■ مـسـابـقـه طـراحــي هــدر سـايـت مجـيــد آنــلايــن ■

ببخشيد تم جديد رو خدمون طراحي كنيم يا مثل تم فعلي سايت از تم هاي آماده استفاده كنيم
البته من انتظار اين رو اين نوشته حذف كنن دارم ولي من خوب يه سوال ديگه البته اين رو خود آقا بابك گفتن

danial_psv1

Member
مگه تم فعلی چشه که می خواهید عوضش کنید.
چه کار جلبی.......
اصلا برای چی ؟؟؟؟برای تنوع یا چیز دیگه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا حق

MDP

Well-Known Member
jam konid

agha joon omadam hame tarahiyaro tatil konid
(az tarafe aghye SHAKH):twisted:

P.A.Y.T.O.N

Active Member
بابا یه نمونه الکی بزارین تا ملت از ..... در بیان!
بعدشم یه صفحه home page مخصوص طراحی بشه که قشنگ تره تا یه هدر !!!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
Vb_bwm لطفا در راستای موضوع تاپیک پست بزنید.

راستی بچه ها این فقط یه مسابقس. شمام فکر کنید بهتون گفتن یه هدر برای سایت طراحی کنید بدون توجه به هیچ چیز دیگه ای!

پس عجله کنید که احتمالا تا اخر این ماه بیشتر وقت نیست. در ضمن قوانین مسابقه رو هم خوب بخونید تا بعدا نگید که ندیدم و ...

Saeed-masih

Member
بجای بحثهای بیخودی چرا عمل نمیکنید. من که حال و حوصله خوندن صفحاتو نداشتم.
ولی یه کاری بکنید دیگه.

danial_psv1

Member
خوب چی کار کنیم؟
وقتی صاحبان سایت و مدیران انجمن و... هیچ کاری نمی کنن ما چی کار کنیم آقا سعید؟
یا حق

mostafa_az

Well-Known Member
ما کی گفته کاری نمیکنیم ؟ من که همون اول دارم میگم طرحم رو دارم میزنم .
در ضمن دوستان . این فقط یه اطلاعیه بود . عزیزانی که مایل به شرکت در مسابقه نیستند میتونن شرکت نکنن . اگر حتی یک طرح هم ارسال نشه باز هم طرحهای مدیران هست که جای هدر رو پر کنه .

مخلصیم
مصطفی

danial_psv1

Member
mostafa_az گفت:
در ضمن دوستان . این فقط یه اطلاعیه بود . عزیزانی که مایل به شرکت در مسابقه نیستند میتونن شرکت نکنن . اگر حتی یک طرح هم ارسال نشه باز هم طرحهای مدیران هست که جای هدر رو پر کنه .

مخلصیم
مصطفی
آقا مصطفی من هم قصد توهین یا بی احترامی نداشتم.
ولی آخه دوستان هم کم لطفی میکنن،چرا؟خوب به جای اینکه یه کاری از خودشون ارائه بدن
بی خود به بحث هایی توجه می کنن که توجه کردن وشاخ وبرگ دادن به اونها هیچ لزومی نداره!!!!!
در هر صورت من معذزت می خواهم.
یا حق

hamid ir

Well-Known Member
mostafa_az گفت:

مخلصیم
مصطفی
حالا جناب مدیر شما تا کجا پیش رفتید.؟

sisili

New Member
danial_psv1 گفت:
آقا مصطفی من هم قصد توهین یا بی احترامی نداشتم.
ولی آخه دوستان هم کم لطفی میکنن،چرا؟خوب به جای اینکه یه کاری از خودشون ارائه بدن
بی خود به بحث هایی توجه می کنن که توجه کردن وشاخ وبرگ دادن به اونها هیچ لزومی نداره!!!!!
در هر صورت من معذزت می خواهم.
یا حق

من هم با ایشون موافقم.
در ضمن کار ها رو باید کجا بذاریم؟؟؟؟؟؟

mostafa_az

Well-Known Member
ممنون دانیال جان . منم قصد توهین نداشتم .
من که حمید تا یه جاهایی رفتم . همچنین سارا .
در جواب سیسیل جان ( سخنان مدیر محترم سایت آقا مجید ) :

از دوستان ممنونم بابت اطلاع رساني اين موضوع

همونطوري كه مصطفي گفت رنگ بندي، سبك كار، نوع فونتها و نحوه چيدمان اونها كاملا آزاد هستش هر كس با سليقه و ايده خودش اين كار رو انجام بده.

در مورد سايز هم 750 در 200 پيكسل هستش (البته ميتونيد طرح رو در سايز هاي مختلف طراحي كنيد چون هنوز در حد مسابقه هست اين موضوع پس از تاييد در مرحله دوم با طراح هماهنگي هاي لازم انجام ميشه و اطلاعات لازم داده ميشه كه چي كار بايد كرد طرح رو )

در مورد نحوه استفادش نميتونيم فعلا اطلاعاتي بديم اما همونطوري كه گفته شد براي صفحه اول سايت هست نه بخش انجمنها البته به طبع هدر انجمنها هم طرحي مانند اون خواهد بود كه در مورد اون پس از تاييد طرح با طراح صحبت خواهيم كرد و كارها رو پيش خواهيم برد.

آرم سايت همونطوري كه ميدونيد شكل پروانه هستش كه حتما بايد به نحوي در هدر گنجاده بشه، البته توجه داشته باشيد حتما نيازي نيست كه پروانه همين پروانه فعلي سايت باشه، ميتونه هر پروانه اي به شكلي كه به طرح شما ارتباط داره باشه .

شعار سايت هم اين هستش كه اين هم بايد در طرح باشه : "اولين مرجع براي گرافيستها و وب مسترهاي ايراني"
(و يا ) انگليسي:
The First Persian Graphic , Web and Multimedia Reference يا The First Persian Graphic, Web and Multimedia Resource

ضمنا لطفا دوستان از ارسال سوالهاي خود به صورت پيغام شخصي خودداري كنند چون متاسفانه فرصت نميشه همه اونها رو پاسخ داد و ممكنه باعث ناراحتي دوستان بشه، لطفا سوالاتتون رو همينجا بپرسيد كه مديران كمكتون كنن و طرح نهايي رو به صورت پيغام خصوصي براي من ارسال كنيد و يا به ايميل majidonline[at]gmail.com ارسال كنيد.
يادتون نره كه مشخصات كامل ، برنامه هايي كه در ساخت طرح استفاده كرديد، يك توضيحي در مورد سبك و ايده خودتون و همچنين نام كاربري خودتون رو در پيغامتون بنويسيد

مجيد

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

دوستان عزیز!!!
blush[1].gif

این برای چندمین بار

قرار نیست کسی کاری اینجا قرار بده!! فقط باید الان حداکث 2 تا طرح بزنید و نگه دارید تا زمان نهایی مسابقه اعلام بشه و طرحاتون رو برای مجید اقا بفرستید.

اینجا لازم نیست کسی طرحی رو اپ کنه. حالا بعد از پایان مسابقه اگر شد یه تاپیک میزنیم و کل طرحارو اونجا میذاریم تا همه ببینن.

در ضمن من خودم که تا حالا 2 تا طرح زدم و دارم روشون کار میکنم. مصطفی رو هم میدونم که داره طرح میزنه ولی بقیه رو نمیدونم.

S4DEGH

Well-Known Member
كساني كه نميخوان يا نميتونن توي مسابقه شركت كنن نيان اينجا تاپيك بدن !!

و از طرفي .. بجاي اينكه بشينيد بحث كنيد . طراحتون رو آماده كنيد .
20.gif

اين همه بحث ميشه و الكي فقط صفحات پرميشه بعد كه موقع نتيجه ميشه هيچ كس كاري نكرده !

فكر كنم بعضي ها اين جريان رو به شوخي گرفتن !
32.gif

Payam30

Active Member
sadeghkhafan گفت:
كساني كه نميخوان يا نميتونن توي مسابقه شركت كنن نيان اينجا تاپيك بدن !!

و از طرفي .. بجاي اينكه بشينيد بحث كنيد . طراحتون رو آماده كنيد .
20.gif

اين همه بحث ميشه و الكي فقط صفحات پرميشه بعد كه موقع نتيجه ميشه هيچ كس كاري نكرده !

فكر كنم بعضي ها اين جريان رو به شوخي گرفتن !
32.gif

ماشاالله به هوظ زکاوتت جناب IQ :-?

arashonline

Well-Known Member
با سلام من فرستادم اگر صحيح سالم رسيده يك پيام بزنيد براي من ....!

آخرین ویرایش:

GFX Master

چه خوب پس بالاخره چند نفر افتخار حضور در مسابقه رو دادن!!! ممنون از بچه هایی که شرکت کردن. در ضمن اقا آرش (arashonline) مطمئن باش اگر درست ارسال کرده باشی به دست اقا مجید میرسه. در ضمن به جمع بچه ها هم خوش اومدی.

برای اینکه در اخر حقی از کسایی که شرکت کردن ضایع نشه بعد از اتمام مهلت مسابقه و قبل از بررسی طرحها از مجید اقا میپرسیم که طرحهای چه کسایی به دستش رسیده تا حق کسی ضایع نشه.

موفقیت باشید!

جدیدترین ارسال ها

بالا