سلاااااااااااااااااااام...
اووووه، چقد وقت نبودم!؟
آآآآی من حالم بده...، حالت تحمل دارم
... هووووووووع... هوووووووووووووووووع
وای پسر، تازه فهمیدم تو شرکت گیر چه آدمایی افتادم و خبر نداشتم!!
حیف ADSL ندارم، وگرنه چنتا از نمونه کاراشونو میذاشتم اینجا تا شمام مثل من از کار سه بعدی ناامید بشین، من که دارم پولامو جمع میکنم یه پیکان قراضه بگیرم بزنم تو کار مسافرکشی!!
فعلا علی الحساب اینو داشته باشین:
انیمیشن «سفیر امید» که یادتونه، غیر از لانچر و ونی که کنار موشکه، بقیه اش کار آقای کریمیه (کارگردانمون) یا مثلا نمیدونم War Maker رو دیدین یا نه، نورپردازی و لی اوت اون با آقای کریمی بوده.
این آقای شرفی با اسکن لاین رندرایی میگیره که بعضی وقتا من آرزو میکنم بتونم با منتال ری اون رندرارو بگیرم. کاراشون وحشیه
آقای نجیب زاده میگفت تو آذر (فک کنم منظورشون همین امسال باشه) شما و سیما کار مارو نشون میده.
کاشکی ADSL داشتم ریل ریگ آقای خزلی (یا شایدم خذلی، نمیدونم، انگلیسیش که Khezli یه) رو بذارم تا بفهمین این بشر چیه. با مکس اسکریپت، اسکریپت مینویسه میره براتون نون میگیره.
یه چیز دیگه، کاری که ما داریم میزنیم، اولین انیمیشنیه که رده «ویژه الف» رو داره، یعنی یه پروژه مهم ملی تاریخی حساب میشه، مثلا فیلم امام علی(ع) و... رده الف بودن.
اول قرار بوده کار 300 قسمت باشه که آقای نجیب زاده (تهیه کننده) فعلا 100 قسمتش رو قبول کردن، اگه خوب بود ادامه میدیم، اگه خدا بخواد.
احتمالا تا مدتها بعد خدافظ
التماس دعا
موفقتر باشین