به مناسبت هفته وحدت و ميلاد حضرت محمد مصطفي (ص) 100 طرح از اسم مبارک ايشان به صورت فونت تقديم به شما 3 ماه کاربرده تا درست شه دانلود از deviantَART درضمنسالنو بر همه دوستانمبارک
واقعا کارتون عالی بود . و چقدر هم زیباشد که از نام مبارک محمد صلی الله الیه و آله استفاده کردید. باتشکر
كارت عاليه , ممنون فقط حيف كه من نميتونم دانلودش كنم چون با برنامه winrar مشكل دارم , فايلهاي rar رو باز نميكنه ! خيلي دوست دارم دانلودشون كنم , بايد چيكار كنم ؟
اينم به خاطر گل روي شما البته با اجازه صاحابش از زيپ درش اوردم : از اينجا دانلودش كن . لينك موفق باشي رفيق ايليا
با سلام. با این که من در خارج هستم و پرشین گیگ جواب نمیده ولی لینک کارکرد همین الآن امتحان کردم. با تشکر
ممنون از زحمتی که کشیدید. فقط چرا تو قسمت نظرخواهی؟ ای کاش یه نسخه هم تو تاپیک اسما متبرک میذاشتید. انتقال - سارا
سلام ... کار جالبی بود ... ولی فکر کنم توی قسمت ابزارها میذاشتی جلوه بهتری داشت .... بازم مرسی ... در ضمن سال نو شما هم مبارک باشه !!! موفق باشید. عرفان
ممنون واقعا عالی بود از اینکه تو این موضوعات تلاش خوبی داری خوشا به سعادتت کاش خدا به ما هم یه چنین لطفی کنه
خوب اگه اشتباه نكنم بنده خدا خودش نشسته اينا رو وكتور كرده يا حد اقل بيشترشو ... خوب پس با اين حساب كار خودشه .. به گمونم گذاشتن براي نظرخواهي مشكلي نداشته باشه .... جون هم به گرافيك مرتبط ميشه هم اينكه كار خودشونه ... در هر صورت من نميدونم .... شايد اشتباه مي كنم ... موفق باشيد رفقا يا علي