♥ یک خونه تکونی...به نظر همه ی شما نیازمندیم ♥

Mandana

Active Member
سلام همگان
خوبین؟
6gurhxk.gif

خوب از اونجایی که ممکنه _ فقط ممکنه_ یک مدت نباشم گفتم یک خونه تکونی کوچولو_ البته نه زیاد کوچولو_ قبلش برای ظاهر سایت انجام بدیم
4u2ap3b.gif

برای این خونه تکونی به نظر همه ی شما، تک تک تون نیاز داریم
heartshape2.gif

چجوری؟متن پایین رو بخونین ^.^

از اونجایی که مطمئنن خیلی های شما به ظاهر فعلی سایت عادت کردین، و شاید برای خیلی هاتون هم تکراری و کسل کننده شده، همون طور که گاهی دکوراسیون خونه رو لازمه برای تنوع عوض کنیم، لازمه یک مقدار ظاهر سایت رو هم تغییر بدیم
چطوری؟

افزودن هک ها و اضافه کردن تنظیملت بیشتر
البته یک عالمه تغییرات دیگه هم در راهه _ مثل اسمایل ها که همه شاکی اند و یک عالمه سورپرایز
smileybunny1.gif
_

حالا از همه می خوام هر کس، هک جدیدی میشناسه که فکر می کنه می تونه مفید باشه
معرفی کنه _ نام کامل حتی الامکان_
اگر هم اسمشو نمی دونید، بگید دقیقن چکار می کنه تا مشابه اش رو پیدا کنیم
اگر هم می خواید فلان چیز به سایت اضافه بشه اما با وی بی آشنایی ندارید، باز هم مشکلی نیست.بگید چه چیزی می خواید اضافه بشه تا ما خودمون اضافه کنیم _ تقریبن تمام زحمتش رو kami_mz مدیریت فنی سایت می کشن
rose.gif
_

از حالا بگم، امکان افزودن بازیگاه به هیچ عنوان نیست چون مجید آنلاین سایت تخصصی هستش نه تفریحی.پس لطفن این یک مورد رو قلم بگیرید :دی

اما از تک تک تون خواهش می کنم حتی اگر شده یک نظر یک جمله ای بدین.چون بهر حال سایت مال شماست و اگر می خوایم تغییری توش بدیم، باز هم برای شماست پس چه بهتر که خودتون هم توش سهیم باشین

شما پیشنهاد بدین
ما در صورتی که ببینیم پیشنهاد خوبی هست و قابل اجراست، انجامش میدیم

منتظر هر گونه پیشنهاد شما هستیم
4xvim2p.gif

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
از ماندانا ممنونم بابت این تاپیک

هموطنوری هم که ماندانا گفت ما داریم یک سری تغییرات میدیم که همگی برای راحتی کار کاربران وو برای اونها هستش ، در نتیجه از تمامی دوستان درخواست میکنم که نظرات خودشون رو به ما بگن که اونها رو هم لحاظ بکنیم چون نظر من و مدیران فقط مطرح نیست باید افرادی که میخوان استفاده کنند نظر بدهند.

امیدواریم که بتونیم محیط مناسبی رو برای تبادل نظر تخصصی کاربران مهیا کنیم.

مجید

L-B

Well-Known Member
من تو VB وارد نیستم ولی پیشنهاد دارم که اخر صفحه
پایین
توئضیحتی در مورد Statistics - Top 10
Top Posters
Newest Members
Latest Replies
میتونه خوب باشه!!!

[SOBHAN]

Active Member
همونطور كه گفتيد اسمايل ها وضع بدي دارن .... از اسمايل هاي ثابت هم ميشه استفاده كرد .
رنگ فعلي سايت هم مناسب هست .

موفق باشيد
محمد حسين

belderchin

Member
سلام

اولا اينكه ممنون از ارزش قائل شدن به نظرات كاربراي سايتتون ! همين تصميم و نظر شماست كه سايتتون رو از ديگر سايتها متمايز

مي كنه !

دوم منم يه پيشنهادي دارم كه قبلا هم خدمت ماني خانم عرضيده بودم ولي خوب جوابي نگرفتم ! نظر من اضافه شدن يه بخش به

عنوان بخش سخت افزار و طرح مشكلات سخت افزاري بچه ها هست .... مگه وبمسترها مشكلات سخت افزاري براشون پيش

نمياد .... به هر حال پيشنهاد از من بود بقيه اش با شما .........

موفق باشيد

alionline1366

Active Member
یک سیستم جدید به ویبولتین جدید اضافه شده که هر کاربر میتونه برای خودش یک گالری داشته باشه و میتونند تو پروفایلش پیغام بزارند به صورت پابلیک اگه ویبولتین رو آپدیت کنید اضافه میشه که خیلی توپه

Mandana

Active Member
در مورد رنگ های فعلی سایت، چشم به موقع اش عوض میشه
یک سیستم جدید به ویبولتین جدید اضافه شده که هر کاربر میتونه برای خودش یک گالری داشته باشه و میتونند تو پروفایلش پیغام بزارند به صورت پابلیک اگه ویبولتین رو آپدیت کنید اضافه میشه که خیلی توپه

امروز خواستیم وی بی رو آپدیت کنیم اما چون قالب حال حاضر با اون به خوبی سازگار نبود، قرار شد قالب رو درست کنم و بعد وی بی رو آپدیت کنیم تا سایت از قیافه نیافته
crazy.gif

اما خوب این بخش قضیه رو نمی گم چون اولن کار زیاد می بره، دوم قراره جزو سورپرایز ها محسوب بشه
wink.gif
برای همین العان نمیگم اش
shy.gif

دوم منم يه پيشنهادي دارم كه قبلا هم خدمت ماني خانم عرضيده بودم ولي خوب جوابي نگرفتم ! نظر من اضافه شدن يه بخش به

عنوان بخش سخت افزار و طرح مشكلات سخت افزاري بچه ها هست .... مگه وبمسترها مشكلات سخت افزاري براشون پيش

نمياد .... به هر حال پيشنهاد از من بود بقيه اش با شما .........

آخه حبیبی العانش هم بخش سخت افزار داریم:

http://forum.majidonline.com/forumdisplay.php?f=32

نمیشه که دو تا بذاریم که آخه
1656.gif

مرسی از نظرها.منتظر بقیه اش هستم ^.^

Mehdi_44

Well-Known Member
:razz:با سلام و خسته نباشید

فکر کنم تغییرات رنگی برای تم سایت برای کاربر فعال باشه خوب هست

چقدر بچه ها فعالا / 30 دقیقه پیش صفحه فقط دوتا پست داشت / یادم رفته بود پست را بزنم و وقتی ارسال شد تعجب کردم / فکر میکردم اولین نفر باشم

آخرین ویرایش:

shayanboy

Active Member
به به . عالی شد . همیشه باید در زندگی حتی در زندگی مجازی تنوع ایجاد کرد. و این خوبه . چرا که کاربران می تونند با علاقه و تنوع بیشتر فعالیت کنند .
از ماندانا بسیار تشکر می کنم . به خاطر این تاپیک که ایجاد کرد.:)

اسمايل ها حتما بیشتر بشه چون کمه . و اسمایل هایی که به سایت هم بیاد و خوب باشه .
در مورد قالب سایت . همین قالب حتما کاربران عادت کردند. اما تنوعی در رنگ بندی داده بشه بهتره . اما طوری نباشه سنگین باشه. :wink:
در مورد امکانات وی بی . ورژن جدید حتما به روز بشه . چون امکانات بیشتری داره . :)

بخش انجمن های بازی های کامپیوتری و مطالب مربوط به آن می تونه بخش جلب توجهی در کنار بقیه انجمن ها باشه . ( البته شاید زیاد ضرووری نباشه )
آیکون های کنار انجمن ها نسبتا خوبه اما اگه بشه تنوعی تو اون هم داد خوب میشه
با اگه نظری باشه حتما می گم .
با تشکر
شایان .

عاشق تغييراتم و اما پيشنهاداته من:

* تو بالايه صفحه اول فروم مجيد آنلاين بخشى با نام تاپ گالرى هستش كه شامل چندين طرح برتره اخيره ، اما بعده يه مدت ديگه خبرى از آثار قديمى تر نيستش ، خوب بدك نيست آدم به طرح هايى كه قبلنا به تاپ گالرى راه پيدا كرده اند دسترسى داشته باشه! حالا به نظره من يه بخشى رو با نام تاپ گالرى يا آثار برتر (يا هر اصطلاح ديگه اى كه خودتون صلاح ميدونيد) به فروم اضافه كنيد كه شامل آرشيوى از آثارى باشه كه به تاپ گالرى راه پيدا كرده اند!

* در ضمن اگه طرح هدرتون رو هم عوض كنيد كه ديگه محشر ميشه ، اگه متحرك (فلش) باشه كه ديگه محشرتره!
اگه كمكيم هم از دست بنده حقير برمياد ، مطمئنا دريغ نخواهم كرد!
تويه كل فروم مثلا همينجا اون بالا "Majidonline Forums > عمومي > نظرات و پيشنهادات" به جايه 'ي'
عريى كه زير اون ى دو تا نقطه هستش بهتره از 'ى' فارسى استفاده كنيد ، به نظرتون شايد زياد به چشم نياد اما من شديدا با يه عربى مخالفم و موفقم كه خيلى تو زيبايى سايت تاثير ميزاره!

* اگه تو بعضى قسمت ها و بخش ها از Ajax و يا هك هايى استفاده كنيد كه ديگه نياز به رفش سايت نباشه ،
هم پهناى باند كم ترى مصرف ميشه و هم تو زمان كاربر صرفه جويى ميشه و ...
مثلا برايه اينكه از صفحه 1 اين تاپيك به صفحه 2 بره ديگه كل سايت رفش نشه ، اصلا مثل اين سايت deviantart.com كه بعضى قسمتاش به صورت Ajax لود ميشن ، واسه منى كه از اينترنت ذغالى ايران استفاده ميكم خيلى فاز ميده :--)

* اضافه شدن شكلك هايه جديد و تغيير آيكون اغلب قسمت ها هم به نوبه خود تغيير محسوس و جالبى ست!

* راستی تو فكر طراحی نسخه 2 افزونه تولبار مجيد آنلاين ويژه فايرفاكس هستم كه چند مدت پيشا نسخه 1ش رو ارائه دادم كه با استقبال خوبی هم روبرو شدم ، اگه زنده موندم تو اين چند مدته نسخه جديد رو با كلی تغييرات به بر و بچ مجيد آنلاينى هديه ميدم !

فعلا همينا حاصل تراووشات ذهنى من بود ، اميدوارم كار ساز باشه
251.gif

با تشكر
محمد اميری
عضو كوچك اين سايت

[REZA]

Member
سلام
والا سایت که خوبه فقط کاش یه بخش اشپزی هم اضافه میکردین که من امروز تو قیمه گوجه سبز نمیریختم!!!!!!
من شخصا به این تم عادت کردم و دوسش دارم.

راستی دو تاسوال؟!
اول اینکه تغییرات تو بخش ظاهری یا زیر ساختی؟!
یهنی قراره امکانات جدیدی اضافه بشه یا اینکه با یه آپگرید اساسی طرفیم؟! :دی
دوم هم اینکه قراره کمک هم بکنیم یا فقط باید بنظریم؟!
می هم بازی با وی بی رو دوست دارم ها....منم بازی میدین؟!!!
مرسی از توجهتون
موفق باشید

Mandana

Active Member

توی بخش زیر ساختی ئه اصلی امروز تغییراتش رو می انجام دادم.باید دقت زیادی داشته باشی تا متوجه بعضی هاشون بشی
crazy.gif

اما هر دو.بر فرض همین ایده ی آژاکس کردن صفحه ها خیلی جالب بود و خوب جزو طرح های طولانی مدت هستش :دی
ولی مطمئنن با تنظیمات بیشتر طرف خواهید بود و خوب اگر قرار بود فقط وی بی رو آپدیت کنم که براش تاپیک نمی زدم دیگه :دی

قراره فقط بنظرید.نظریدنتون بهترین کمک ئه
wink.gif

وی بی بازی دوست می داری؟ ایول حتمن اگر لازم شد مزاحم میشیم پس
bouquet.gif

اما فعلن بهترین کمک، همانا نظر دادنه
wink.gif

خوشحال شدم بعد مدتها دیدمت.موفق باشی
wavey.gif

EMIRATES

Active Member
با سلام

خوفيد؟
121fs725372.gif

نظرام اينان:
acigar.gif

اول اينکه اين قالب عاليه و يجوری الان تو دل کاربرا جا شده و وقتی اسم مجيد آنلاين مياد بيشتر کاربرا ياد تم مجيد آنلاين ميفتن و اينکه تغييرش زياد جالب نيست.
47b20s0.gif

دومنم اينکه اگه بشه برای کاربرايی که فعال هستن و مثلاً بالای 1000 پست دارن ، امکاناتی اضافه بشه عاليه.
prankster2.gif

سومنم .... دستتون درد نکنه
gigglesmile.gif

با تشکر.
give_rose.gif

آخرین ویرایش:

websamancom

Well-Known Member
سلام
بنظر من همینطور خوبه مثل فرومهای دیگه که زیاد شلوغ بازی در آوردن شما اینطور نشید ولی هک فعالترینها رو بزارید بد نیست
ولی در کل من مجید آنلاین رو ترجیح میدم به تمام فرومهای دیگه آدم در اینجا حال اسپم دادنش نمیاد ولی با اینکه من در پرشین تولز 2بار بن شدم
بهرحال فروم خوبی دارید موفق باشید

Alt255

Member
سلام
من می گویم یک بخش مثل عکس هایی که در بالای انجمن قرار می دهید در آنجا ایجاد کنید و ÷ست ها و موضوعات منتخی و ویژه را در آن قرار دهید.مثلا شخصس که برای مجید آنلاین چیزی ساخته لینک آن را در بالا قرار دهید.

blognevis

Active Member
بنظر من مقداري سايت سنگين هست؟

اگر درست ميگم اين از همه مهمتر است اگر اشتباه ميكنم عذر ميخوام از دوستان كه وقتشان را گرفتم

Sampro

Member
به به

سلام
حرف از تغییرات شد .... به به خیلی ممنون از بها دادن به کاربرا

صفحه ی اصلی
می دونید من به کسی نمی گم سایت مجید آنلاین می گم فروم مجید آنلاین
چون واقعا صفحه ی اصلی سایت عملا غیر قابل استفاده شده و اخبار جدیدش که همیشه دنبالشون می کرم مال یکی دو سال پیش شدن .
در ضمن اگه آپدیت هم شد بهتره یه Rss برا اخبار هم بزارید
راستی حرف از Rss شد به نظرم یه امکانی بزارید تا بچه ها از آخرین پست های ارسال شده در فرومی که مشخص می کنن با Rss مطلع بشن

توتوریال
مشکل دیگه اینه که بچه ها اگه آموزشی دارن می یان و تو فرم می زارن . که بعد از مدتی قدیمی می شه
و از آنجایی که فروم ها هم به درستی طبقه بندی نشده اینه که باید از ابزار سرچ استفاده بشه . (البته سرچ برای کسایی خوبه که بدونن چی سرچ کنن)

یعنی عملا بخش توتوریال باید فعال تر بشه.

گالری
در ضمن برای بزرگترین مرجع گرافیک فارسی زبانان عیبه که بخش گالری نداشته باشه (برای هر کاربر) . الان دیدم که بعضی کاربرا برا خودشون تو سایت های دیگه گالری دارن (لینکشون تو امضا گذاشتن) مثل خود شما

تم
بعضی از دوستان مایلند تم تغییراتی داشته باشه و بعضی ها دوست ندارند . می تونید هر دو رو با هم داشته باشید . یعنی امکان تعویض بدید (الانم داره!) و تم های بیشتری رو فعال بزارید تا بچه ها بتونن بینشون سوئیچ کنن و هر کروم رو که مایلن استفاده کنن من تو یه سایت دیگه از تم مورد علاقم استفاده می کنم ولی اینجا تحملش می کنم.

gmt
یه چیزی هم هست که من چند ماه پیش به بخش ارتباط با ما فرستادم ولی مثل اینکه اون جا رو تحته کرده بودند . مشکلم این بود که من Gmt رو 3.5 انتخاب کرده بودم یعنی تهران ولی بعد از Ok شدن 4.5 می شد و واقعا من تو تاریخی که بچه ها پست می زدن دچار شبهه می شدم .

راستی شما این نظر خواهی هم که گزاشتید تو امضا زیاد جالب نیست . یه فکری هم برای این جور موارد مهم پیدا کنید تا کاربرا زودتر متوجه بشن و بهتر شرکت کنن.

در آخر از ماندانا خانم به خاطر این کار خوبشون تشکر می کنم و از بقیه هم به خاطر نظراتشون
. راستی چرا نیستید یه چند وقت, نگفتید.

kami_mz

Well-Known Member
[reza];669366 گفت:
سلام
والا سایت که خوبه فقط کاش یه بخش اشپزی هم اضافه میکردین که من امروز تو قیمه گوجه سبز نمیریختم!!!!!!
من شخصا به این تم عادت کردم و دوسش دارم.

راستی دو تاسوال؟!
یهنی قراره امکانات جدیدی اضافه بشه یا اینکه با یه آپگرید اساسی طرفیم؟! :دی
دوم هم اینکه قراره کمک هم بکنیم یا فقط باید بنظریم؟!
می هم بازی با وی بی رو دوست دارم ها....منم بازی میدین؟!!!
مرسی از توجهتون
موفق باشید

جواب سه تا سوال اولتون: هردو.

Mandana

Active Member
اول اينکه اين قالب عاليه و يجوری الان تو دل کاربرا جا شده و وقتی اسم مجيد آنلاين مياد بيشتر کاربرا ياد تم مجيد آنلاين ميفتن و اينکه تغييرش زياد جالب نيست.

حق با شماست اما خیلی از فروم های دیگه هم لطف کردند قالب رو به عبارتی بی اجازه استفاده کردند.ینی در حقیقت این قالب تا حد زیادی خز شده
crazy.gif
و برای همین دارم سعی می کنم چیزی درست کنم که یک مقدار تک باشه.چون همونطور که گفتین هر سایتی رو با قالبش می شناسن ^.^
حالا فعلن همین قالب رو برای 3.7 درست کردم، ببینم کی فرصت بشه قالب جدید رو تکمیل کنم.اما قول میدم این قالب رو هم جزو قالبهای انتخابی بگذارم تا هر کدوم رو خواستین استفاده کنین
wink.gif

دومنم اينکه اگه بشه برای کاربرايی که فعال هستن و مثلاً بالای 1000 پست دارن ، امکاناتی اضافه بشه عاليه.

یکم ستم ئه.نیست؟
crazy.gif
در اون صورت کار خودم زیاد میشه چون دائمن بچه ها برای اضافه شدن پستهاشون پستهایی می زنن که شاید در حالت عادی، نمی زدن
help.gif

اما در حال حاضر هم در اغلب انجمن ها، کاربران فعال انتخاب شدن اما هنوز بهش فکر نکردم چه مزایایی براشون در نظر بگیرم.اگر چیزی به ذهنتون رسید حتمن بگین
wavey.gif

سلام
بنظر من همینطور خوبه مثل فرومهای دیگه که زیاد شلوغ بازی در آوردن شما اینطور نشید ولی هک فعالترینها رو بزارید بد نیست
ولی در کل من مجید آنلاین رو ترجیح میدم به تمام فرومهای دیگه آدم در اینجا حال اسپم دادنش نمیاد ولی با اینکه من در پرشین تولز 2بار بن شدم
بهرحال فروم خوبی دارید موفق باشید

نه مطمئن باشید چیز اضافه نصب نمی کنیم چون هم صفحه ها بیخودی سنگین میشن اما به قول شما شلوغ میشه
شما خیلی لطف دارین ^.^ اما خوب توی پی تی تاپیک جوک و این چیزها آزاده و خوب برای همین فکر کنم بحث در هر موردی میشه در حالی که توی مجید آنلاین خود بخود همچین جو ای نبوده
بهر حال بازم لطف دارین شما هم هم موفق باشین
bouquet.gif

قالب را هم عوض كنيد خيلي تكراري شده

چشم
bouquet.gif

سلام
من می گویم یک بخش مثل عکس هایی که در بالای انجمن قرار می دهید در آنجا ایجاد کنید و ÷ست ها و موضوعات منتخی و ویژه را در آن قرار دهید.مثلا شخصس که برای مجید آنلاین چیزی ساخته لینک آن را در بالا قرار دهید.

سلام
ممنون فکر خیلی خوبی هستش در مورد اینکه چطور اجرا بشه حتمن فکر می کنم .مرسی لطف کردی دوست جان
wavey.gif

بنظر من مقداري سايت سنگين هست؟

اگر درست ميگم اين از همه مهمتر است اگر اشتباه ميكنم عذر ميخوام از دوستان كه وقتشان را گرفتم

نمی دونم خود صفحه اصلی سایت رو منظورتونه یا انجمن؟ من خودم هیچ وقت از صفحه اول وارد فروم نمیشم و forum.majidonline.com رو بوکمارک کردم تا راحت باشم.خودم هم دیال آپ هستم و فروم برای من سنگین نیست اما در مورد صفحه اول سایت بهتون حق می دم و در اولین فرصت به اون هم رسیدگی می کنم
خیلی خیلی ممنون و موفق باشین
bouquet.gif

سلام دوست جان سم خوبین؟^.^

صفحه ی اصلی
می دونید من به کسی نمی گم سایت مجید آنلاین می گم فروم مجید آنلاین
چون واقعا صفحه ی اصلی سایت عملا غیر قابل استفاده شده و اخبار جدیدش که همیشه دنبالشون می کرم مال یکی دو سال پیش شدن .
در ضمن اگه آپدیت هم شد بهتره یه Rss برا اخبار هم بزارید
راستی حرف از Rss شد به نظرم یه امکانی بزارید تا بچه ها از آخرین پست های ارسال شده در فرومی که مشخص می کنن با Rss مطلع بشن

شدیدن موافقم.متاسفانه من تمام وقتم رو برای انجمن صرف می کنم برای همین عملن فرصتی برای فعالیت در اونجا برام باقی نمی مونه.اما خوب بهر حال اگر یک عدد انسان فعال مهربون پیدا بشه که مسئولیت اونجا رو بر عهده بگیره تا زمانی که ورژن جدید سایت رو رلیز کنیم، واقعن ممنونش میشم

در مورد Rss هم چشم، اگر امکانش بود حتمن اضافه می کنیم فکر خوبی هستش.مرسی

توتوریال
مشکل دیگه اینه که بچه ها اگه آموزشی دارن می یان و تو فرم می زارن . که بعد از مدتی قدیمی می شه
و از آنجایی که فروم ها هم به درستی طبقه بندی نشده اینه که باید از ابزار سرچ استفاده بشه . (البته سرچ برای کسایی خوبه که بدونن چی سرچ کنن)

یعنی عملا بخش توتوریال باید فعال تر بشه.

این مشکل هم مثل بخش اخبار هستش.ینی در حال حاضر کسی رو نداریم که فعلن بخش اخبار و آموزش ها رو به عهده بگیره متاسفانه.اما چشم حتمن یک فکری براش می کنیم.

گالری
در ضمن برای بزرگترین مرجع گرافیک فارسی زبانان عیبه که بخش گالری نداشته باشه (برای هر کاربر) . الان دیدم که بعضی کاربرا برا خودشون تو سایت های دیگه گالری دارن (لینکشون تو امضا گذاشتن) مثل خود شما

به ورژن 3.7 که آپدیت بشیم بخش گالری رو به احتمال زیاد راه اندازی می کنیم.زمان راه اندازی گالری مشخص نیست اما مطمئنن این کار رو خواهیم کرد.مرسی ^.^
تم
بعضی از دوستان مایلند تم تغییراتی داشته باشه و بعضی ها دوست ندارند . می تونید هر دو رو با هم داشته باشید . یعنی امکان تعویض بدید (الانم داره!) و تم های بیشتری رو فعال بزارید تا بچه ها بتونن بینشون سوئیچ کنن و هر کروم رو که مایلن استفاده کنن من تو یه سایت دیگه از تم مورد علاقم استفاده می کنم ولی اینجا تحملش می کنم.

چشم -.-

gmt
یه چیزی هم هست که من چند ماه پیش به بخش ارتباط با ما فرستادم ولی مثل اینکه اون جا رو تحته کرده بودند . مشکلم این بود که من Gmt رو 3.5 انتخاب کرده بودم یعنی تهران ولی بعد از Ok شدن 4.5 می شد و واقعا من تو تاریخی که بچه ها پست می زدن دچار شبهه می شدم .

این مورد رو نمی دونم از کجاست آخه برای خودم ساعت رو درست نشون میده
1656.gif

راستی شما این نظر خواهی هم که گزاشتید تو امضا زیاد جالب نیست . یه فکری هم برای این جور موارد مهم پیدا کنید تا کاربرا زودتر متوجه بشن و بهتر شرکت کنن.

می علاوه بر اینکه توی امضام گذاشتم ، توی اطلاعیه های انجمن هم برای اون تاپیک ایجاد کردم و خوب اینجا که نظرات و پیشنهادات هم تاپیک زدم.اما چشم اگر شد یک جای بهتر هم می زنم که جلوی چشم همه باشه.مرسی ^.^

در آخر از ماندانا خانم به خاطر این کار خوبشون تشکر می کنم و از بقیه هم به خاطر نظراتشون
. راستی چرا نیستید یه چند وقت, نگفتید.

منم از شما ممنونم و هم از بقیه
bouquet.gif

چون تیر کنکور دارم و خوب یک مقدار هم باید به وظایفم به عنوان یک عدد فرزند عمل کنم
wink.gif

ممنون و موفق باشی
wavey.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا