3 Nature Work

Ali 59

Well-Known Member
برداشت من از حرفاتون چیز دیگست !!!

مهم نيست.. بنده نظرم رو اعلام كردم..مهم نيست برداشت شما چه بوده يا هست

1 . توی این سه تا کار آیا امضا کار رو تحت و شعاع قرار داده ؟

بله ؛ قرار گرفتن امضا اون وسط با اون استايل = تحت الشعاع قرار دادن..به همين راحتي به همين خوشمزگي

قبلا هم خدمتتون عرض کردم من هم توی انتخاب فونت هم سایز هم رنگ طوری عمل کردم که امضا کار رو تحت تاثیر خودش قرار نده ... به نظر من اگر رنگ امضا مثلا توی کار اول به سبز تغییر کنه . بله درست ه امضا ممکن روی ترکیب بندی و ترکیب رنگ تاثیر بزاره ولی الان امضا کلا یک پلان از کار جلوتر هست و از نظر من مشکلی نداره .

من به نظر شما احترام ميذارم

. من نمیدونم... این کار رو توی این چند روز نشون چندین نفر (عام و خاص) دادم ... البته نگاه ها هم فرق داره ...

اگه شما كار رو به چندين نفر نشون دادي پس ديگه براي كي و براي چي كار رو اينجا به نمايش گذاشتي؟! اگر براي نمايش صرف گذاشي پس براي چه ما بايد اينجا نظر بديم؟! يعني چون شما به چندين نفر نشون دادي و همه تاييد كردن دليل بر اين ميشه كه ما خفه خوان بگيريم و هيچ ايرادي وارد نكنيم؟

چرا سعی دارید برای همه چیز قانون داشته باشید ... من گفتم بعضی ها امضاشون رو با خلاقیت توی کار میزارن . منظورتون اینه که این خلاقیت هم قانون داره ؟ این دیگه خلاقیت نیست . میشه تکرار مکررات . امضا کوچک سمت چپ یا راست . پایین کار ...

منم ميگم شما اصلا خلاقيتي در قراردادن امضات روي كار نداشتي! :) شما خلاقيت به خرج بده و امضات رو به گونه اي بگذار كه اينطوري تابلو نشه روي كار من هم از قانون چشم پوشي ميكنم! به ديده منت

وای خدای من ...این باید ها از کجا میان ؟؟؟

خداي بزرگ نگهدار شما

از اينجا :

Bozorgmehr-Hosseinpour-tir[2].jpg

كار فوق متعلق به بزرگمهر حسين پور يكي از بهترين كاريكاتوريست ها و گرافيستهاي ايرانه كه تمام ايران ايشون رو بعنوان يك فرد صاحب سبك و متخصص در تصويرسازي و كاريكاتور قبول دارن. من با دايره قرمز محل امضاي ايشون رو براي شما نشون دادم تا مشخص بشه..چون اگه شما ايشون رو نشناسيد و كارهاي ايشون رو نديده باشيد براحتي امضاي ايشون رو در اين كار پيدا نخواهيد كرد = همون حرفي كه من در مورد امضا زدم و بر شما سنگيني كرد:

(توي چشم نمياد = نام مخفي ميشه = نام در نگاه اول به وضوح به چشم نمياد = نام به تار و پود كار اضافه ميشه )

به آثار مطرح اساتيد صاحب سبك بيشتر مراجعه كنيد ؛ اين بايد ها و نبايد ها خودبخود حاصل خواهد شد ... حتما كه نبايد كتاب بايد ها و نبايد ها منتشر بشه تا ما بهش استناد كنيم.

اینی که شما گفتی کار رو تحت اشعاع قرار میده یا اینی که من گزاشتم ؟

ايني كه شما گذاشتيد...جمله من واضح بود
اوني كه من گفتم دقيقا بسان عكس بالا خواهد شد كه استاد حسين پور با خلاقيشتون ايجاد كردن (جزيي از تارو پود طرح خواهد شد)

بله عرض كردم كه "هنري" ... به امضاي استاد بزرگمهر حسين پور در كار بالا بنگريد تا كاملا بوضوح متوجه عرض بنده بشيد

اگر این امضا توی این کار اینقدر برای شما سنگین بوده ...

