میگما فکر کنم تنظیمات این آلبوم رو میتونین طوری تغییر بدین که کاربر هرچی میخواد خودش بزاره برا خودش و این همه زحمت فیلترینگ زیر دست ماندانا خانم نیوفته نه !؟ یعنی کارتون خیلی راحت میشه .
موفق باشید .
خوب نمیشه آخه ^.^ اولش قرار بود اینجوری باشه ولی واقعن ممکنه مساله ی فیل ترینگ برامون مشکل ساز بشه.چون اینهمه کاربر.گرد اش هم بکنیم صد هزار تا کاربر اگه یکیشون هم محضه لجبازی یا هر چی توی آلبومش عکس چیز دار بذاره کل سایت به خطر می افته.باز هم میگم این فقط آلبومه.گالری رو که راه بندازیم برای اون هم دسته ما و هم دسته شما کلی بازتر هستش.این آلبوم واقعن امکاناته زیادی نداره که بشه روش مانور داد
:دی
ما هم نظر بدیم...
قالب رو اگر عوض کردید امکان انتخاب قبلی رو هم بزارید.
تورو خدا برای بعضی ها این 30 ثانیه مدت انتظار برای ایجاد پست جدید رو بردارین
(من تو تاپیک دانلودستان فتوشاپ ورژن 2 => new آسفالت شدم برای این مدت ها)
لطفا تایم ها رو فارسی کنید ....
به جونه تک بچه ای که ندارم امکانش نیست برداریم
.قبلش هم توضیح دادم.خیلی وقتها یوزر خل و چل میادش اسپم می زنه.ازین موارد زیاد داشتیم.این سی ثانیه حداقل باعث میشه کار اش به تاخیر بیافته اما اگه فاصله ی زمانی رو برداریم عملن بیچاره می شیم
.فکرشو بکن می یک روز نباشم.یک عدد ازین انسانهای بی هدب هم بیاد اینطوری انجمن رو به فنا بده.
آخه پسره خوب دلیلی نداره توی پسته جدا جدا بذاری.وقتی همه رو می خوای توی یک تاپیک بذاری و پشته سر هم، خوب همه شون رو یک پست کن بفرست بره ^.^ اینطوری کاره خودت هم سبک تر میشه و ارزش پستها هم بیشتر.البته میله خودته اما به دلیلی که گفتم امکان برداشتن این محدودیت زمانی رو نداریم
تاریخ ها هم دارن فارسی می شن.اون رو داره مجید طفلک انجام میده و خوب نته اون از می و صادق داغون تره.برای همین یک مقدار باید صبر کنین.اینهمه که لطف کردین و صبر کردین اینهم روش ^.^
موفق باشی حبیبی