♥ یک خونه تکونی...به نظر همه ی شما نیازمندیم ♥

Mohamad

O-.-O
ما هم نظر بدیم...

قالب رو اگر عوض کردید امکان انتخاب قبلی رو هم بزارید.

تورو خدا برای بعضی ها این 30 ثانیه مدت انتظار برای ایجاد پست جدید رو بردارین
(من تو تاپیک دانلودستان فتوشاپ ورژن 2 => new آسفالت شدم برای این مدت ها)

لطفا تایم ها رو فارسی کنید ....

( با تشکر از ماندانا جان و
صادق خان برای زحمت هاشون )

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
میگما فکر کنم تنظیمات این آلبوم رو میتونین طوری تغییر بدین که کاربر هرچی میخواد خودش بزاره برا خودش و این همه زحمت فیلترینگ زیر دست ماندانا خانم نیوفته نه !؟ یعنی کارتون خیلی راحت میشه .

موفق باشید .
خوب نمیشه آخه ^.^ اولش قرار بود اینجوری باشه ولی واقعن ممکنه مساله ی فیل ترینگ برامون مشکل ساز بشه.چون اینهمه کاربر.گرد اش هم بکنیم صد هزار تا کاربر اگه یکیشون هم محضه لجبازی یا هر چی توی آلبومش عکس چیز دار بذاره کل سایت به خطر می افته.باز هم میگم این فقط آلبومه.گالری رو که راه بندازیم برای اون هم دسته ما و هم دسته شما کلی بازتر هستش.این آلبوم واقعن امکاناته زیادی نداره که بشه روش مانور داد
152fs977895.gif

veiledsmile2.gif
:دی

ما هم نظر بدیم...

قالب رو اگر عوض کردید امکان انتخاب قبلی رو هم بزارید.

تورو خدا برای بعضی ها این 30 ثانیه مدت انتظار برای ایجاد پست جدید رو بردارین
(من تو تاپیک دانلودستان فتوشاپ ورژن 2 => new آسفالت شدم برای این مدت ها)

لطفا تایم ها رو فارسی کنید ....
به جونه تک بچه ای که ندارم امکانش نیست برداریم
152fs979012.gif
.قبلش هم توضیح دادم.خیلی وقتها یوزر خل و چل میادش اسپم می زنه.ازین موارد زیاد داشتیم.این سی ثانیه حداقل باعث میشه کار اش به تاخیر بیافته اما اگه فاصله ی زمانی رو برداریم عملن بیچاره می شیم
152fs972921.gif
.فکرشو بکن می یک روز نباشم.یک عدد ازین انسانهای بی هدب هم بیاد اینطوری انجمن رو به فنا بده.
6tx9nxs.gif
آخه پسره خوب دلیلی نداره توی پسته جدا جدا بذاری.وقتی همه رو می خوای توی یک تاپیک بذاری و پشته سر هم، خوب همه شون رو یک پست کن بفرست بره ^.^ اینطوری کاره خودت هم سبک تر میشه و ارزش پستها هم بیشتر.البته میله خودته اما به دلیلی که گفتم امکان برداشتن این محدودیت زمانی رو نداریم
تاریخ ها هم دارن فارسی می شن.اون رو داره مجید طفلک انجام میده و خوب نته اون از می و صادق داغون تره.برای همین یک مقدار باید صبر کنین.اینهمه که لطف کردین و صبر کردین اینهم روش ^.^

موفق باشی حبیبی
152fs979680.gif

hellboy3d

Member
سلام
من منتظر این گالریم که گفتین جون من مانی جان هرچه زودتر اقدام کن
دارم میرمیرم :oops:
حالا گذشته از شوخی من یه نظر دارم
به نظرم باید هر چند وقت یکبار یه کی از انجمن به عنوان بهترین انجمن شناخته بشه (اساس میزان فعالیت)
و بعد امکانات بهشون اضافه کرد
این یه جورایی از فعالییت کاربرای اون انجمن تشکر شده
موفق باشین

Mandana

Active Member
agha ye kar kon.alan too photoshop e man baz e :D bia ta haminja ke pish rafte behet neshoon bedam too pm.halle?:D

p.n:sharmande me baz farsim be fana raft

EMIRATES

Active Member
با سلام

توروخدا یه کاری کنید اونایی که مثل من درجه شون از کاربر جدید بالاتره بتونن آواتار متحرک بزارن , مثال همین عکس خودم که الان هست (آواتارم) متحرک بود و .......

ولی شد این :اشک:

با تشکر.

HamidSHS

Active Member
Agha Ye Kar Kon.alan Too Photoshop E Man Baz E :d Bia Ta Haminja Ke Pish Rafte Behet Neshoon Bedam Too Pm.halle?:d

P.n:sharmande Me Baz Farsim Be Fana Raft
خب واسه ما هم بزار ببينيم
اندر کف مونديم !!!
موفق باشي
ياعلي

ALI4GHA

Member
آره بذارید تا همه ببینند و نظرشون را بگن
اینجوری کار خیلی بهتر میشه .

Mohamad

O-.-O
با سلام

توروخدا یه کاری کنید اونایی که مثل من درجه شون از کاربر جدید بالاتره بتونن آواتار متحرک بزارن , مثال همین عکس خودم که الان هست (آواتارم) متحرک بود و .......

ولی شد این :اشک:

با تشکر.

حداقل کاربر فعال ها رو متحرک بکنید ...:sad:

S4DEGH

Well-Known Member
مسئله متحرك شدن آواتر جزو امكانات كاربران ويژه هست دوست عزيز .. :)

EMIRATES

Active Member
خوب آخه باید بین امکانات کسایی که فعالیتشون بیشتره با کسایی که فعال نیستن یه تفاوتی باشه

تنها تفاوت کاربران فعال با جدید - درجه شون هست - خواهشا یه فکری کنید.

با تشکر.

Mandana

Active Member
خوب آخه باید بین امکانات کسایی که فعالیتشون بیشتره با کسایی که فعال نیستن یه تفاوتی باشه

تنها تفاوت کاربران فعال با جدید - درجه شون هست - خواهشا یه فکری کنید.

با تشکر.

آخه در حاله حاضر درجه ی یوزرها بر حسبه تعداده پست مشخص میشه.برای همین فعلن ترجیح میدیم این کار رو نکنیم چون فقط باعثه ارساله پسته اضافه میشه.اما چشم
من با مجید صحبت می کنم.اگر اون موافق بود می هم مخالفتی ندارم ^.^
موفق باشین

the_king

مدیرکل انجمن
پیشنهاد می کنم اینکار رو نکنید، اگه تعداد آواتار های متحرک در یک صفحه بالا بره، هم چشم رو خسته می کنه و هم
اعصاب خواننده رو به هم می ریزه. همانقدر که یک آواتار متحرک برای صاحبش جذابه می تونه برای خواننده تاپیک
مزاحمت ایجاد کنه.

آواتار شخصی مثل خودروی شخصی می مونه، اختیارش دست ماست ولی نباید چنان چراغونیش کرد که چشم سایر
راننده ها رو آزار بده. اگه تعداد صاحبان آواتار متحرک همچنان محدود باشند خیلی بهتره.

dead_makers

Active Member
با سلام و خسته نباشید،من چندتا خواهش داشتم،البته وقت نکردم سرچ کنم ببینم کسی مطرح کرده یا نه،به هرحال:
اگه بشه قسمت گالری در هر انجمن(مثلا انجمن 3بعدی)بصورتی بشه که همه عکس ها در یکجا جمع بشن،بدون حرف های اضافه با مشخصات فرد سازنده،خیلی خوب میشه،اگه یه حالتی هم ایجاد بشه که هر کس گالری کوچکی برای خودش داشته باشه هم دیگه نورالانره،یه چیزی مثل portfolio که سایت های معتبری مثل cgtalk و 3dm3 و... دارن.به هر حال مجید آنلاین سایت حرفه ای گرافیکمونه احتمالا بچه های قوی برای ساختن چنین امکاناتی داره...
اگه پیشنهادم بیجا نیست یه لطفی بکنید تا سایتی با بیشترین امکانات داشته باشیم
پیشاپیش از پیگیریتون متشکرم.

S4DEGH

Well-Known Member
اگه یه حالتی هم ایجاد بشه که هر کس گالری کوچکی برای خودش داشته باشه هم دیگه نورالانره،یه چیزی مثل Portfolio که سایت های معتبری مثل Cgtalk و 3dm3 و... دارن
اين مورد فعال هست دوست عزيز .. به پروفايل خود مراجعه كنيد . بخش آلبوم شخصي رو خواهيد ديد .. :)

جدیدترین ارسال ها

بالا