■ مـسـابـقـه طـراحــي هــدر سـايـت مجـيــد آنــلايــن ■

dark.designer

Active Member
سلام بکس من طرح دوم رو هم زدم فردا پس فردا میفرستم :(
کاش میشد طرح های دیگه رو هم میدیدیم.
بای ...

mostafa_az

Well-Known Member
دوستان سایز هدر رو برای دوستانی که متوجه نشدن میگم .

200 در 750 هستش .

مخلصیم
مصطفی

hamex

Member
سلام سارا خانم
من حتما تو این مسابقه شرکت میکنم...چون واسه سایت شخصی به این فضا احتیاج دارم...وضع مالیم خرابه.....

فقط چندتا سوال دارم
1. سایز تصویر دقیقا چقر باید باشه
2.برای این صفحه (یعنی ّforum استفاده میشه با صفحه اصلی مجد آنلاین
3. رنگ قالب صفحه عوض میشه یا همینه
ممنون

HameD

mexo

Member
سعید-آبتین کجایین که جایزه ها رو بردن...
منم با اجازه مصطفی یک دستگاه پراید Xlبه این مسابقه اختصاص میدم که باید برنده جایزه اول حداکثر اتا یک ماه اونو برای من بخره اگه هم نخره ....

dark.designer

Active Member
هدر های که من دیروز و امروز زدم همش سبک کفیث کاری و گرانگه :cry:
راستی یه انتقاد از مصطفی : باید همه چیز مسابقه مثلا سایز تصویر یا باقی موندن template کنونی در اول مشخص می شد. امید وارم انتقاد پذیر باشی ... :D

bache +

Well-Known Member
پیشنها میشه پستای اضافی تاپیک پاک شه
otkyki.gif
که فقط پست اول میمونه
smile.gif

mostafa_az

Well-Known Member
درسته اما باور کنید منم عین شما اطلاعات کافی نداشتم . فقط میخواستم بهتون اعلام کرده باشم که آماده باشین برای مسابقه و وقت کم نیارین .

مخلصیم
مصطفی

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
از دوستان ممنونم بابت اطلاع رساني اين موضوع

همونطوري كه مصطفي گفت رنگ بندي، سبك كار، نوع فونتها و نحوه چيدمان اونها كاملا آزاد هستش هر كس با سليقه و ايده خودش اين كار رو انجام بده.

در مورد سايز هم 750 در 200 پيكسل هستش (البته ميتونيد طرح رو در سايز هاي مختلف طراحي كنيد چون هنوز در حد مسابقه هست اين موضوع پس از تاييد در مرحله دوم با طراح هماهنگي هاي لازم انجام ميشه و اطلاعات لازم داده ميشه كه چي كار بايد كرد طرح رو )

در مورد نحوه استفادش نميتونيم فعلا اطلاعاتي بديم اما همونطوري كه گفته شد براي صفحه اول سايت هست نه بخش انجمنها البته به طبع هدر انجمنها هم طرحي مانند اون خواهد بود كه در مورد اون پس از تاييد طرح با طراح صحبت خواهيم كرد و كارها رو پيش خواهيم برد.

آرم سايت همونطوري كه ميدونيد شكل پروانه هستش كه حتما بايد به نحوي در هدر گنجاده بشه، البته توجه داشته باشيد حتما نيازي نيست كه پروانه همين پروانه فعلي سايت باشه، ميتونه هر پروانه اي به شكلي كه به طرح شما ارتباط داره باشه .

شعار سايت هم اين هستش كه اين هم بايد در طرح باشه : "اولين مرجع براي گرافيستها و وب مسترهاي ايراني"
(و يا ) انگليسي:
The First Persian Graphic , Web and Multimedia Reference يا The First Persian Graphic, Web and Multimedia Resource

ضمنا لطفا دوستان از ارسال سوالهاي خود به صورت پيغام شخصي خودداري كنند چون متاسفانه فرصت نميشه همه اونها رو پاسخ داد و ممكنه باعث ناراحتي دوستان بشه، لطفا سوالاتتون رو همينجا بپرسيد كه مديران كمكتون كنن و طرح نهايي رو به صورت پيغام خصوصي براي من ارسال كنيد و يا به ايميل majidonline[at]gmail.com ارسال كنيد.
يادتون نره كه مشخصات كامل ، برنامه هايي كه در ساخت طرح استفاده كرديد، يك توضيحي در مورد سبك و ايده خودتون و همچنين نام كاربري خودتون رو در پيغامتون بنويسيد

مجيد

پست اضافی نزنین تو رو خدا

من در حال طراحی هستم تا 1 هفته دیگه میذارمش اینجا

با تشکر

YTERROR

Active Member
Yterror جان تو شهر شما چیزی به نام کپی رایت وجود داره ؟ یا اصلا اسمش رو شنیدی ؟ مطمئن باش کسی مثل مجید حاضر نمیشه برای به قول شما 100 تا هدر آبروی خودش رو ببره و از اونا در جاهای دیگه استفاهد کنه .
طراحان زیادی رو هم داره که براش این طراحی رو به زیبایی و بدون پاداش انجام بدن اما دوست داشت طی مسابقه اینکار رو انجام بده

در جایی دیگه منظورم نبود

در جواب این که یک نفر گفت تاوون پس دادن گفتم اون قدرا هم تاوون پس دادن برای این کار بد نیست آدم بده

در کنار این بهتره کارهای خود سایت رو خود مدیران انجام بدهند نه بازدیدکنندگان

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
عادل جان این بحث رو کشش ندیم خیلی بهتره. فکر کنم فقط یه سوء تفاهم بوده.

در ضمن این کار اقا مجید بیشتر از اونی که جنبه کمک کردن به سایت و تغییر هدر باشه بیشتر از همه جنبه یک مسابقه رو داره. چون قرار بود برای تابستون یه مسابقه برگزار کنیم و وقتی صحبت کردیم و قرار هم بود که هدر تغییر کنه گفتیم چه بهتر که این کار توسط خود بچه ها صورت بگیره تا هم یه مسابقه باشه که جایزه های خوبی هم داره و هم باعث بشه تا بچه های سایت هم این احساس رو بکنن که خودشون هم در طراحی سایتی که توش فعالیت میکنن نقش دارن.

به هر حال امیدوارم دیگه این بحثها ادامه پیدا نکنه و این وقت ارزشمندتون رو روی طراحی بذارید.

موفقیت باشید!

winsent

Banned
با سلام

با سلام.
شاید برای خیلی از شما این سوال من مسخره به نظر بیاد... منظور از هدر سایت همون فایل فلش هستش و ما باید به جای اون یه عکس با فرمت jpg و یا gif طراحی کنیم، درسته؟ و سوال دیگم اینه که تا کی وقت داریم؟

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
دوست عزیز اگر از اول تاپیک موضوع رو دنبال می کردین کاملا روشن بود.
بالاترین قسمت صفحه رو نگاه کن .. آره منظور همونه..
در مورد وقت هم که مصطفی گفت حالا وقت دارین. احتمالا تا آخر ماه ...

ققنوس

Member
من به نفع جمع میکشم کنار.
294.gif
حال کنین

راستی یه پیشنهاد چطور بود یه دفعه طراحی تمپلیت میزاشتین. چون تو این مسابقه آدم مجبوره تابع رنگ فروم باشه.البته میدونم طراحی تمپلیت سخته و سوار کردنش زیاد وقت میبره ولی اینجوری یه کم چیز میشه آدم
181.gif

danial_psv1

Member
سلام دوستان
آقا ما هم هستیم.
راستی آقا حمید این چه حرفیه می زنید.....
حالا این دفعه رو به خاطر من شرکت کنید.
یا حق

NaviD.R.R

Member
حرکت جالبیه . ولی به نظر من هدر فعلی سایت خوبه و نیاز به تعویض نداره ، ولی خوب تغییر و تحول هم لازمه .
منم فکر نکم وقت کنم که تو این مسابقه شرکت کنم چون باید یک طرح برازنده مجیدآنلاین طراحی کرد و وقت زیادی میبره به هر حال برای دوستان آرزوی موفقیت می کنم .

nima_dsnr

کاربر VIP
آهای شماها که جا زدید به بهانه اینکه مجید آنلاین خیلی بالاتر از این حرفاست ...
اگه به اون 1g فکر کنید نظرتون عوض میشه !!!

Lifer

Active Member
من فكر كردم فقط خودم اينطوريم ولي اين روزا اينقدر مشغله فكري داريم همه خسته شدن.
شايد 3-4 سال پيش بود الان از 3 نفر روزي 6 تا كار اينجا بود.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ای بابا شما ها گرا اینجوری شدین. عین این پیرمردا میمونن!! اگر میدونستین اون سورپرایزی که مطرح شده چیه حتما شرکت میکردین! البته برای دوم شدن چون نفر اول معلومه کیه!! (خودمم دیگه)

ققنوس گفت:
راستی یه پیشنهاد چطور بود یه دفعه طراحی تمپلیت میزاشتین. چون تو این مسابقه آدم مجبوره تابع رنگ فروم باشه.البته میدونم طراحی تمپلیت سخته و سوار کردنش زیاد وقت میبره ولی اینجوری یه کم چیز میشه آدم
181.gif

به احتمال زیاد قراره کل تمپلت عوض بشه اگر پست مجید و مصطفی رو دقیقتر میخوندی متوجه میشدی.

جدیدترین ارسال ها

بالا