Ali 59
Well-Known Member
برداشت من از حرفاتون چیز دیگست !!!
مهم نيست.. بنده نظرم رو اعلام كردم..مهم نيست برداشت شما چه بوده يا هست
1 . توی این سه تا کار آیا امضا کار رو تحت و شعاع قرار داده ؟
بله ؛ قرار گرفتن امضا اون وسط با اون استايل = تحت الشعاع قرار دادن..به همين راحتي به همين خوشمزگي
قبلا هم خدمتتون عرض کردم من هم توی انتخاب فونت هم سایز هم رنگ طوری عمل کردم که امضا کار رو تحت تاثیر خودش قرار نده ... به نظر من اگر رنگ امضا مثلا توی کار اول به سبز تغییر کنه . بله درست ه امضا ممکن روی ترکیب بندی و ترکیب رنگ تاثیر بزاره ولی الان امضا کلا یک پلان از کار جلوتر هست و از نظر من مشکلی نداره .
من به نظر شما احترام ميذارم
. من نمیدونم... این کار رو توی این چند روز نشون چندین نفر (عام و خاص) دادم ... البته نگاه ها هم فرق داره ...
اگه شما كار رو به چندين نفر نشون دادي پس ديگه براي كي و براي چي كار رو اينجا به نمايش گذاشتي؟! اگر براي نمايش صرف گذاشي پس براي چه ما بايد اينجا نظر بديم؟! يعني چون شما به چندين نفر نشون دادي و همه تاييد كردن دليل بر اين ميشه كه ما خفه خوان بگيريم و هيچ ايرادي وارد نكنيم؟
چرا سعی دارید برای همه چیز قانون داشته باشید ... من گفتم بعضی ها امضاشون رو با خلاقیت توی کار میزارن . منظورتون اینه که این خلاقیت هم قانون داره ؟ این دیگه خلاقیت نیست . میشه تکرار مکررات . امضا کوچک سمت چپ یا راست . پایین کار ...
منم ميگم شما اصلا خلاقيتي در قراردادن امضات روي كار نداشتي!
وای خدای من ...این باید ها از کجا میان ؟؟؟
خداي بزرگ نگهدار شما
از اينجا :
![Bozorgmehr-Hosseinpour-tir[2].jpg](http://img.majidonline.com/pic/132177/Bozorgmehr-Hosseinpour-tir[2].jpg)
كار فوق متعلق به بزرگمهر حسين پور يكي از بهترين كاريكاتوريست ها و گرافيستهاي ايرانه كه تمام ايران ايشون رو بعنوان يك فرد صاحب سبك و متخصص در تصويرسازي و كاريكاتور قبول دارن. من با دايره قرمز محل امضاي ايشون رو براي شما نشون دادم تا مشخص بشه..چون اگه شما ايشون رو نشناسيد و كارهاي ايشون رو نديده باشيد براحتي امضاي ايشون رو در اين كار پيدا نخواهيد كرد = همون حرفي كه من در مورد امضا زدم و بر شما سنگيني كرد:
(توي چشم نمياد = نام مخفي ميشه = نام در نگاه اول به وضوح به چشم نمياد = نام به تار و پود كار اضافه ميشه )
به آثار مطرح اساتيد صاحب سبك بيشتر مراجعه كنيد ؛ اين بايد ها و نبايد ها خودبخود حاصل خواهد شد ... حتما كه نبايد كتاب بايد ها و نبايد ها منتشر بشه تا ما بهش استناد كنيم.
اینی که شما گفتی کار رو تحت اشعاع قرار میده یا اینی که من گزاشتم ؟
ايني كه شما گذاشتيد...جمله من واضح بود
اوني كه من گفتم دقيقا بسان عكس بالا خواهد شد كه استاد حسين پور با خلاقيشتون ايجاد كردن (جزيي از تارو پود طرح خواهد شد)
هنری !!؟؟
بله عرض كردم كه "هنري" ... به امضاي استاد بزرگمهر حسين پور در كار بالا بنگريد تا كاملا بوضوح متوجه عرض بنده بشيد
اگر این امضا توی این کار اینقدر برای شما سنگین بوده ...
باز هم مغالطه... تا ما لب به انتقاد باز ميكنيم دليل بر اينه كه بر ماسنگين آمده ؟! پس از اين به بعد به به و چه چه صرف ميكنيم تا به شما بر نخوره و خداي ناكرده فك نكنيد ما حسود هستيم و چشم ديدن امضاي شما رو نداريم.
میخاستم بگم پس یا من باید فکرم و عوض کنم یا شما...
قطعا اين من هستم كه بايد فكرم رو عوض كنم تا ديگر در مورد كارهاي شما نظر پراكني نكنم تا خداي ناكرده شما ما را حسود قلمداد نكنيد.
به این نتیجه رسیدم تازه دارم از شرر یه مشت قانون مسخره خلاص میشم .پس نمیتونم.. متاسفم .
عجب ..خيلي جالب شد.. پس تمام زحماتي كه هنرمندان و اساتيد فن اين رشته طي سالها متحمل شدن و از نظر زیبا شناختی بررسی و تحلیل کردن و به نتایجی رسیدن حالا همشون شدن يك مشت قانون مسخره ..همشون شدن باد هوا... همه شون شدن بر ضد خلاقيت
ولی برای اینکه به سایت و نظر ها احترام بزارم به زودی wip همون کار اولی (و با امضا کوچک سمت چپ پایین ... یا توی شاخو برگ)رو توی همین تاپیک میزارم .تا کسی هم از دستم دلگیر نباشه ...
عزيزم من كه دارم ميگم كارت عالي بيست توپ ..بي نقص ...بي عيب ..حض كردم وقتي ديدم...آخرشه..اندشه... ؛ من دارم روي امضا حرف ميزنم برادر... بحث روي امضا رو تعميم نده به همه كار.. من يه ايراد كوچولو به جا و استايل امضات گرفتم شما فكر ميكني ميخوام كل كارت رو سركوب كنم و بحث wip و ميپو دلخوري و دل كجي مياري وسط...يعني هر كي انتقاد كرد دلخور شده؟!! يعني هر كي انتقاد كرد دوست نداره امضاي شما رو پاي كارت ببينه؟! سنگيني ميكنه براش؟ (!)
من دلگير نيستم ..خيلي هم خوشحال هستم.. اعياد خجسته اي هم در پيشه و من خوشحال تر از هميشه..پس همينجا اين اعياد خجسته رو به شما محسن عزيز و ديگر دوستان تبريك عرض ميكنم.
آخرین ویرایش: