♥ یک خونه تکونی...به نظر همه ی شما نیازمندیم ♥

Sisili boy

Member
عرض سلام خدمت اساتید محترم وپوزش به جهت جسارتی که انجام دادم و اینها رو نوشتم.
من مدت زیادی نیست که عضو مجیدآنلاین شدم و تا قبل از این به صورت مهمان استفاده می کردم. قصد من این بود که مشکلاتی رو که تو این
چند وقت تو سایت احساس کردم بگم. البته به نظر من این مشکلات بیشتر دست و پا گیر اعضای جدید سایت هستند.
1-طبق آمار خود سایت ألان چیزی بیش از صد هزار عضویت در سایت صورت گرفته که با دقت در لیست کاربران متوجه می شیم بیش از نیمی
از این ها حتی کمترین فعالیتی هم ندارند ولی یک نام کاربری که ممکن است علاقه مندان بعدی قصد انتخاب ان را داشته باشند اشغال کرده اند.
اگر تدبیری برای حذف اکانت های خاک خورده اندیشیده شود برای کاربران جدید راه هموارتر خواهد شد.
2-در قسمت کنترل کاربری تنظیمات بسیار زیادی وجود دارد که بعضا به زبان انگلیسی هستند ولی توضیحی در هیچ قسمت از سایت در مورد ضرورت
و چگونگی تکمیل این تنظیمات وجود ندارد.
3-کارایی عناوین به کار گرفته شده برای برخی از اعضا در سایت (مانند:عضو داعم، عضو فروم و ...)و مهم تر از آن شیوه ی کسب این
عناوین در سایت درج نشده، این در حالی است که می تواند کمک خوبی برای ترقیب اعضای جدید به فعالیت بیشتر در سایت باشد.
4-به نظر می رسه روابط میان اعضا به داخل انجمن ها محدود شده و اعضای انجمن های مختلف(به طور مثال اعضای انجمن 3بعدی وphoto shop)
با هم ارتباط و تبادل نظر ندارند و لزوم ایجاد یک محل به این منظور احساس می شود.(کارایی نظرات و پیشنهادات انجمن عمومی در این حد نیست!)

Mandana

Active Member
در مورد یک مشکلی نیست ^.^
یوزر می تونه ثبت نام کنه.بعد با توجه به اینجا:

http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=481461

نسبت به تغییر یوزر خودش اقدام کنه.اما اینکه یوزرها رو پاک کنیم امکانش نیست آخه
_please__revamped_by_bad_blood.gif

در مورد دوم حق با شماست.فکر کنم یک راهنمای جامع برای استفاده از امکاناته سایت باید بنویسم.اما متاسفانه دست تنها یکم سخته.اگر از دوست جانها کسایی هستن که حاضرن همکاری کنن خوشحالم میشم :دی

در مورد سوم حق با شماست.چون این عناوین بر اساسه تعداد پست داده میشه زیاد بهشون بها داده نشده.بیشتر یوزرها کاربر فعال رو بر اساسه اینکه چقدر در سایت فعالیت می کنه _ هر نوع فعالیت.از پست و کمک به دیگران گرفته تا آنلاین بودن و تنکس دادن و روشهای دیگه_ و خوب فکر کنم بها دادنه بیشتر از این به این مورد باعثه دردسره و نتیجه ی خوبی نداشته باشه

در مورد چهارم حق با شماست.راه حلی پیشنهاد می کنین؟^.^
ممنونم دوست جان
موفق باشین :rose:

roohollah

Banned
در مورد دوم حق با شماست.فکر کنم یک راهنمای جامع برای استفاده از امکاناته سایت باید بنویسم.اما متاسفانه دست تنها یکم سخته.اگر از دوست جانها کسایی هستن که حاضرن همکاری کنن خوشحالم میشم :دی
من میتونم، خواستید هستم.
-به نظر می رسه روابط میان اعضا به داخل انجمن ها محدود شده و اعضای انجمن های مختلف(به طور مثال اعضای انجمن 3بعدی وphoto shop)
با هم ارتباط و تبادل نظر ندارند و لزوم ایجاد یک محل به این منظور احساس می شود.(کارایی نظرات و پیشنهادات انجمن عمومی در این حد نیست!)
فکر نکنم، چون هر کس تو هر زمینه ای بخواد توی انجمن های دیگه میره...
البته اگر کنفرانسهای آنلاین و عمومی با نرمافزار های کلاس مجازی گزاشته بشه میشه یک تعامل کلی بین گروه های مختلف که ضمینه های کاری متداخل دارن گزاشت که مطمعنن هم اسپانسر های خوب و حتی بین المللی ساپرت میکنن چنین قزایایی رو، و هم این که برای کاربران مفیده...

Sisili boy

Member
از پاسختون خیلی ممنونم وامیدوارم این طرح پیشنهادات تاثیری هم داشته باشه.
به امید رسیدگی های بعدی.....:rose:

Mohamad

O-.-O

the_king

مدیرکل انجمن
پیشنهاد می کنم که این مساله جدی تر پیگیری بشه، حداقل در مورد حقیر اونقدر و به دفعات تکرار شد که بعد از
صرف وقت واسه آماده کردن مطالب آموزشی در پاسخ به چند تا گفتگو، پشیمونم کرد و بی خیال ارسال شون شدم :

Database Error - Internet Explorer

Database Error - Opera

Database Error - Firefox

robic

کاربر فعال

سلام

یک سری هک درباره وی بی به نظرم رسید که بهتون بگم چند وقت پیش توی سایت هکرز دات آی آر دیدم اگر خودتون سرچ کنید بهتره ، چون هک های متعددی برای وی بی توش هست .:

Mandana

Active Member
هاین؟
خوب اگه هکه وی بی ئه توی خوده سایته رسمی ئه وی بی هم باید باشه.نیستش آیا؟
هکه چی هستش؟
462627z2v374m3zv.gif

robic

کاربر فعال
آیا وی بی شما لایسنس داره ، آیا؟

نمی دونم ، ولی اگر وی بی نول شده باشه ، با مشکل مواجه میشید در این مورد

زیادم به - ه ک ر ز د ا ت آ ی آر - .....؟! هر چی باشه ، گروه امنیتی هستند.

robic

کاربر فعال
خیلی فروم ها هستند که نول شده استفاده می کنن ، ولی نمی دونن که روی آب دارن خونه می سازن

اگر اینطوریه که خیلی خوبه ، تبریک می گم بهتون برا اینکار

Dark-M4N

Member
هاین؟
خوب اگه هکه وی بی ئه توی خوده سایته رسمی ئه وی بی هم باید باشه.نیستش آیا؟
هکه چی هستش؟.

آقا/خانوم معلم اجازه؟ما fبگیم؟

ببین مثلآ تو یسری فروم های موبایل پایینش میزنه برند موبایل و اینا به این میگن هک:shock:

یه چیز ساده تر از ماژول

که اکثرآ وی بی ها سره همین ها هک(اون هک ئه نه ها نفوذ) میشن:D

Mandana

Active Member
خوب هک رو که می دونم چی ئه دوست جان
462627z2v374m3zv.gif

اما اخه کلی هک هستش برای وی بی.گفتن هک نصب کنیم.من میگم منظورتون چه هکی ئه.اسم یا مشخصاتشو بگین
640449l408s0tp64.gif

Mandana

Active Member
خوب هک رو که می دونم چی ئه دوست جان
462627z2v374m3zv.gif

اما اخه کلی هک هستش برای وی بی.گفتن هک نصب کنیم.من میگم منظورتون چه هکی ئه.اسم یا مشخصاتشو بگین
640449l408s0tp64.gif

Bahram.ws

New Member
نميدونم جاش اينجاست يا نه! ولي راه تماس ديگه اي پيدا نكردم
من ديشب ثبت نام كردم يه مورد ديدم توي صفحه اول وب سايت يعني اينجا: www.majidonline.com
به جاي كلمه FORUM اشتباها نوشته شده FROUM
ديگه اگه به اينجا مربوط نميشد شرمنده!

جدیدترین ارسال ها

بالا