باز هم مغالطه... تا ما لب به انتقاد باز ميكنيم دليل بر اينه كه بر ماسنگين آمده ؟! پس از اين به بعد به به و چه چه صرف ميكنيم تا به شما بر نخوره و خداي ناكرده فك نكنيد ما حسود هستيم و چشم ديدن امضاي شما رو نداريم.

میخاستم بگم پس یا من باید فکرم و عوض کنم یا شما...

قطعا اين من هستم كه بايد فكرم رو عوض كنم تا ديگر در مورد كارهاي شما نظر پراكني نكنم تا خداي ناكرده شما ما را حسود قلمداد نكنيد.

به این نتیجه رسیدم تازه دارم از شرر یه مشت قانون مسخره خلاص میشم .پس نمیتونم.. متاسفم .

عجب ..خيلي جالب شد.. پس تمام زحماتي كه هنرمندان و اساتيد فن اين رشته طي سالها متحمل شدن و از نظر زیبا شناختی بررسی و تحلیل کردن و به نتایجی رسیدن حالا همشون شدن يك مشت قانون مسخره ..همشون شدن باد هوا... همه شون شدن بر ضد خلاقيت

ولی برای اینکه به سایت و نظر ها احترام بزارم به زودی wip همون کار اولی (و با امضا کوچک سمت چپ پایین ... یا توی شاخو برگ)رو توی همین تاپیک میزارم .تا کسی هم از دستم دلگیر نباشه ...

عزيزم من كه دارم ميگم كارت عالي بيست توپ ..بي نقص ...بي عيب ..حض كردم وقتي ديدم...آخرشه..اندشه... ؛ من دارم روي امضا حرف ميزنم برادر... بحث روي امضا رو تعميم نده به همه كار.. من يه ايراد كوچولو به جا و استايل امضات گرفتم شما فكر ميكني ميخوام كل كارت رو سركوب كنم و بحث wip و ميپو دلخوري و دل كجي مياري وسط...يعني هر كي انتقاد كرد دلخور شده؟!! يعني هر كي انتقاد كرد دوست نداره امضاي شما رو پاي كارت ببينه؟! سنگيني ميكنه براش؟ (!)

من دلگير نيستم ..خيلي هم خوشحال هستم.. اعياد خجسته اي هم در پيشه و من خوشحال تر از هميشه..پس همينجا اين اعياد خجسته رو به شما محسن عزيز و ديگر دوستان تبريك عرض ميكنم.

آخرین ویرایش:

galagoola

Active Member
من عاشق اینجور بحثام
پس با اجازه ما اومدیم تو گود :دی
منضورتون اینه که این خلاقیت هم قانون داره ؟
بله ... معلومه که قانون داره
البته
به آثار مطرح اساتيد صاحب سبك بيشتر مراجعه كنيد ؛ اين بايد ها و نبايد ها خودبخود حاصل خواهد شد
این قوانینی هست که دیگران وضع کردند

یه همچین بحثی رو من باهات قبلن کرده بودم محسن جون ... یادته .... حالا برای این که موضعم رو بقیه دوستان هم بدونند میگم
اهم اهم :
خدمت دوستای گلم بگم که عمومن من با هنجار شکنی و سنت شکنی شدیدن موافقم ... تو مایه های آنارشیسمو این حرفا .... ولی وقتی که قانونی شکسته میشه باید یه قانون جاشو پرکنه .... و این مییشه همون خلاقیت که در بالا گفتم ... عمومن بهش میگن صاحب سبک بودن و از این چیزا....
از نظر من امضا فقط اسم نیست ... بلکه میتونه یه کاراکتر باشه ... مثه زنبور تو کارای کاظمی و قورباغه تو کارای رادمند
و این چیو تایید میکنه
اینو
(توي چشم نمياد = نام مخفي ميشه = نام در نگاه اول به وضوح به چشم نمياد = نام به تار و پود كار اضافه ميشه )
ینی اینکه در عین حال که جزئی از طرحه جزئی از طرح نیست ... (این جملم یه خورده سنگین بود ... خودمم نفهمیدم درست)

خوب دوستیا جان هان .... این بحثها به نظرم خیلی به پیشرفتمون کمک میکنه و تجاربمون ترانسفر میشه.... اگه مایلید بحث رو از جنبه های دیگه ادامه بدیم .... و حتی اگه بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن من یکی که خوشحال میشم
البته
البته
با موفقت دوست خوبم محسن آقا جون

بحث بکنید ولی نه به این شوری
قطعا اين من هستم كه بايد فكرم رو عوض كنم تا ديگر در مورد كارهاي شما نظر پراكني نكنم تا خداي ناكرده شما ما را حسود قلمداد نكنيد.
اگر این امضا توی این کار اینقدر برای شما سنگین بوده ...

پس فلن بای بای
فلن

آخرین ویرایش:

black_man

Member
يعني چون شما به چندين نفر نشون دادي و همه تاييد كردن دليل بر اين ميشه كه ما خفه خوان بگيريم و هيچ ايرادي وارد نكنيم؟
اون چند نفر هم از جای دیگه نیومده بودم . همونطور که اینجانظر خاستم .. اونجا هم نظر خاستم ...
منم ميگم شما اصلا خلاقيتي در قراردادن امضات روي كار نداشتي! شما خلاقيت به خرج بده و امضات رو به گونه اي بگذار كه اينطوري تابلو نشه روي كار من هم از قانون چشم پوشي ميكنم! به ديده منت
من هم نگفتم خلاقیتی گزاشتم .. کی گفتم ؟...این تفاوت هست... ولی حس هم نکردم به کار لطمه زده ! چون اگر حس میکردم این کار رو نمیکردم ...
كار فوق متعلق به بزرگمهر حسين پور
من ایشون رو توی عرصه ی کاریکاتور خیلی قبول دارم ... از کجا میدونید اگر این کاریکاتور کار من بود من امضام رو با همین فونت و استایل(توی صفحه اول ...) توی همینجای کار میزاشتم ؟من به نسبت کار ی که طراحی میکنم...
اصلا یک چیزی شما این کار رو ببین :
اینو حدود یک ماه و خودره ای پیش گزاشتم توی همین تالار
dark1.jpg

یا :
که حدود یک ماه پیش گزاشتم ...:
nature5.jpg

علی جان . من از شما خاهش میکنم نظرت رو در مورد امضا های این دو تا کار بگو ...
من اونموقع حس کردم اونجور امضا به کارم می آد خداییش هم هیچکدوم از دوستان چیزی در این خصوص اونموقع نگفت و الان هم توی کارهای این تاپیک حس کردم اینجور بزارم بهتر میشه ...

تا ما لب به انتقاد باز ميكنيم دليل بر اينه كه بر ماسنگين آمده ؟! پس از اين به بعد به به و چه چه صرف ميكنيم تا به شما بر نخوره و خداي ناكرده فك نكنيد ما حسود هستيم و چشم ديدن امضاي شما رو نداريم.
کسی به شما لقب حسود نداد ...
فکر میکنید من منتظر به به و چهچه هستم ؟. خاهش میکنم اشتباه نکنید .
خاهش میکنم به بقیه تاپیک هایی که قبلا داشتم رجوع کنید (خاهش میکنم) . یا دوستان ی که توی سایت هستند شاهد هستند من تا حالا هر چی انتقاد از کارهام شده منطقی قبول کردم . (به جز موردی که یکی از دوستان کارم رو به نون بر بری تشبیه کردن که ... ولش کن . حل شد)
من اصلا از کسی انتضار ندارم با دیدن کارم به به و چه چه کنه . نمیدونم با این افکاری که در مورد من دارید فکر میکنید دروغ یا غلو میکنم ولی این حقیقت هست . این کار ها رو که نشون استاد (تکنولوژی کارگاه گرافیک م) دادم(کار رو با امظانشون دادم) نقاط ضعف و قوت کارم رو بهم گفت... میدونم ممکن نتونید باور کنید ولی خوشحال میشم کسی نقاط ضعف کارم . نمیخام بگم انتقاد شما سازنده نبوده اصلا . انتقاد بود و قابل احترام (دوطرفه) .

اصلا چرا راه دور بریم ؟ توی صفحه ی دو همین تاپیک یکی از دوستان در مورد جهت نور کار بهم نظر داد . نظرشون هم همراه با پیشنهاد و انتقاد بود . من هم در جواب ازشون تشکر کردم و گفتم ممکن هست اگر اینجور که میگید بشه کار بهتر بشه ... (امیدوارم نگید اون پست رو به عمد اینجور جواب دادم . البته اگر تاپیک های قبلیم رو ببینید به این نتیجه میرسید که انتقاد ها رو قبول میکنم...)

عجب ..خيلي جالب شد.. پس تمام زحماتي كه هنرمندان و اساتيد فن اين رشته طي سالها متحمل شدن و از نظر زیبا شناختی بررسی و تحلیل کردن و به نتایجی رسیدن حالا همشون شدن يك مشت قانون مسخره ..همشون شدن باد هوا... همه شون شدن بر ضد خلاقيت
حاصل تلاش هنرمندان در جهت زیبایی شناسی شده امضای تعریف شده ؟
منظور من از قوانین مسخره قید و بند هایی بود که برای یک چیز نسبی که خود طراح میتونه بسنجتش بود . مثل همین امضا !
منظورتون این هست که من توی این سه تا کار از هیچ کدوم از اون حاصل زحماتی که این اساتیدی که گفتی کشیدن استفاده نکردم ؟
خیر! من توی ترکیب رنگ . ترکیب بندی . بعد . بافت و 1000 تا چیز دیگه از قوانینی استفاده کردم که به نظرم درست اومدن .

مثلا توی کار دوم من از ترکیب رنگ آبی و بنفش و ارغوانی برای اسمان استفاده کردم . این رو میتونید توی هر کتاب رنگ شناسی بخونید که این سه تا رنگ حس مبهم ی و ... رو میدن که به اتفاق کارم می آد . یا کار سوم از ترکیب رنگهای اکر استفاده کردم که به سادگی کار و نقوش هندسی و مینیاتوری کار می آد (اینم توی کتاب ها هست) . یا کار اول از رنگ ضعیف شده ی چمن برای آسمان استفده کردم . این ها قوانین هستند . خوب حالا چه اشکالی داره که یک طراح حس کنه توی گزاشتن امضا به این صورت لطمه ای به کارش وارد نمیشه ؟ اصلا گزاشتن امضا به شکل همیشگی رو نخاد تجربه کنه ؟!

عزیزم . بحث wip مربوط به انتقاد شما که نیست ! من از همون اول تاپیک هم گفتم دلم میخاد wip ش رو بزارم . بعد از حرفهای شما با خودم گفتم حالا که قرار wip بزارم امضام رو اونجور که شما خاستی بزارم همین . من هم نگفتم شما میخای کارم رو سرکوب کنی . اگر قصدت این بود توی اولین پستت از کار تعریف نمی کردی . خاهشا از طرف من هم به خودتون حسود و سرکوب کننده و ... نگید . چون من شکر خدا تا حالا توی هیچ فرومی با کسی بد صحبت نکردم و همیشه احترام همه رو داشتم .
سعی کردم توی جواب دادن به حرفهاتون تشبیه ها و حرفهایی که ممکن بهت بر بخوره استفاده نکنم . خاهشا شما هم ...
ممنون
عید شما هم مبارک .

بله ... معلومه که قانون داره
خدا بخیر کنه .... عزیزم شما معنی لغوی خلاقیت رو در نظر بگیر ... قانون هم همینطور

از نظر من امضا فقط اسم نیست ... بلکه میتونه یه کاراکتر باشه ... مثه زنبور تو کارای کاظمی و قورباغه تو کارای رادمند
درست ه من هم امضای خاصی ندارم که بخام توی ذهن بمونه . لا اقل برای کارهاییم که توی وب میزارم امضام جنبه ی کپی رایت داره ...همین . به خدا پیچیده نیست :lol:

بحث بکنید ولی نه به این شوری
راستش رو بخای . این تشبیه که علی در مورد پریدن وسط یکی توی عکس کرد یکم رگ من رو به کار انداخت (مثل اونموقعی که دوستمون کارم رو به نون بربری تشبیه کرد) فکر هم نکنم اگر کس دیگه ای همچین چیزی بشنوه ناراحت نشه . به نظر من این حرف بحث رو از انتقاد به مسخره کشوند ...
به سلامت

AhadGD

Well-Known Member
محسن جان خیلی عالی شده ...
من که چیزی ندارم که بگم...
عالیه...
موفق باشید...
بای

ahmadfani

Active Member
کجاش خوب بود
البته سلام ببخشین
نمیگم افتضاح شدند ولی به اون صورت خوب خوب هم نبودند
ولی از من بهتر بود(این قسمت شکست نفسی بود)! آفرین

black_man

Member
البته سلام ببخشین
سلام .
ممنون از پست و نظرت ...

نمیگم افتضاح شدند ولی به اون صورت خوب خوب هم نبودند
خب. همیشه نظرهای + و - وجود داره . به نظر من نظرهای + و - با هم توی قوی تر شدن کار کمک میکنن .
خوشحال میشم اشکالهاش رو از دید شما بشنوم ...

این قسمت شکست نفسی بود
اعتراف به شکست نفسی ؟؟!! خودش آخر شکست نفسی ه ...:)

ممنون ...

ahmadfani

Active Member
شکست نفسی

سلام .
ممنون از پست و نظرت ...

خب. همیشه نظرهای + و - وجود داره . به نظر من نظرهای + و - با هم توی قوی تر شدن کار کمک میکنن .
خوشحال میشم اشکالهاش رو از دید شما بشنوم ...

اعتراف به شکست نفسی ؟؟!! خودش آخر شکست نفسی ه ...:)

ممنون ...
سلام خوب هستین؟
من که گفتم از من بهتر بود . ببینید در طراحی باید خودت یک چیزی رو خلق کنید نه اینکه از براش و ... کپی کنید و یکم رنگ و روشو تغییر دهید.
من مقام دوم بهترین طراحی رو دارم ولی اینجا افرادی هستند که در طراحی منو پشت جیبشون میذارن
گفتم که طراحیتون خوب بود ولی بیست نبود
خوشحال شدم بای
شکست مادر پیروزی هاست!

black_man

Member
سلام خوب هستین؟
سلام . ممنون

من که گفتم از من بهتر بود
من با شما یا هیچ کس دیگه رقابت نزاشتم . هر کسی به نسبت افکار و تکنیکش در حد مطلوب خودش کار میکنه ...

ببینید در طراحی باید خودت یک چیزی رو خلق کنید نه اینکه از براش و ... کپی کنید و یکم رنگ و روشو تغییر دهید.
ببینید دوست من . به نظر من اگر کسی می خاد یک طرح رو بسنجه باید بدونه که باید اون رو از چه جهاتی ارزیابی کنه . برای این اولین چیزی که لازم میشه آشنایی (حتی مختصر) با سبک ها و تکنیک های هنری هست . این کار یک دیجیتال آرت هست و توی این کارها من سعی کردم کانسپت کار رو به حد اقل برسونم و تا اونجایی که میشه روی تکنیک کار کنم . استفاده از تکنیک براش هم به همین خاطر بود . چون تکنیک براش یکی از زیبا ترین تکنیک های کامپیوتری و قابل استفاده توی هنرهای دیجیتال هست .(البته توی همین تکنیک براش هم چیزهایی هست که استفاده و طرز استفاده ازشون نیاز به صرف وقت و فکر داره ). راستش رو بخاید من منظورتون رو از خلق کردن متوجه نشدم ولی حدس میزم صحبتتون سر مفهوم کار هست که اون هم برمیگرده به سبک کار . من توی این کارها اصلا نخاستم از اتفاقهایی که باید توی یک طراحی گرافیک بیفته استفاده کنم(کادر شکنی . ریتم شکنی . شک بصری و ... ) بیشتر هدفم به تصویر کشیدن یک صحنه یا یک جورایی نشون دادن یک احساس ساده و سطحی از رنگ و فرم طبیعت بوده و بیشتر هدفم استفاده از تکنیک بوده . حالا این که شما میگید چیزی این وسط خلق نشده !!! اگر بیشتر در موردش توضیح بدید ممنون میشم ...

من مقام دوم بهترین طراحی رو دارم ولی اینجا افرادی هستند که در طراحی منو پشت جیبشون میذارن
بهتون تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت های بیشتر میکنم و با ارزوی اون روزی که اون افراد هم در جایگاه های خودشون قرار بگیرن .

خوشحال شدم بای
من هم از توجه و پستتون تشکر می کنم
فعلا
یا علی

ahmadfani

Active Member
سلام . ممنون

من با شما یا هیچ کس دیگه رقابت نزاشتم . هر کسی به نسبت افکار و تکنیکش در حد مطلوب خودش کار میکنه ...

ببینید دوست من . به نظر من اگر کسی می خاد یک طرح رو بسنجه باید بدونه که باید اون رو از چه جهاتی ارزیابی کنه . برای این اولین چیزی که لازم میشه آشنایی (حتی مختصر) با سبک ها و تکنیک های هنری هست . این کار یک دیجیتال آرت هست و توی این کارها من سعی کردم کانسپت کار رو به حد اقل برسونم و تا اونجایی که میشه روی تکنیک کار کنم . استفاده از تکنیک براش هم به همین خاطر بود . چون تکنیک براش یکی از زیبا ترین تکنیک های کامپیوتری و قابل استفاده توی هنرهای دیجیتال هست .(البته توی همین تکنیک براش هم چیزهایی هست که استفاده و طرز استفاده ازشون نیاز به صرف وقت و فکر داره ). راستش رو بخاید من منظورتون رو از خلق کردن متوجه نشدم ولی حدس میزم صحبتتون سر مفهوم کار هست که اون هم برمیگرده به سبک کار . من توی این کارها اصلا نخاستم از اتفاقهایی که باید توی یک طراحی گرافیک بیفته استفاده کنم(کادر شکنی . ریتم شکنی . شک بصری و ... ) بیشتر هدفم به تصویر کشیدن یک صحنه یا یک جورایی نشون دادن یک احساس ساده و سطحی از رنگ و فرم طبیعت بوده و بیشتر هدفم استفاده از تکنیک بوده . حالا این که شما میگید چیزی این وسط خلق نشده !!! اگر بیشتر در موردش توضیح بدید ممنون میشم ...

بهتون تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت های بیشتر میکنم و با ارزوی اون روزی که اون افراد هم در جایگاه های خودشون قرار بگیرن .

من هم از توجه و پستتون تشکر می کنم
فعلا
یا علی
سلام. قبل از هر چیز از مناظره کردن با شما خوشحالم باور کن و به حساب جر و بحث نذارین
متاسفانه ما ایرانی ها استاد تقلید کردن هستیم و شاید از خود طراح اصلی هم بهت بشه. من وقتی سابتهای معتبر انجمن فتوشاپ خارجی رو سرچ میکنم به نکاتی برخورد میکنم که دهن آدم 2 متر باز میمونه. و در آن آثاری خالق میکنن که اصلا آدم روحشم خبر نداره و آنها وقت را برای خلق آثار میذارن
ولی ما یک شی که حالا درخت رو فرض کنیم در نظر میگیریم اونقدر توش کار انجام میدیم که از ماهیت اصلی گم میشیم و نمیدونم که چیکار داریم انجام میدیم فقط در آخر میبینیم که یک گرافیک انجام دادیم و 3 ساعت هم زحمت کشیدیم.
من هم مثل شما هستم نمیدونم اشکال کار ااز کجاست؟
برای طراحی یک چیزی باید ابزار آن را نیز داشته باشیم مثلا باید کلیه خانواده فتوشاپ رو بلد باشیم و نیز نرم افزار هایی که شاید در ایران هنوز اسمهاشونو نمیدونن . در هر حال خوشحال میشم با هم در ارتباط باشیم. بای مهندس:wink:

shabiaftabi

New Member
این دفعه دومه دارم پستتونو ویرایش میکنم
لطفن قوانینو رعایت کنید
در صورت مشاهده بعدی اخطار دریافت میکنید
ویرایش توسط گالاگولا

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا