3تا ویندوز

Salar

Active Member
چطوری میتونم کامپیوتر رو از رو سی دی بوت کنم...

من تو یکی از کامپیوترام 3تا ویندوز هست...حالا میخوام کلشون رو پاک کنم...ولی نمیشه...وقتی اف 8 رو میزنم اون صفحه ای که میخوام نمیاد!!!!

چطوری میتونم کل این فایلها رو پاک کنم؟؟؟

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام سالار جان

وقتي كه سيستمت را بوت ميكني بلافاصله به محض روشن شند چراغ مونيتور (كلا كامپيوتر) دكمه Delete را بزن (چند بار پشت سر هم بزني هم ضرري نداره) اگر Delete جواب نداد از F1 يا CTRL+F1 استفاده كن تا وارد Setup بايوس سيستم بشي و بتوني اولين درايو بوتت را عوض كني.

مشكلي بود در خدمتم

مخلصم
سايان

Salar

Active Member
این میاد :cry:

DSCF0008.JPG

Ghamnevis

Well-Known Member
سلار جان شما بايد قبل از اينكه اين صفحه بياد Delete را بزنيد.

آقا اصلا يك كاري كن! به محض اينكه سيستم روشن شد كليد Pause break را بزن تا صفحه وايسه! بعد ببين براي وارد شدن به Setup بايد چه كليدي را بزني!

امتحان كن يك دفعه احتمالا كليد Setup ويندوزت فرق ميكنه !

مخلصم
سايان

Salar

Active Member
سايان جان من قبل از اینکه اون صفحه بیا دیلیت رو میزنم ;)

میرم اون Pause break رو امتحان کنم
ممنون

Ghamnevis

Well-Known Member
يعني چي؟

به محض اينكه اولين صفحه را ديدي كليده را بزن.

راستي تو ميخواستي چه كار كني؟ من يادم رفت! ميخواي First boot drive بشه CD-R ديگه! درسته!؟

يا نه ميخواي كلا اين 3 تا ويندوز را پاك كني؟ اگر ميخواي پاك كني راه ديگه بهت بگم.

بهم بگو

اين ID منه بهم pm بده تا باهات صحبت كنم. من يك نيم ساعت ديگه بر ميگردم.

مخلصم
سايان

Salar

Active Member
من ميخوام اون 3 تا رو پاک کنم...و بعد 1 ویندوز نصب کنم....اگه از رو سی دی بوت میتونم همه کارا رو بکنم ولی نمیدونم چرا الان اینطوری شده....من تا حالا 10 تایی کامپیوتر چلوندم ولی به این برنخوردم...

amirhomayoun

Active Member
آقا عجيبه چه جوري بدون اينكه هارد و درايوهات اسكن بشه به اين صفحه ميرسي؟ ديدن اين صفحه يعني اين كه تشخيص داده كه رو سيستمت ويندوز هست ! حتما چند ثانيه اي طول ميكشه تا اين صفحه بياد نه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا