1000 بازدید رایگان برای مدیران وب سایت و وبلاگها + افزایش پیج رنک و رتبه الکسا!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

NAVIDAHWAZ

Member
افزايش ترافيک سايت و وبلاگ ها تا 30 برابر تضميني - با پشتيباني!!!
1000 بازدید رایگان از سایت شما هدیه عضویت!

در عرض 1 هفته رتبه الکسای سایتتان را 2برابر بهبود دهید!

نیاز به تعریف بیشتر نیست

عضو شوید و بر روی دکمه "شروع بازدید خودکار" کلیک کنید

نرخ بازدید خودکار 2.5
بعد از یک هفته رتبه الکسای خود را چک کنید (قبل از آن لیوان آب قند کنارتان باشد!!!!!)

http://page-rank.ir

هرگونه سوال، پیشنهاد و انتقاد را بصورت پیام خصوصی یا با ایمیل [email protected] پیام بفرستید
با تشکر مدیریت پیج رنک دات آی آر

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
جالبه که رنک خودتون انقدره 2,615,830 !!!!
دوستان هیچ چیز بدون ضحمت بدست نمی آد...

موفق و پیروز باشید

NAVIDAHWAZ

Member
بهروز جان سایت تازه راه اندازی شده
اگر مایلی 1000 بازدید رایگانه خواستی خدمتت هستیم.

NAVIDAHWAZ

Member
دوستان عزیز بعد از عضویت و لاگین به سایت دکمه "شروع بازدید خودکار" کلیک کنید تا با کاربران دیگر سایت تبادل ترافیک کنید
هر کسی هم دوست داشت بنر ما رو بزاره 2000 بازدید دیگه هدیه میگیره

دوستان عزیز سایت تازه راه اندازی شده ولی میتونید پیشرفت رتبه الکسای ما رو ببینید
سایت شما هم به همین صورت اوج میگیره.

http://www.alexa.com/siteinfo/page-rank.ir

با تشکر

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خوب اول یه لیوان آب قد بخورید و رنک خودتون رو بالا ببرید...
من به این روش ها اعتقاد ندارم ، بازدید کننده می بایست واقعی باشه و از خدمات استفاده کنه و اگر نه که اصلا رتبه ارزشی نداره...
ولی در اکثر روش ها در صورت تشخیص سیستم سایت شما وارد لیست سیاه میشه ...

NAVIDAHWAZ

Member
انتخاب نوع جذب بازدید کننده هم با خودتون هست:

اگر به تبادل ترافیک بین وبمستر ها اعتقاد ندارید میتونید از سرویس تبلیغات بنری بصورت ماهیانه و یا بر اساس تعداد کلیک (قرار دادن بنر شما در 10 وب سایت پربازدید) استفاده کنید.
در ضمن کلیه خدمات در حال حاظر بصورت رایگان صورت میگیرد.
با تشکر.

NAVIDAHWAZ

Member
1000 امتیاز هدیه بصورت اتوماتیک به کاربران داده خواهد شد و امتیازاتی که اینجا اعلام میشود نیز بصورت اضافه بر سازمان میباشد
به صورت (200+1000)

از دوستان محترم درخواست داریم کلیه سوالات، پیشنهادات، انتقادات و نظرات خود را در این تاپیک یا بصورت پیام خصوصی ارسال کنند.
ضمنا در ضمینه تبادل بنر، تبادل لینک، تبادل ترافیک، بالا بردن آمار الکسا بصورت انفجاری(قانونی یا حتی بصورت تقلبی)، بالا بردن استفاده پهنای باند سایت، بالا بردن پیج رنک و ... +++"بصورت کاملا رایگان"+++ در خدمت دوستان هستم.

با تشکر

NAVIDAHWAZ

Member
دوستانی که عضویتشان را اعلام کنند 200 بازدید بیشتر (200+1000) بازدید بصورت رایگان دریافت خواهند کرد

با تشکر

mohammad71346

New Member
سلام . من عضو شدم ولي يك نكته هست . چه جوري اين بازديد ها رو اعمال مي كنيد ؟ تو صفحه اول نوشتين براي دريافت جايزه بايد 1000 بازيدي انجام بديم . يعني چي؟ نام كاربري من birdco

mohammad71346

New Member
متاسفانه سايت شما به صورت فريم هست و زياد كاربرد نداره . در واقع اون تبليغي كه كردين رو ساپورت نميكنه .

NAVIDAHWAZ

Member
دوست عزیز birdco جان
شما در شروع کار 200 بازدید رایگان دریافت کردید و همزمان با بازدید هایتان بازدید دریافت میکنید و زمانی که کردیت(امتیاز) شما 1000 شد 1000 بازدید رایگان دیگر هم دریافت خواهید کرد.

200 بازدید هدیه + تعداد بازدید کننده به سایت شما مساوی بازدید های شما + 1000 بازدید رایگان

این سرویس از همه جهت به سود کاربر برنامه ریزی شده و شما بصورت رایگان در حال تبادل ترافیک هستید...

با تشکر

NAVIDAHWAZ

Member
دوستانی که با سرویس های تبادل ترافیک کارکرده اند توجه کنند "نرخ بازدید اتوماتیک سایت 2.5 میباشد که در دنیا بی سابقست"

در ضمن تا نرخ 2 برابر نیز قبلا ارائه شده که در پکیج پولی ماهیانه نرخ بازدید 2.5 الی 3 میشد

با تشکر.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا