1346 لوگو که بعضا فایل بصورت PSD و GIF میباشد. دانلود فایل سایز:19 مگابایت منبع:www.vodahost.com
S saman2020 Member Aug 29, 2006 #1 1346 لوگو که بعضا فایل بصورت PSD و GIF میباشد. دانلود فایل سایز:19 مگابایت منبع:www.vodahost.com آخرین ویرایش: Aug 30, 2006
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 30, 2006 #2 سامان جان کاشکی چند نمونه ازش میذاشتی که مشخص بشه چجور لوگوهایی هستن. به هر حال ممنون سارا
S saman2020 Member Aug 30, 2006 #3 sara_is_nice_girl گفت: سامان جان کاشکی چند نمونه ازش میذاشتی که مشخص بشه چجور لوگوهایی هستن. به هر حال ممنون سارا کلیک کنید تا باز شود... چشم سارا جان در اولین فرصت چند تاشو آپلود میکنم . خوش باشید.
sara_is_nice_girl گفت: سامان جان کاشکی چند نمونه ازش میذاشتی که مشخص بشه چجور لوگوهایی هستن. به هر حال ممنون سارا کلیک کنید تا باز شود... چشم سارا جان در اولین فرصت چند تاشو آپلود میکنم . خوش باشید.
S saman2020 Member Aug 30, 2006 #5 دوست عزیز فایل رو از سایت منبع خودش آدرس دهی کردم ، بهرحال چشم اگر تونستم توی سایت خودم تیکه تیکه آپلودش میکنم از آنجا دانلود کنید.
دوست عزیز فایل رو از سایت منبع خودش آدرس دهی کردم ، بهرحال چشم اگر تونستم توی سایت خودم تیکه تیکه آپلودش میکنم از آنجا دانلود کنید.