از قانون اقتباس استفاده کني کيفيت کار در چه حدي هست ؟ ميتوني يه مثال بزني بيشتر دوست دارم مدلسازي محيط و کاراکتر رو ببينم thx
منو ميگي؟ اگه آره، صب کن ببينم چجوري بگم بهتره...
کاراکترا که رئال نيستن، خيلي هم فانتزي نيستن، اشيا کاملا فانتزي و فرفريه! فرفري منظورم يه چيزي شبيه فرفورژه اس، از خانم مستعان (بهناز مستعان فر، طراح اشيا) که به شوخي پرسيديم شما قبلا فرفورژه کار ميکردين گف نه، آخه آقاي صادقي از اين جور طرحا خوشش مياد.
رئالترين چيزي که من تاحالا ساختم کلاه خود اسکندر بوده که چيز فانتزي ئي توش من نديدم.
الان چيزي يادم نيس که بخوام مثال بزنم بگم شبيه اونه. ولي اگه يادم اومد ميگم.
avghh جان ما هنوز منتظر انيميتت هستيما ، پس چي شد ؟ خيلي دلم مي خواد سبک انيميتتون رو ببينيم ، تو ذهنم يه چيزه خوف تصور مي کنم که ان شاله همونجوري انيميت شده .
نه بابا! الکي شلوغش نکن! خوف چيه مرد حسابي؟! از اين حرفا ميزني بچه ها فک ميکنن چه خبره، پيکسار سريال ايراني داره ميسازه! اون انيميت منم که گفتم اصلا مربوط به سريال نبود، هويجوري بوده، برا سرگرمي. هنوز نگرفتمش (اينجوريم که داره بوش مياد حالا حالاهام نميتونم بگيرمش).
آره خيلي دممون گرمه!!! وقتي اومد 2 ماه موندم خونتون اونوقت ميفهمي!
نه... غلط کردم، بابا تو تعارف شابدول عظيمي حاليت نميشه؟!
همه بخوابين رو زمين و هيشکي از جاش تکون نخوره! غير از بوي جورابي که داره مياد، يه بوهاي مشکوک ديگه اي هم داره مياد! مهبد...؟! بچه...؟! انيميشن...؟!
خودتون اعتراف کنين وگرنه اين انجمن و خودم و خودتونو مجيد و ماندانا رو يه جا ميترکونم...
فک کنم فهمیدم قضیه چیه، پویانمایی جون چنتا از مقاله هایی که گذاشته نویسنده اش مهبد بذرافشانه، سوده تفاهم شده!