150 دلار براي همه فقط تا قبل از سال 2005 فرصت دايد

ali_7

New Member
سلام

شما در اين سايت فقط و فقط بايد تا قبل از سال 2005 ثبت نام كنيد و ديگر هيچ كاري لازم

نيست انجام بدهيد!! نه نيازي به كليك كردن است ونه نياز به باز كردن ايميل!!

دكمه بعد انكه فرم عضويت را پر كرديد submit را بزنيد و در صفحه بعد يعني

Dear New Member در انتها صفحه توضيح داده شده كه شما بايد به وبسايت برگشته و از آنجا

وارد شويد يك نكته مهم امكان دارد براي بعضي از شما پيش بيايد(نه براي همه) درست بعد از

اينكه ثبت نام كرديد زمانيكه براي اولين بار مي خواهيد وارد سايت شويد پيغام اشتباه بودن رمز

را به شما نشان مي دهد اگر به صحيح تايپ كردن رمز خود مطمئن هستيد گزينه فرامش كردن

رمز را بزنيد تا رمز جديد را به ايميل شما بفرستد كه اگر خوب دقت كنيد مي بينيد كه هما ن رمز

قبلي شماست فقط به آن چهار كاراكتر ; amp اضافه شده است .براي ديدن اين فرم يا به

پايين صفحه بعد رفته و از آنجا روي questionnaire كليك كنيد ويا به صفحه اصلي رفته و زير لينك

Home گزينه questionnaire را پيدا كنيد و واردشويد توجه كنيد تا فرم را پر نكنيد پولي به

حساب شما واريز نمي شود. براي ديدن واريز شدن پول بعد از پر كردن فرم به My wallet

رفته وري Deposit Account كليك كنيد قرار است كه بعد از سال مسيحي آنرا پرداخت كنند اگر

هم نكردند شما فقط چند دقيقه وقت صرف كرديد مثل بعضي از سايت هاي تمام وقت شما را

نگرفته است.زودتر دست بكار شويد فقط چند روز ديگر بيشتر وقت نداريد.

براي رفتن به سايت روي لينك روبرو كليك كنيد: www.pay-ace.com/goldgold

www.pay-ace.com/goldgold

imanksg

Member
همش كشكه!
ملت سر كارن كسي از اين پولاي مفت به كسي نميده.
مرسي

spsgorgan

Active Member
آقا خدا رو چه ديدي شايد سرش به سنگ خورده يا ... ميخوام يه پولي به ملت بد :دي ------------

سلام
اين سايت يك سايتي مثل E-gold البته من اینطور شنیدم.خوب برای اینکه سریع تو سایتش حساب باز کنن این کار رو کرده.

بافی

Member
شماره حسابتو می دی پول ریخته می شه به حسابت فکر کنم... ولی به نظر منم کشکه!

ALIHACKER

Member
شماره چي رو مگه بانكهاي ايراني رو قبول دارند بايد حساب ارزي داشته باشم كه اون هم هفت خان رستم رو بايد طي كنم

d@nial

Well-Known Member
اين سايت يه سايتي مثل egold یا paypal و یا مثل بقیه بانکهای اینترنتیه

شما باید تا قبل از شروع سال 2005 تو این سایت ثبت نام کنید و بعد از پر کردن فرمی به حساب شما تو این سایت 150$ ریخته میشه

بعدش باید تا شروع سال 2005 صبر کنید و بعد از اون میتونید پولتون رو توی egold بریزید و سپس با حساب ارزی یا سایت های ایرانی که ایگولد رو تبدیل میکنند پولتون رو بر داشت کنید

در ضمن آدرس سایت www.pay-ace.com
هست و دوست ما یوزرش رو آخرش گذاشته!

ali_7

New Member
d@nial گفت:
اين سايت يه سايتي مثل egold یا paypal و یا مثل بقیه بانکهای اینترنتیه

شما باید تا قبل از شروع سال 2005 تو این سایت ثبت نام کنید و بعد از پر کردن فرمی به حساب شما تو این سایت 150$ ریخته میشه

بعدش باید تا شروع سال 2005 صبر کنید و بعد از اون میتونید پولتون رو توی egold بریزید و سپس با حساب ارزی یا سایت های ایرانی که ایگولد رو تبدیل میکنند پولتون رو بر داشت کنید

در ضمن آدرس سایت www.pay-ace.com
هست و دوست ما یوزرش رو آخرش گذاشته!

سلام

در درجه اول از شما و همه دوستان بابت تاخير در پاسخ گويي معذرت ميخواهم.

واما من نگفتم كه اينها صد در صد پول ميدهند .هر چه گفتم از قول مسولين بانك و سايت ذكر

شده است.اگر دادند چه بهتر اگر هم ندادند شما فقط چند دقيقه وقت گذاشتي نه مثل خيلي

از سايتها كه روزها وساعتها وقت مي گيرند.

در مورد شما دوست گرامي كه آدرس دقيق سايت را گفتي من نميدانم كه شما چقدر با تجارت

الكترونيكي و مساپل آن آشنايي داريد.اولا هر كسي با اولين نگاه متوجه مي شود كه آدرس

سايت چيست و دوم اينكه گذاشتن اسم در آخر آدرس سايت يك تعرفه و قانوني است كه

خود آنها درست كردند براي اينكه

بفهمند از طرف چه كسي معرفي شده و در واقع يك نوع معرفي نامه است.

در مورد پرداخت هم اينطور كه خودشان نوشته اند سال 2005 ميلادي آغاز فعاليت اين سايت

است كه بعد از آن شما مي توانيد آنرا برداشت كنيد.

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا