جالبه شرکت ما یه مدل ارگانیک در حدود 600 هزار تومان برای تهیه کننده آب می خوره نمی دونم چه طوریه که شما می خوای 10 هزار تومن پول بدی
اصلا چه جوری می خوای پول بدی
بنده خدا وقتی طراحی یه کاتا لوگ 30 هزار تومنه چه طوری روت میشه برای اینجور کارا ده تومن پول بدی
به نظرم می تونی بساطتو جای دیگه پهن کنی شاید یه سری از دوستان تازه کار گول حرفاتو بخورن
شاید م می خوای نمونه کار جمع کنی بری جایی واسه استخدام (خدا می دونه)
اولا سعی کنید به عنوان یک ایرانی ادب را حفظ کنید شما مودبانه صحبت نکردید.
لطفا به نکات زیر توجه کنید زیرا اینها پاسخ کاملا محترمانه به کسانی هست که رعایت ادب را در پیامشان نمی کنند.
1.لطفا کاملا پیامها را مطالعه کنید اونوقت متوجه می شوید قضیه فقط 10000 تومان نیست خیلی چیزهای دیگه اگه خوندی و
متوجه نشدی برام پیام بذار تا تلفنی توضیحات کامل را بدم .
2. ثانیا ما احتیاجی به نمونه کار نداریم . اون وقتی را که من برای این انجمن برای همین پیامها و پاسخها گذاشتم اگه
می نشستم کار می کردم تا حالا کلی نمونه کار آماده می کردم .
3. لطفا به اعضای سایت بی احترامی نکنید وقتی می گویید داری گول می زنی یعنی به من و تمام افرادی که با من همکاری
می کنند توهین می کنید .
4. ببین عزیزم تو اینترنت هزاران ابجکت سه بعدی هست پس نیازی نیست از این داستان ها را توی ذهنت خیالبافی کنی
و فضای مسموم را برای ما فراهم کنید .
5. من هیچ کس را مجبور با این کار نکردم .
6. 80 درصد مدلها را من می دم پس 10 هزار تومان میشه مال 20 درصد
7.با تستی که زدیم یه مدلساز می تونه روزی 7 الی 8 کار را به اتمام برسونه یعنی روزی 80 هزار تومان و ماهی 2400000 تومان
تو خیال کردی پایه حقوق یه مهندس تو ایران چقدر آیا مبلغ دو میلیون چهارصد هزار تومان برای یه مدلساز متوسط مبلغ کمی هست
اگر برای شما نمی صرفه هیچ مجبور نیستید اینجا پیام بذارید . لطفا
حرمت هم عضوی هایتان را نگه دارید چون شما و من و اعضا یک ایرانی متشخص هستند.
من دیگه صلاح نمی دونم با شما بحث کنم لطفا اگه پیامی هم دارید برای خود من ارسال کنید .
و از گذاشتن هر گونه پیام جنجال آمیز پرهیز کنید
متشکرم