2 تا براش خوب - یکی براش خون یکی هم براش دختر بچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

YTERROR

Active Member
:lol: سلام اینم سه تا برش جالب یکی برش خون که خیلی جاها میشه ازش استفاده کرد و از هر کس آدم خوشش نمیاد روی عکس اون از این برش استفاده کرد یکی هم برش دختر یا همون دختربچه برای اون دسته از خانومهای که همه چی رو با خون مقایسه می کنند :-? که فکر کنم بدرد خیلی جاها می خوره :lol: مخصوصا که مثل اینجا دختر کم داره :-? یک هم برش طرات جوهر (مرکب) که بدرد خط خطی کردن کاغذ و طرح آدم می خوره :neutral:

لینک دانلود برش خون :
لینک دانلود برش دختر بچه :

لینک دانلود برش جوهر یا مهمون مرکب : اینم سه تا عکس از این دو تا برش :)

موفق و پیروز باشید

پیوست ها

• 002.jpg
    002.jpg
    27.1 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • 001.jpg
    001.jpg
    24.9 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • 003.jpg
    003.jpg
    14.4 کیلوبایت · بازدیدها: 23
آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
YTERROR گفت:
:lol: برای اون دسته از خانومهای که همه چی رو با خون مقایسه می کنند :-?

عادل ممنون بابت زحمتی که کشیدی ولی منظورت از این جمله چی بود؟!
163.gif

YTERROR

Active Member
عادل ممنون بابت زحمتی که کشیدی
خواهش برش زیاده سعی می کنم بیشتر بزارم وی نمی دونم بدردتون می خوره یا نه مثلا چند تا برشی که امرزو دیدم برش ابرهای آزاد و طوفاین و نمی دونم برش باران و برش عکسهای قدیمی در 4 ورژن و .......

ولی منظورت از این جمله چی بود؟
معلوم شد فیلم عشقولانه کم می بینی همه چی رو با خون مقایسه می کنند در طراحی خون به معنی عضق و ..... که هر جا کار بشه پشت سرش یک گل سرخ و ... هم کار میشه و ........ (شوخی بود جدی نگیرید )

S.H.R.M.K

Well-Known Member
دستت درد نکنه اگه بازم از این دختر بچه ها و چیزایی که به درد بچه ها میخوره داری بزار.
ممنون

SH_ZAHRA

Member
ببخشيد براش ترك تركي مثل زمين ترك خورده هم داريد و اين براش ها را از كجا ميشه پيدا كرد

در ضمن دست شما درد نكنه واقعا ممنون

لطف كرديد

mostafa_az

Well-Known Member
ای بابا . این مدت چقدر تاپیک زیر خالی میارین بالا . بابا جون من اینقدر تو تاپیکای قدیمی پست نزنین .
قفل میشه .

مخلصیم
مصطفی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا