2 تا سوال، چطور می تونم 1 قسمت از سایت رو ثابت نگه دارم

DaDaDooDoo

کاربر VIP
سلام 2 تا سوال دارم :

1 - چطور می تونم 1 قسمت از سایت رو ثابت نگه دارم . یه بنر دارم که می خوام وقتی پیج عوض می شه با ریلود می شه اون ثابت بمونه و همراه با صفحه ریلود نشه و در واقع از اول پلی نشه.

2 - چطور می تونم یک انجمن کوچیک و ساده در حد اینکه کاربر ها بیان پست بدن یا بهتر بگم pm بزارن به سایت اضافه کنم ؟ آیا حتماً باید از مثلاً VB Bullten استفاده کنم یا راه ساده تر هم وجود داره ؟ مثلاً از ورد پرس می شه استفاده کرد ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید .

Ali6594

Active Member
برای سوال اول از باید از آژاکس استفاده کنی
برای سوال دوم اکثر سیستم های مدیریت محتوا یه انجمن ساده واسه خودشون دارند .

V.Valizadeh9

Well-Known Member
برای سوال اول همونطور که دوستمون گفتن میتونی از آژاکس استفاده کنی
برای سوال دوم هم به نظر من بهترین و راحت ترین سیستم همون mybb هست که واقعا امکانات خوبی داره و با پلاگین هایی که میتونین روش نصب کنین خیلی میتونه براتون موثر باشه.
موفق باشید.

DaDaDooDoo

کاربر VIP
مرسی ، 1 سوال دیگه هم دارم ... برای اینکه تاپیک اضافه نزنم همینجا می پرسم . برای راه انداختن سیستم عضو گیری ساده ترین راه چیه ؟ یکسری سمپل پیدا کردم اما چون از php سر در نمیارم نفهمیدم چجوری باید ازشون استفادخ کنم ...

Ali6594

Active Member
می خوای چجور سیستم عضوگیری داشته باشی ؟
واسه آپلود سنتر ؟ واسه انجمن ؟ واسه سایت ؟ و ..........
هر کدوم از این ها سیستم مخصوص به خودشون رو دارند .

Ali6594

Active Member
خوب اگه سیستم خاصی استفاده می کنید که خودشون دارند ( cms ها رو میگم )
اما اگه از سیستم خاصی استفاده نمی کنید از نرم افزارهای طراحی فرم و این قبیل اسکریپت ها می توننید کمک بگیرید
در کل اگه تا حالا زیاد در این مورد کار نکردید بهتره یه cms انتخاب کنید و از اون استفاده کنید تا زمانی که حرفه ای تر بشید .

DaDaDooDoo

کاربر VIP
ممنون ، اما به عنوان آخرین سوال ... سیستم ارسال نظر هم همیطور هست ؟ یا می شه راحت راش انداخت ؟

Ali6594

Active Member
خوب جواب من بازم مثل جواب قبلی هست
اگه از سیستم خاصی استفاده کنید که خودش داره
اما نرم افزارهایی هستند که بتونید با اون ها فرم طراحی کنید ( کلا واسه عضو گیری و نظرات روش کلی ساخت فرمه با این تفاوت که در عضو گیری باید مشخصات افراد رو در دیتابیس ذخیره کنید و در نظر لازم نیست )
در مورد طراحی فرم نظرات هم یه نکته بهتون بگم اونم اینه که اگه واسه مطلبی فرم نظرات گذاشتید یا باید کدی بنویسید که عنوان مطلب شما رو با نظر بیننده واستون بفرسته یا یه تکست باکس مجزا قرار بدید
امید وارم که تونسته باشم منظورم رو برسونم

Ali6594

Active Member
بله فرقی نمی کنن در نوع فرم ها فقط جایی که اطلاعات ثبت نام ثبت میشه دیتابیسه
اما مهم نیست اطلاعات نظرات کجا ثبت میشه ( به ایمیل با درون یه فایل متنی )

جدیدترین ارسال ها

بالا