AVGHH
Member
از همتون ممنونناکم و تشکرآلود!
رندر جدیدو گذاشتم، که یه سری مشکلات قبلی (مثل درشت بودن بافت سیمان به قول Moralist-Boy ، عبارتهای عربی و انگلیسی، آبای توی سطل و دیوار) تا حدودی توش رفع شده.
حالا نوبت ماهم میرسه!
اگه بازم مشکلی داش بگید که اگه وقت کردم روش کار کنم.
دمت گرم، حال دادی.
رندر جدیدو گذاشتم، که یه سری مشکلات قبلی (مثل درشت بودن بافت سیمان به قول Moralist-Boy ، عبارتهای عربی و انگلیسی، آبای توی سطل و دیوار) تا حدودی توش رفع شده.
--------------------------------------------------------------------------------
اقدس هم جالبه .... مانی جان لطف کردن اسم به این قشنگی روت گذاشتن ... حیف نیست ....
حالا نوبت ماهم میرسه!
راس میگی خودمم با آبش حال نکرده بودم که تو رندر جدید تا حدودی رفع شده.فقط یه ایراد کوچولو....اونم اینه که آب زیاد طبیعی نشده،برای اولین بار که نگاهش کردم فکر کردم از این شنهای روانه که هر چیزی بیاد روش رو می بلعه....بعد متوجه شدم که آبه...روی متریال آب کار کن....
اگه بازم مشکلی داش بگید که اگه وقت کردم روش کار کنم.
وووه!! بابا اطلاعات عمومی!!تازه دیوار به این نون و ماستا نیست.دیواریست با قطر چند متر! که دور تا دورش مین گذاری شدس.موقع زدنش هر جا که چاه آب بود چاه رو دور میدن تا چاه مال اسرائیل بشه! اگه باغی چیزی میدیدن دیوارو از روش رو میکردن تا نابود بشه! حالا بمونه با چه تجهیزاتی از این دیوار محافظت میشه. اقدس جان( به گفته متین) خوب گفتی آخرش فکر کنم خود اسرائیل تو این دیفار غرق بشه. و جالبه بدونین علت اصلی این کشت کشتار آخر چیه؟!
2 تا از روئسا اسرائیل فکر کنم رئیس جمهور و وزیرش به خاطر فساد اخلاقی و رابطه جنسی نا مشروع عزل شدن.یه خانمی هست برای اینکه رای اعتماد بگیره و رئیس بشه فشار به غزه رو چند برابر کرده.
بیانیه رسمی اسرائیل درباره این حملات آخر (( اینقدر مردم را در غزه بدون آب غذا برق و .. میگذاریم تا بمیرند!!!!)
حالا این حقوق بشر و اینا کجان.
دمت گرم، حال دادی.
اگه شما گیر ندین که معضلی نیس!! الکیم گندش نکن تا بیشتر از این آبروریزی نشده!تو مجيد آنلاين، هر جا ميري بحث از اسم شماست؟!