوست داری گریه کن دوست داری هم بخند !!! دوست داری هم برو همون ماشینتو طراحی کن . هر جور راحتی ...
سوما من ازتون نخواسم حرف بی ربط بزنید گفتم ایراد های رندر رو بگیرید .

هرکس واسه هر کاری که انجام می ده دليلی داره قرار نيست شما دليل همه کارای بقيه رو بدونی

چهارما اگه دلیل کار های بقیه به خودشون ربط داره چرا شما بدون دونستن هیچ دلیلی خودتو میندازی وسط ؟؟؟؟ من هم اینکارو کردم چون به خودم مربوطه !!!! پس نباید به شما هم جواب بدم .

حالا هم ممنون میشم همین چیزی که گذاشتم رو نقد کنید
موفق باشی

آخرین ویرایش:

SinaTR

Well-Known Member
پس پست اولو ويرايش کن بنويس عنوان اشتباه انتخاب شده انيميشن نداره به جا اينکه سعی کنی بقيه رو بخندونی يا کسی رو مسخره کنی
قسمت دوم پستم هم مخاطبم تو نبودی که خودتو انداختی وسط

LinkinForEver

پس پست اولو ويرايش کن بنويس عنوان اشتباه انتخاب شده انيميشن نداره به جا اينکه سعی کنی بقيه رو بخندونی يا کسی رو مسخره کنی
قسمت دوم پستم هم مخاطبم تو نبودی که خودتو انداختی وسط
اولا گلم اینجا مبحثیه که من ساختم و شما هر حرفی بزنی مخاطبت یکی طرفه یکی منم !!! و دوم من و سجـــــاد نداریم !!!
ببین عزیز سجـــاد مثل داداشمه توهین به اون مثل توهین به منه پس نگو ربطی نداره ، ربط داره پسر گلم !!! ربط داره !!!

من نه کسی رو خندوندم ، نه کسی ( استعاره از شما ) رو مسخره کردم !!!
من حرف با مزه ای نزدم که شما بخندی ولی مثل اینکه شما خیلی خوشی به همه چی میخندی از آخرم بدت میاد که چرا خندیدی !!!

دوست عزیز ، من با شما دشمنی که ندارم گفتم عنوان درسته در آینده میذارم ، شما هی هجومی حرف میزنی خودت به جمله ای که به سجاد کن دقت کن
اینگار برگشتی بهش گفتی به تو چه !!!

حالا منظوری داشتی یا نداشتی به من مربوط نیست ، اما این حرف جالبی نبود که زدی ، ما اینجا همه دوستیم و هر حرفی هم که داریم با دلیل و مودبانه مطرح میکنم ،
نه برگردیم بگیم به خودشون مربوطه !!!!!!!!!
این مبحث جای دعوا نیست خوشحال میشم نظرت رو بگی ...
موفق باشی رفیق

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

رندر جدیدات خوب شده ..تو یه محیط بذارش رندر بگیر اینجودی هی مجبور میشی شات رو جمع کنی تا اطراف دیده نشه
ممنون
این عکس باکسشه مثلا ، یکی دیگه هم الان میگذارم از یک نمایه دیگه !!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا