کارکردن خوبه!کار دیگران رو را انداختنم خوبه!
ولی استاد همونطور که دوست خوبمون احسان جان به نوعی اشاره کردن با این قیمت ،کارفرما رو به بی ارزش بودن کارهای سه بعدی سوق میدین و اینکار موجب میشه که مشتریای من که واسه هر اینتریور از 90 تا 150 تومان بهم مراجعه میکنن به شک بیوفتن که آیا کار من که 9ساله دارم مکس کار میکنم اینقدر می ارزه؟!یا 10تومان.هرچند شما مدل آماده بدین این مدل ها در ایران با کمتر از 2تومان در یک dvd قابل تهیه هست،ولی بکاربردن اون تو مکس رندرگیری و نورپردازیش مسئله دیگریه!
در ضمن مگه تعداد زیاد کار میتونه رو هزینه نهایی اینقدر اثر بذاره،اگر شما جنس 100هزار تومانی رو بصورت عمده مثلا 10000تا بخری یارو میگه باشه هرکدومش رو میدم 10تومان چون زیاد خریدی؟؟؟؟فقط یه مقداری تخفیف میدن،بقولی قیمت عمده میدن!درسته؟پس این حرفتون اصلا منطقی نیست!ادعای اینکه شما رئیس شرکتی هستین که از بردن نامتون پرهیز میکنید(مگه نه اینکه همه شرکتا سعی میکنن تبلیغ کنن،شما سعی میکنی مخفی کنی؟)،بدون نام و شماره ثبت از لحاظ قانونی جرم هست!
قبلا یادمه معاملات و تبلیغات در سایت ممنوع بود مگر در امضا،بزرگواران این قانون از بین رفته؟
آقای hsib2 در کل قصد بی احترامی ندارم ولی به گونه ای احساس میکنم فضای شغلیم در خطر هست(هرچند خطری جزئی)بنا به همان دلایلی که اول متن بازگو کردم.امیوارم باعث آزردگی خاطرتان نشده باشم.
دوست خوب نگران نباشید به چند دلیل
1. مبلغی که شما از کارفرما دریافت می کنید برای
1. مدلسازی از روی نقشه های داده شده
2. نورپردازی با حساسیت های کارفرمایان امروزی
3. ساخت متریال برا ساس متریال های موجود در بازار مصالح ایران
4.ساخت یک ساختمان نه یک گوشه حمام یا آشپزخانه
5.رندر های طولانی vray
6. تهیه تصاویر متعدد
7.حمل و نقل و ارتباطات با کارفرما
8.و صدها مورد دیگر
9. به شما یه خونه می دند بسازید این یعنی (هال آشپزخانه حمام دستشویی و ....)
ولی مبلغی که من به دوستانم می دهم بیشتر برای مونتاژ مدل ها هست دوباره تمام کار های دوستان در چند مرحله توسط اعضای شرکت پرداخت می گردد تا کار تکمیل شود
شما هزینه ای که دوستان بابت انجام دادن یک یا دو مرحله از یک پروژه را دریافت می کنند با هزینه ای که شما بابت تمام مراحل دریافت می کنید مقایسه می کنید و این مقایسه ناعادلانه است .
ضمنا باز هم نگران نباشید چون من اصلا با صنف کارفرمایان شما کاری ندارم اصلا کار من برای اونها نیست
در کار من صحبت از نقشه و ... نیست
بنابراین دست مجری باز هست و نیازی نیست نگران جزئیات دقیق کار باشد.
شما فکر کردین من همیشه با این قیمت می خوام کار کنم نه عزیزم
لطفا به استراتژیک مدیریت بازار کار احترام بگذارید . اگه این کار صورت بگیره اونها ناچارند برای رقابت هم شده به من و امثال شما سفارش بدهند اونوقت تعداد سفارش زیاد می شود حالا ما هم نمی تونیم به همشون جواب بدیم ناچاریم قیمت ها راببریم بالا
دوستام من با برنامه ریزی که کردم مطمئن باشید به حق و حقوق شما احترام می گزارم
این دفعه اوله چون اصلا قضیه یک چیز جدید هست اصلا ارتباطی به کار شما نداره باید جا بی اندازم باید برای اونها بقبولونم
که این کار هم هست من بخش عمده این هزینه را در حال حاضر خودم متقبل شدم .
در ضمن برای چندمین بار اون مدلهایی که من در اختیارتون می گذارم همش در بازار موجود نیست نتیجه دسترنج بچه های
شرکت هست .
شما برای من مدلسازی یک ساختمان نمی کنید . فقط یک حمام یا آشپزخانه یا اتاق خواب
همچنین 80 در صد مدلها را من می دهم
اینقدر چونه نزنید یک بار امتحان کنید الان کسانی که برای من کار می کنند در هر یک و نیم ساعت یک کار جمع می کنند
کارفرمای شما یه کسی هست که اصلا از کار سر در نمیاره ولی من می خوام به دوستان کمک کنم البته اون دوستانی
که احساس می کنند لازمه یک کاری را تجربه کنند تا حرفه ای بشند .
این کار مثل دوره کارورزی بعد دانشگاه می مونه
خواهش می کنم اذیتم نکنید باور کنید آینده این کار برای همه ،چه اونهایی که برای من کار می کنند چه نمی کنند خوب هست.
اگه واقعا ناراحت هستید من دیگه پیغام نمی زارم و برای همیشه از این جمع خداحافظی می کنم .